Great Escape Rally 2013
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Great Escape Rally 2013
ku ścisłości :
rajd zostanie przygotowany z pasją , nie dla kasy a z miłości do offroadu takie odniosłem wrażenie podczas rozmowy z prezesem Stowarzyszenia, to że mu się chciało przyjechać do mnie i pogadać - wielki szacunek i oddaje zaangażowanie tego człowieka w offroad
kretyńskie zapisy w regulaminie o karach są po prostu kretyńskie i nie ma co się nimi przejmować
Rajd robi zawodnik, startujący na co dzień w rajdach, dla przykładu na mt series 2012 więc wzorzec miał dobry i ma się od kogo uczyć
Zatem drogi Mayerku będziemy pić na zdrowie orga, już za dwa tygodnie
Nasz legnicko-kamiennogórski team odpuszcza sobie prolog i będziemy grzać z ostatniej pozycji
rajd zostanie przygotowany z pasją , nie dla kasy a z miłości do offroadu takie odniosłem wrażenie podczas rozmowy z prezesem Stowarzyszenia, to że mu się chciało przyjechać do mnie i pogadać - wielki szacunek i oddaje zaangażowanie tego człowieka w offroad
kretyńskie zapisy w regulaminie o karach są po prostu kretyńskie i nie ma co się nimi przejmować
Rajd robi zawodnik, startujący na co dzień w rajdach, dla przykładu na mt series 2012 więc wzorzec miał dobry i ma się od kogo uczyć
Zatem drogi Mayerku będziemy pić na zdrowie orga, już za dwa tygodnie
Nasz legnicko-kamiennogórski team odpuszcza sobie prolog i będziemy grzać z ostatniej pozycji
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
No i słusznie panowie!!!! Nawet nie wiecie jak się cieszę z tych pozytywnych decyzji.
Druga strona medalu, im więcej nas, tym lepiej, bo oprócz pasji, jest kasa która też musi się zgadzać. Jeżeli przy pierwszej edycji org do interesu dołoży, drugiej już nie będzie....
Więc nasz udział to również wkład w utrzymaniu przy życiu naprawdę fajnego rajdu po zajefajnych terenach!
Mayer, dwóch Poznaniaków jest już wstępnie przekonanych. Popracuj nad resztą i jak dobrze pójdzie, to będzie na rajdzie ze 40 quadów!
Druga strona medalu, im więcej nas, tym lepiej, bo oprócz pasji, jest kasa która też musi się zgadzać. Jeżeli przy pierwszej edycji org do interesu dołoży, drugiej już nie będzie....
Więc nasz udział to również wkład w utrzymaniu przy życiu naprawdę fajnego rajdu po zajefajnych terenach!
Mayer, dwóch Poznaniaków jest już wstępnie przekonanych. Popracuj nad resztą i jak dobrze pójdzie, to będzie na rajdzie ze 40 quadów!
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Z kasą to u nich nie jest różowo, pewnie chłopaki coś tam dołożą do interesu bo sporo im brakuje ale jak to stare przysłowie mówi: żeby wyjąć trzeba włożyć Muszą odbudować reputacja Żagania a za rok, kto wie... może zaczną już zarabiać
Hehe kolejna edycja Gera przede mną Znowu będzie komplet
Hehe kolejna edycja Gera przede mną Znowu będzie komplet
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
No czytam i czytam i coraz bardziej morda mi się cieszy
Pingwim, Mayerx, już nie mogę się doczekać.
Wiedziałem Daniel, że długo nie będziesz się opierał
Noclegi poobdzwaniam i opiszę co, za ile i u kogo.
W przyszły weekedn do lasu po chrust na ognisko pojadę, świeżo wyremontowanym quadzikiem
Co do ORGa, to jego punkt honoru żeby pokazać się przed tak zacnym gronem quadowych wyjadaczy
Pingwim, Mayerx, już nie mogę się doczekać.
Wiedziałem Daniel, że długo nie będziesz się opierał
Noclegi poobdzwaniam i opiszę co, za ile i u kogo.
W przyszły weekedn do lasu po chrust na ognisko pojadę, świeżo wyremontowanym quadzikiem
Co do ORGa, to jego punkt honoru żeby pokazać się przed tak zacnym gronem quadowych wyjadaczy
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
Bubu, staraj się o jak największą ekipę, to zostaniesz odznaczony honorowym medalem GEŻ
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- BuBu
Motywacja jest, to byłby jedyny medal zdobyty na rajdzie, hi hizuber pisze:Bubu, staraj się o jak największą ekipę, to zostaniesz odznaczony honorowym medalem GEŻ
Macie pomysły, kogo by tu jeszcze przekabacić?
- BuBu
Gdyby ktoś był jeszcze chętny, a nie chciał wydawać kasy na oprzyrządowanie do nawigowania, to z chęcią użyczę ręczną przewijarkę do roadbooka Acerbis. Na początek do nauki i zabawy wystarczy.
Nie no panowie jaja sobie robicie....najpierw na MT człowieka skołowaliście a teraz na GER...zamknąć to forum...tu działa jakaś sekta na 4 kółkach !!!
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Olo, Ty masz z tym GEŻ jakiś fetysz- musisz tam pojechać po prostu !!
Wiecie co, przeczytałem całą nową stronę i wierzyć mi się w to wszystko nie chce..... jestem zachwycony społecznością na tym forum, oraz niektórym nawoływaczom....!!! Brawo, panowie, brawo!!!!
P.S. a już myślałem, że w pierwszej dziesiątce będę, a tu nawet 20-stce będzie ciężko......
Wiecie co, przeczytałem całą nową stronę i wierzyć mi się w to wszystko nie chce..... jestem zachwycony społecznością na tym forum, oraz niektórym nawoływaczom....!!! Brawo, panowie, brawo!!!!
P.S. a już myślałem, że w pierwszej dziesiątce będę, a tu nawet 20-stce będzie ciężko......
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Pożyczę metromierz.... Triskel - po małym tuningu z dzielnikiem impulsow- pasuje wszędzie i liczy całkiem dobrze- przejechałam na mim MT Series 2012 i do mety trafiłem......
Lejek+Bubu i zestaw do nawi już gotowy..... kto ma pożyczyć jakąś nawigację ??? To będzie pełny komplet.....
Lejek+Bubu i zestaw do nawi już gotowy..... kto ma pożyczyć jakąś nawigację ??? To będzie pełny komplet.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......