Great Escape Rally 2013

Archiwum imprez sportowych takich jak: CC, QC, Enduro, maratony...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Re: Great Escape Rally 2013

Post autor: Pingwin Legnica » pt 08 mar, 2013

ku ścisłości :

rajd zostanie przygotowany z pasją , nie dla kasy a z miłości do offroadu :) takie odniosłem wrażenie podczas rozmowy z prezesem Stowarzyszenia, to że mu się chciało przyjechać do mnie i pogadać - wielki szacunek i oddaje zaangażowanie tego człowieka w offroad

kretyńskie zapisy w regulaminie o karach są po prostu kretyńskie i nie ma co się nimi przejmować

Rajd robi zawodnik, startujący na co dzień w rajdach, dla przykładu na mt series 2012 więc wzorzec miał dobry i ma się od kogo uczyć

Zatem drogi Mayerku będziemy pić na zdrowie orga, już za dwa tygodnie :)

Nasz legnicko-kamiennogórski team odpuszcza sobie prolog i będziemy grzać z ostatniej pozycji :)
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
BuBu
Quad:: G700 XXc
Imię: Marcin

Post autor: BuBu » pt 08 mar, 2013

No i słusznie panowie!!!! :oklaski: Nawet nie wiecie jak się cieszę z tych pozytywnych decyzji. :D

Druga strona medalu, im więcej nas, tym lepiej, bo oprócz pasji, jest kasa która też musi się zgadzać. Jeżeli przy pierwszej edycji org do interesu dołoży, drugiej już nie będzie....

Więc nasz udział to również wkład w utrzymaniu przy życiu naprawdę fajnego rajdu po zajefajnych terenach!

Mayer, dwóch Poznaniaków jest już wstępnie przekonanych. Popracuj nad resztą i jak dobrze pójdzie, to będzie na rajdzie ze 40 quadów!

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » pt 08 mar, 2013

Z kasą to u nich nie jest różowo, pewnie chłopaki coś tam dołożą do interesu bo sporo im brakuje ale jak to stare przysłowie mówi: żeby wyjąć trzeba włożyć :) Muszą odbudować reputacja Żagania a za rok, kto wie... może zaczną już zarabiać :)

Hehe kolejna edycja Gera przede mną :) Znowu będzie komplet :)
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
zuber
Quad:: King Quad 750
Imię: Łukasz

Post autor: zuber » pt 08 mar, 2013

No czytam i czytam i coraz bardziej morda mi się cieszy :)
Pingwim, Mayerx, już nie mogę się doczekać.
Wiedziałem Daniel, że długo nie będziesz się opierał ;)

Noclegi poobdzwaniam i opiszę co, za ile i u kogo.

W przyszły weekedn do lasu po chrust na ognisko pojadę, świeżo wyremontowanym quadzikiem :)

Co do ORGa, to jego punkt honoru żeby pokazać się przed tak zacnym gronem quadowych wyjadaczy ;)
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.

Awatar użytkownika
zuber
Quad:: King Quad 750
Imię: Łukasz

Post autor: zuber » pt 08 mar, 2013

Bubu, staraj się o jak największą ekipę, to zostaniesz odznaczony honorowym medalem GEŻ :)
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.

Awatar użytkownika
BuBu

zuber pisze:Bubu, staraj się o jak największą ekipę, to zostaniesz odznaczony honorowym medalem GEŻ :)
Motywacja jest, to byłby jedyny medal zdobyty na rajdzie, hi hi :lol:

Macie pomysły, kogo by tu jeszcze przekabacić?

Awatar użytkownika
BuBu

Gdyby ktoś był jeszcze chętny, a nie chciał wydawać kasy na oprzyrządowanie do nawigowania, to z chęcią użyczę ręczną przewijarkę do roadbooka Acerbis. Na początek do nauki i zabawy wystarczy.

-olo-
Quad:: Honda Rubicon

Post autor: -olo- » pt 08 mar, 2013

Nie no panowie jaja sobie robicie....najpierw na MT człowieka skołowaliście a teraz na GER...zamknąć to forum...tu działa jakaś sekta na 4 kółkach !!!

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » sob 09 mar, 2013

Olo, Ty masz z tym GEŻ jakiś fetysz- musisz tam pojechać po prostu !! :język_oko:

Wiecie co, przeczytałem całą nową stronę i wierzyć mi się w to wszystko nie chce..... jestem zachwycony społecznością na tym forum, oraz niektórym nawoływaczom....!!! Brawo, panowie, brawo!!!! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

P.S. a już myślałem, że w pierwszej dziesiątce będę, a tu nawet 20-stce będzie ciężko...... :wyśmiewacz:
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » sob 09 mar, 2013

Pożyczę metromierz.... Triskel - po małym tuningu z dzielnikiem impulsow- pasuje wszędzie i liczy całkiem dobrze- przejechałam na mim MT Series 2012 i do mety trafiłem......:-)

Lejek+Bubu i zestaw do nawi już gotowy..... kto ma pożyczyć jakąś nawigację ??? To będzie pełny komplet.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy sportowe”