Great Escape Rally 2013

Archiwum imprez sportowych takich jak: CC, QC, Enduro, maratony...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zuber
Quad:: King Quad 750
Imię: Łukasz

Re: Great Escape Rally 2013

Post autor: zuber » śr 06 mar, 2013

Miejsca na starcie starczy dla wszystkich ;)
To piękne i rozległe poligony.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.

Awatar użytkownika
BuBu
Quad:: G700 XXc
Imię: Marcin

Post autor: BuBu » śr 06 mar, 2013

Zuberku - napisz jeszcze, że zwracasz kasę każdemu - komu się nie spodoba i nawet ja się tam zjawię
Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.

Zuber, namówiłem kolejnych dwóch :D Więc w sumie będzie nas czterech.

mayerx
Quad:: Niekończąca się opowieść

Post autor: mayerx » śr 06 mar, 2013

Zuber trochę za późno a właściwie to nawet bardzo za późno na takie informacje. Ciągłe niewiadome dyskusyjny regulamin - który jednak każdy startujący musi podpisać, spowodowały lekką niechęć i teraz jak już jest tylko miesiąc do MT to sądzę że ciężko będzie chłopakom sklepać dużo quadów. Ile na chwilę obecną jest startujących w tej klasie? Czterech czy więcej ? :figielek: Ciekaw jestem opinii po rajdzie oczywiście bezstronnych ;) a może za rok większa grupa się uzbiera , pod warunkiem że wszystko będzie dopięte z terminami dużo wcześniej.

mayerx

o doczytałem ... jest w klasie 4x4 aż 7 startujących
:myśli: pierwsza "dziesiątka" do ogarnięcia

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » śr 06 mar, 2013

Miło, że Zuberek objaśnił co i jak :) Oczywiście trzymam za Was kciuki Bubu i Lejek :)
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
BuBu

W klasie quad jest teraz 12 maszyn, jutro będzie 14 ;-)
Właśnie jestem po rozmowie z organizatorem, Krzyśkiem. W tamtym roku organizował Żagań Rally i ludziska byli mega zadowoleni.
W wielkim skrócie co usłyszałem (mogę się powtarzać z tym co powiedział Zuber), to że nikt wcześniej nie wynegocjował tyle kilometrów tras. Krzysiek twierdzi, że Roadbook narysowany jest perfekcyjnie, pracował nad nim 6 tygodni. Jak jest 320 metrów, to tyle będzie, koniec kropka. Jest w częstym kontakcie z Molim, dostaje rady i wskazówki. Sam jako zawodnik brał udział we wszystkich edycjach GER. Postawił sobie za punkt honoru, że rajdowi GER przywróci dawny blask. W tym co mówił i jak to mówił utwierdził mnie, że nie będzie lipy. Zadzwoniłem z myślą żeby się targować, ale jak pogadaliśmy to ostatecznie targowanie sobie odpuściłem. Chłopaki mają swoje koszty i jeszcze trochę brakuje żeby spiąć budżet.

Ja i koledzy z JBEM Team jedziemy i mamy zamiar dobrze się bawić. Innych szczerze namawiam, a tych którzy z różnych powodów nie przyjadą, proszę tylko, żeby nie robić złej prasy.
Trzeba chłopakom - organizatorom dać kredyt zaufania.

Awatar użytkownika
zuber

Chłopaki, wiem, że jest już późno, rozumiem też, że wielu z Was nie przyjedzie.
Mam jednak nadzieję, że uda mi się zachęcić choć kilku ;)
Bubu, wielkie dzięki :)
Mayerx, regulaminui się nie obawiaj. jak już pisałem został zapożyczony, ale nie przeanalizowany, no cóż błąd ORGA. Kar nie będzie, przynajmniej pieniężnych ;)
Nie wszyscy jadą w MT i mam nadzieję, że ta pozostała garstka ;) pojawi się w Żaganiu.

Za rok jak wszystko pódzie zgodnie z planem, to wszystko będzie zupełnie inaczej ;)
Szkoda, że w tym roku została tylko musztarda po obiedzie, ale jak któryś ma trochę kiełbasy, to zrobimy chociaż ognisko integracyjne :)
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.

Awatar użytkownika
zuber

bubu pisze:W tamtym roku organizował Żagań Rally i ludziska byli mega zadowoleni.
Faktycznie, opinie były bardzo dobre.
Byłem pooglądać i wszystko wyglądało świetnie, wiele osób na to pracowało i udało im się.
Na GER będzie równie dobrze :)

mayerx

BuBu pisze:W klasie quad jest teraz 12 maszyn, jutro będzie 14
Twoja klasa to 4x4 a tam jest 7 ;) no chyba ze klasy są dwie a puchar jeden.
zuber pisze:Trzeba chłopakom - organizatorom dać kredyt zaufania.
no oczywiście że tak i nikt tego nie neguje ale to oni nie ja się spóźnili ze wszystkim.
zuber pisze:Nie wszyscy jadą w MT i mam nadzieję, że ta pozostała garstka pojawi się w Żaganiu.
ta pozostała garstka jedzie m. in. na ATV i różne inne rajdy. Organizatorzy GER po prostu zawalili z terminami i już tego nie przeskoczą.
zuber pisze:Za rok jak wszystko pódzie zgodnie z planem, to wszystko będzie zupełnie inaczej
No oby. Bo impreza zawsze była "tą pierwszą" w moim wykonaniu (jeśli chodzi o cc) więc sentyment jest i będzie.

Awatar użytkownika
BuBu

Z terminem to święta racja, za późno podany i tyle. A z ilością quadów, to po prostu wszystkie zliczyłem za dużo nie zastanawiając się czy są jakoś podzielone... hihi

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy sportowe”