Great Escape Rally 2013
Re: Great Escape Rally 2013
Miejsca na starcie starczy dla wszystkich
To piękne i rozległe poligony.
To piękne i rozległe poligony.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził.Zuberku - napisz jeszcze, że zwracasz kasę każdemu - komu się nie spodoba i nawet ja się tam zjawię
Zuber, namówiłem kolejnych dwóch Więc w sumie będzie nas czterech.
Zuber trochę za późno a właściwie to nawet bardzo za późno na takie informacje. Ciągłe niewiadome dyskusyjny regulamin - który jednak każdy startujący musi podpisać, spowodowały lekką niechęć i teraz jak już jest tylko miesiąc do MT to sądzę że ciężko będzie chłopakom sklepać dużo quadów. Ile na chwilę obecną jest startujących w tej klasie? Czterech czy więcej ? Ciekaw jestem opinii po rajdzie oczywiście bezstronnych a może za rok większa grupa się uzbiera , pod warunkiem że wszystko będzie dopięte z terminami dużo wcześniej.
o doczytałem ... jest w klasie 4x4 aż 7 startujących
pierwsza "dziesiątka" do ogarnięcia
pierwsza "dziesiątka" do ogarnięcia
Miło, że Zuberek objaśnił co i jak Oczywiście trzymam za Was kciuki Bubu i Lejek
Ozo Drapers Squad
- BuBu
W klasie quad jest teraz 12 maszyn, jutro będzie 14
Właśnie jestem po rozmowie z organizatorem, Krzyśkiem. W tamtym roku organizował Żagań Rally i ludziska byli mega zadowoleni.
W wielkim skrócie co usłyszałem (mogę się powtarzać z tym co powiedział Zuber), to że nikt wcześniej nie wynegocjował tyle kilometrów tras. Krzysiek twierdzi, że Roadbook narysowany jest perfekcyjnie, pracował nad nim 6 tygodni. Jak jest 320 metrów, to tyle będzie, koniec kropka. Jest w częstym kontakcie z Molim, dostaje rady i wskazówki. Sam jako zawodnik brał udział we wszystkich edycjach GER. Postawił sobie za punkt honoru, że rajdowi GER przywróci dawny blask. W tym co mówił i jak to mówił utwierdził mnie, że nie będzie lipy. Zadzwoniłem z myślą żeby się targować, ale jak pogadaliśmy to ostatecznie targowanie sobie odpuściłem. Chłopaki mają swoje koszty i jeszcze trochę brakuje żeby spiąć budżet.
Ja i koledzy z JBEM Team jedziemy i mamy zamiar dobrze się bawić. Innych szczerze namawiam, a tych którzy z różnych powodów nie przyjadą, proszę tylko, żeby nie robić złej prasy.
Trzeba chłopakom - organizatorom dać kredyt zaufania.
Właśnie jestem po rozmowie z organizatorem, Krzyśkiem. W tamtym roku organizował Żagań Rally i ludziska byli mega zadowoleni.
W wielkim skrócie co usłyszałem (mogę się powtarzać z tym co powiedział Zuber), to że nikt wcześniej nie wynegocjował tyle kilometrów tras. Krzysiek twierdzi, że Roadbook narysowany jest perfekcyjnie, pracował nad nim 6 tygodni. Jak jest 320 metrów, to tyle będzie, koniec kropka. Jest w częstym kontakcie z Molim, dostaje rady i wskazówki. Sam jako zawodnik brał udział we wszystkich edycjach GER. Postawił sobie za punkt honoru, że rajdowi GER przywróci dawny blask. W tym co mówił i jak to mówił utwierdził mnie, że nie będzie lipy. Zadzwoniłem z myślą żeby się targować, ale jak pogadaliśmy to ostatecznie targowanie sobie odpuściłem. Chłopaki mają swoje koszty i jeszcze trochę brakuje żeby spiąć budżet.
Ja i koledzy z JBEM Team jedziemy i mamy zamiar dobrze się bawić. Innych szczerze namawiam, a tych którzy z różnych powodów nie przyjadą, proszę tylko, żeby nie robić złej prasy.
Trzeba chłopakom - organizatorom dać kredyt zaufania.
Chłopaki, wiem, że jest już późno, rozumiem też, że wielu z Was nie przyjedzie.
Mam jednak nadzieję, że uda mi się zachęcić choć kilku
Bubu, wielkie dzięki
Mayerx, regulaminui się nie obawiaj. jak już pisałem został zapożyczony, ale nie przeanalizowany, no cóż błąd ORGA. Kar nie będzie, przynajmniej pieniężnych
Nie wszyscy jadą w MT i mam nadzieję, że ta pozostała garstka pojawi się w Żaganiu.
Za rok jak wszystko pódzie zgodnie z planem, to wszystko będzie zupełnie inaczej
Szkoda, że w tym roku została tylko musztarda po obiedzie, ale jak któryś ma trochę kiełbasy, to zrobimy chociaż ognisko integracyjne
Mam jednak nadzieję, że uda mi się zachęcić choć kilku
Bubu, wielkie dzięki
Mayerx, regulaminui się nie obawiaj. jak już pisałem został zapożyczony, ale nie przeanalizowany, no cóż błąd ORGA. Kar nie będzie, przynajmniej pieniężnych
Nie wszyscy jadą w MT i mam nadzieję, że ta pozostała garstka pojawi się w Żaganiu.
Za rok jak wszystko pódzie zgodnie z planem, to wszystko będzie zupełnie inaczej
Szkoda, że w tym roku została tylko musztarda po obiedzie, ale jak któryś ma trochę kiełbasy, to zrobimy chociaż ognisko integracyjne
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
Faktycznie, opinie były bardzo dobre.bubu pisze:W tamtym roku organizował Żagań Rally i ludziska byli mega zadowoleni.
Byłem pooglądać i wszystko wyglądało świetnie, wiele osób na to pracowało i udało im się.
Na GER będzie równie dobrze
Twoja klasa to 4x4 a tam jest 7 no chyba ze klasy są dwie a puchar jeden.BuBu pisze:W klasie quad jest teraz 12 maszyn, jutro będzie 14
no oczywiście że tak i nikt tego nie neguje ale to oni nie ja się spóźnili ze wszystkim.zuber pisze:Trzeba chłopakom - organizatorom dać kredyt zaufania.
ta pozostała garstka jedzie m. in. na ATV i różne inne rajdy. Organizatorzy GER po prostu zawalili z terminami i już tego nie przeskoczą.zuber pisze:Nie wszyscy jadą w MT i mam nadzieję, że ta pozostała garstka pojawi się w Żaganiu.
No oby. Bo impreza zawsze była "tą pierwszą" w moim wykonaniu (jeśli chodzi o cc) więc sentyment jest i będzie.zuber pisze:Za rok jak wszystko pódzie zgodnie z planem, to wszystko będzie zupełnie inaczej
- BuBu
Z terminem to święta racja, za późno podany i tyle. A z ilością quadów, to po prostu wszystkie zliczyłem za dużo nie zastanawiając się czy są jakoś podzielone... hihi