Wspomaganie w Rinconie JEST, JEST, JEST, JEST :) :) :)

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Honda
mayerx
Quad:: Niekończąca się opowieść

Re: Wspomaganie w Rinconie JEST, JEST, JEST, JEST :) :) :)

Post autor: mayerx » sob 23 lut, 2013

Ikar pisze: Jak dla mnie jest to rzecz przydatna, ale nie niezbędna do ukończenia rajdu nawet na wysokiej pozycji i tutaj właśnie przykład Pingwina i Mayera.
Jeżeli mówimy o używaniu quada tylko i wyłacznie na rajdach to się z Tobą zgadzam. Ja poza 3 może 4 rajdami w roku używam quada w zupełnie innych warunkach niż rajdy typu CC i wspomaganie się przydaje.
Ikar pisze: to, że jest to dodatkowy element który w warunkach ekstremalnych może się po prostu popsuć.

Tak jak wiele innych rzeczy o których nawet nie masz pojęcia ze istnieją w quadzie, dopóty się nie zepsują ;) - oj a ja coś wiem o tym niestety. Quad narażony na tzw. extream musi prędzej czy później się zepsuć i tyle (urwiesz wahacz, skrzywisz kierę, rozwalisz koło i wiele wiele innych rzeczy się po prostu niszczy).
Ikar pisze:Ot, wysiliłem się i poszukałem - pierwsze dwie minuty, niby pierdołka, a ile stresu ?
No tak, ale na każdy praktycznie element można w sieci znaleźć tzw sfilmowany "-"
Ikar pisze:Tak, czy siak wspomaganie się przydaje
no i o to właśnie chodzi w tym temacie :) wiec dyskusja czy się psuje, czy się naraża dodatkowe elementy na popsucie (a dodatkowych mamy oj dużo więcej niż samo wspomaganie) wg mnie jest gadaniem zbędnym.
Czyli tak czy owak mamy to same zdanie z odmienną interpretacją :) - dobra rzecz, jak kogoś stać niech zakłada bo się po prostu przydaje.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Re: Wspomaganie w Rinconie JEST, JEST, JEST, JEST :) :) :)

Post autor: Ikar » sob 23 lut, 2013

Mayer :oklaski: :oklaski: Zgadzam się w 100%
Ozo Drapers Squad

ODPOWIEDZ

Wróć do „Honda”