A może jeszcze lada chwila się znajdą.... Oby.DIABLO_W pisze:Kurna jak ja wam wszystkim zazdroszczę no może na następną edycję się coś wykombinuje ??
Ja przygotowania już zacząłem. Mam do ogarnięcia 4 Grizzlątka. Jeden stoi już w garażu, ale aura nie sprzyja. Dziś w przy minus 4 st wymieniłem tylko jedną przednią sprężynę na przodzie na twardszą, w sobotę druga. Tempo zawrotne.... Miś dostanie alltraki zamiast Zilli i jako tako powinien jechać... W końcu miałem możliwość porównania. Dopiero jazda nic nie modzonym misiem na zillach utwierdziła mnie, że w porównaniu do mojej zmoty jest naprawdę duża różnica. Na plus dla mojego oczywiście Ja nie wiem jak w ogóle kumpel tym pontonem w jesiennej edycji dotrzymywał nam kroku.
We wszystkich 4 maszynach zamontuję te same zestawy nawigacyjne, połączone na tych samych wtyczkach. W razie czego kilka trytek, wypiąć wtyczkę i panel w max 3-4 minuty będzie można przerzuć do drugiej maszyny. Muszę też pomyśleć nad zabezpieczeniem chłodnic, od przodu sitaki, ale najbardziej zależy mi na osłonięciu chłodnic przy nadkolach. Za swojego wezmę się na sam koniec, czyli na przełomie marca/kwietnia. W sumie "wyprodukowane" będą 4 jednakowe klony