No i jakie pierwsze wrażenia z jazdy ?Bartek cf pisze:Witam ! Mam na imię Bartek , jestem z Głogowa woj. Dolnośląskie i właśnie sprawiłem sobie na 30-ste urodziny nową zabawkę CF MOTO X8. Jest to mój pierwszy quad , wcześniej jeździłem trochę okazjonalnie na pożyczonych, no i od kilku lat motocyklami różnej maści.
No to zaczynamy...
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Re: No to zaczynamy...
Pierwsze wrażenia pozytywne... na razie delikatnie bo trzeba okiełznać sprzęt i się go trochę nauczyć... na razie 25km na liczniku dopiero wiec powiem cos więcej jak trochę więcej pośmigam.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
witam Cię
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Witam Wszystkich jestem Z Mielca....witam i pozdrawiam
Witam Wszystkich jestem Z Mielca....witam i pozdrawiam
Witam
Na początek chciałem się przywitać.Od kilku dni jestem posiadaczem Polarisa 800 i zaczynam przygodę z quadem.Jestem z Zebrzydowic woj śląskie (okolice Cieszyna). Szukam towarzystwa do jazdy.
Witam...Lubelszczyzna...
Witam jestem Łukasz jestem posiadaczem quadów około 2,5r , mam 13 lat nie długo kończę 14 lat.Nie którzy pewnie znają mnie z atvpolska.Jeszcze raz witam.
Witam wszystkich
Mam na imie Grzegorz i jestem z Wolina.Quady posiadam juz od pru lat i jestem z tego powodu bardzo szczesliwy
Mam na imie Grzegorz i jestem z Wolina.Quady posiadam juz od pru lat i jestem z tego powodu bardzo szczesliwy
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Powitać powitać
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Witam wszystkich - Bartek z Ostródy