Tak mnie to zaciekawiło, że wrzuciłem Panią Katarzynę w guglajkę i wyskoczyła.... miss Polski ???Pingwin Legnica pisze:a czy ktoś z Was zna Katarzynę Krzeszowską ?
ładna z niej dziewczyna, podobno kiedyś już startowała w zawodach quadowych![]()
![Shocked :shock:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_eek.gif)
Tak mnie to zaciekawiło, że wrzuciłem Panią Katarzynę w guglajkę i wyskoczyła.... miss Polski ???Pingwin Legnica pisze:a czy ktoś z Was zna Katarzynę Krzeszowską ?
ładna z niej dziewczyna, podobno kiedyś już startowała w zawodach quadowych![]()
jak mam nie kojarzyć....!!! oczywiście, że tak. Ernesta zabieram, rozumiem, że chciałbyś dołączyc do wyprawy?LEJEK pisze:Cześć Olo, kojarzysz mnie ???
no to będzie niespodziankaBuBu pisze:Tak mnie to zaciekawiło, że wrzuciłem Panią Katarzynę w guglajkę i wyskoczyła.... miss Polski ???
-olo- pisze:. i teraz budzę się w nocy szybko podbiegam do Garmina i szybko wbijam waypointa tak, aby bez mrugnięcia weszło mi to w krew...
Tylko pamiętaj abyś go nie wypił sam bo ja tam przyjadędomin11 pisze: No to mamy piwko do wypicia