POLARIS MAŁO ZNANY ALE WYPASSSSIONY QUAD KONTRA YAMAHA
No jazda w górach to nie przelewki, trochę liznąłem,
ogólnie uważam, że porównywanie maszyn ze sobą, na zasadzie ten przejedzie, a ten nie jest z natury błędne, jeśli porówna się pojazdy o podobnej konstrukcji (4X4, blokada, podobny rozmiar i opony, silniki 40-60 KM), to ten sam jeździec podobnie sobie poradzi i może skomentować niuanse.
Film Polarisa znam bardzo dobrze i niestety jest to bardzo amerykański film...
Tak to prawda, zamieniłem 3 polarisy na yamahę i suzuki, co nie znaczy, że za kwartał nie będę jeździł bombą albo kawą.
4x4 przecież mogę Cię odwiedzić ze swoimi traktorkami i zrobimy specjalnie dla Ciebie taki teścik filmowy, prawdziwy polski film polaris vs konkurencja, film będzie tylko Twój
4x4 to mało damska ksywka, sorki, że się nie zorientowałem
ogólnie uważam, że porównywanie maszyn ze sobą, na zasadzie ten przejedzie, a ten nie jest z natury błędne, jeśli porówna się pojazdy o podobnej konstrukcji (4X4, blokada, podobny rozmiar i opony, silniki 40-60 KM), to ten sam jeździec podobnie sobie poradzi i może skomentować niuanse.
Film Polarisa znam bardzo dobrze i niestety jest to bardzo amerykański film...
Tak to prawda, zamieniłem 3 polarisy na yamahę i suzuki, co nie znaczy, że za kwartał nie będę jeździł bombą albo kawą.
4x4 przecież mogę Cię odwiedzić ze swoimi traktorkami i zrobimy specjalnie dla Ciebie taki teścik filmowy, prawdziwy polski film polaris vs konkurencja, film będzie tylko Twój
4x4 to mało damska ksywka, sorki, że się nie zorientowałem
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
a co polarisy na pierwszych 3 miejscach?mesel:
mit yamahy ju z dawno obalony......wystarczy spojrzeć na wyniki z ostatniej imprezy....
Mesel, kiedy przybywasz, bo żeśmy cały dzień plakowali, aż oślepia
Ostatnio zmieniony sob 03 mar, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt: