POLARIS MAŁO ZNANY ALE WYPASSSSIONY QUAD KONTRA YAMAHA
POLARIS MAŁO ZNANY ALE WYPASSSSIONY QUAD KONTRA YAMAHA
CIĄGLE SLYSZE YAMAHA YAMAHA YAMAHA ŻE JEST NAJLEPSZA JA WOLE POLARISA
NAJPIERW TREZBA SIĘ NA NIM PRZEJECHAĆ I POCZYTAĆ CO TA MASZYNKA POTRAFI
INTELIGENTY NAPĘD TO JEST TO !!!!!
KTÓREKOLWIEK KOŁO SIĘ ŚLIZGA POLARIS PRZENOSI AUTOMATYCZNIE NAPĘD NA POZOSTAŁE 3 SUPER SPRAWA,MOZNA TAKZE WŁACZYC NAPĘDY 4X4 W TRAKCIE JAZDY,SILNIKI NA WTRYSKU JUZ OD POJEMNOŚCI 500
TYLKO POLARIS MA TAKIE ROZWIĄZANIA
OGLĄDAŁAM TESTY NA CD POLARIS KONTRA INNE FIRMY W TYM YAMAHA
NIE MAJA SZANS TEN NAPĘD I ZAWIESZENIE NR 1
A YAMAHA CZY INNE MARKI CO ?
TREZBA SIE ZATRZYMAĆ ZEBY ZAŁACZYĆ NAPĘD ALBO BLOKADE NIE MOŻNA WTEDY SKRĘCAĆ TO MĘCZARNIA W TERENIE
POZATYM MAŁA WĄSKA I WYWROTNA I 10 LETNI MODEL CO Z TEGO ZE TERAZ WYSZŁA 700 NA WTRYSKU ŁAŁ W KONCU ! ALE DALI WSPOMAGANIE KIEROWNICY OK NA SZOSE SPOKO ALE WTEREN ? WSZYSTKIE WSTRZĄSY PRZENOSZONE SA NA RĘCE KOLEJNE GŁUPIE ROZWIĄZANIE I Z WYGLĄDU TEZ MI SIĘ NIE PODOBA MAŁY TYRAKTOREK
CO O TYM SĄDZICIE ?
NAJPIERW TREZBA SIĘ NA NIM PRZEJECHAĆ I POCZYTAĆ CO TA MASZYNKA POTRAFI
INTELIGENTY NAPĘD TO JEST TO !!!!!
KTÓREKOLWIEK KOŁO SIĘ ŚLIZGA POLARIS PRZENOSI AUTOMATYCZNIE NAPĘD NA POZOSTAŁE 3 SUPER SPRAWA,MOZNA TAKZE WŁACZYC NAPĘDY 4X4 W TRAKCIE JAZDY,SILNIKI NA WTRYSKU JUZ OD POJEMNOŚCI 500
TYLKO POLARIS MA TAKIE ROZWIĄZANIA
OGLĄDAŁAM TESTY NA CD POLARIS KONTRA INNE FIRMY W TYM YAMAHA
NIE MAJA SZANS TEN NAPĘD I ZAWIESZENIE NR 1
A YAMAHA CZY INNE MARKI CO ?
TREZBA SIE ZATRZYMAĆ ZEBY ZAŁACZYĆ NAPĘD ALBO BLOKADE NIE MOŻNA WTEDY SKRĘCAĆ TO MĘCZARNIA W TERENIE
POZATYM MAŁA WĄSKA I WYWROTNA I 10 LETNI MODEL CO Z TEGO ZE TERAZ WYSZŁA 700 NA WTRYSKU ŁAŁ W KONCU ! ALE DALI WSPOMAGANIE KIEROWNICY OK NA SZOSE SPOKO ALE WTEREN ? WSZYSTKIE WSTRZĄSY PRZENOSZONE SA NA RĘCE KOLEJNE GŁUPIE ROZWIĄZANIE I Z WYGLĄDU TEZ MI SIĘ NIE PODOBA MAŁY TYRAKTOREK
CO O TYM SĄDZICIE ?
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
mit yamahy ju z dawno obalony......wystarczy spojrzeć na wyniki z ostatniej imprezy.... a generalnie to takie gadanie , a wiesz z czego to wynika ano z tego , że ludzie kojarzą markę yamaha jak coca-cola i jak żywiec i sony a co wcale nie oznacza że są The Best !!! Byc może są liderami sprzedaży w danym rejonie.
Nie pisz duzymi literami bo to jest odbierane jako krzyk
Nie pisz duzymi literami bo to jest odbierane jako krzyk
:)
ok nie będzie duzych liter poprosty były załaczone
co do chwalenia marki Polaris to akurat nie chwale bo sprzedaje, akurat tak się składa ze inne marki też mam w sprzedaży typu właśnie yamaha gr.
wiem zasada jest prosta co sprezedaje to chwale, w tym przypadku jest co sprawdziliśmy to chwialimy
aha i nie jestem panem tylko panią tak dla wtajemniczonych :):)
fajnie ze jest forumi i można sobie pogadać podchodze do tego na luzie zupełnie nie komercyjnie
pozdrawiam więc wszystkich na forumi i piszcie dalej
co do chwalenia marki Polaris to akurat nie chwale bo sprzedaje, akurat tak się składa ze inne marki też mam w sprzedaży typu właśnie yamaha gr.
wiem zasada jest prosta co sprezedaje to chwale, w tym przypadku jest co sprawdziliśmy to chwialimy
aha i nie jestem panem tylko panią tak dla wtajemniczonych :):)
fajnie ze jest forumi i można sobie pogadać podchodze do tego na luzie zupełnie nie komercyjnie
pozdrawiam więc wszystkich na forumi i piszcie dalej