Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt
Lejko-Tomku w szybko przyrastającej ilości postów nie doszukałem się informacji na temat tej bluzy, jest biała(szara) z czarną grafiką, czy to jest negatyw czy taki jest plan na zestawienie kolorystyczne?
Jeżeli chodzi o ocenę to mi się ten pomysł dość podoba, zapewne dlatego zę podobne motywy są użyte w projekcie który powstał jakiś rok temu, a który stał się bazą dla naszej bluzy teamowej, mówię tu o firmowym softshellu Damiana Łagi.
Jeżeli chodzi o projekt Olsztyński o podobał mi sie najwcześniejszy który niestety przepadł w mrokach dyskusji kto jakiego quada nie będzie miał na polarze.
Jeżeli chodzi o ocenę to mi się ten pomysł dość podoba, zapewne dlatego zę podobne motywy są użyte w projekcie który powstał jakiś rok temu, a który stał się bazą dla naszej bluzy teamowej, mówię tu o firmowym softshellu Damiana Łagi.
Jeżeli chodzi o projekt Olsztyński o podobał mi sie najwcześniejszy który niestety przepadł w mrokach dyskusji kto jakiego quada nie będzie miał na polarze.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Juz nic pw nie zauważyłem
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
W końcu jakieś konstruktywne myśli się pojawiają
Brawo Panowie za porozumienie !
Brawo Panowie za porozumienie !
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Wkleję cytat z FB.
Najlepiej polar dobrej jakości, rozpinany na zamek z przodu, kieszonki min 2 szt. na zamek, jasny szary, lub szary mieszany z dwóch kolorów ze wstawkami. Grafika - haft/ wyszywana. Ksywa w formie wszywki - tło naszywki dobierzemy jak będzie już konkretna bluza.
Czyli ogólnie bedzie wyglądać tak jak ten projekt. - brakuje w sumie zamka po środku z góry do dołu. Grafik ma nanieść pewne zmiany, lecz nie wpłyną na ogólny wizerunek - coś przekręci, coś dorobi, coś poprawi. Czekamy na wycenę z haftowni.
Najlepiej polar dobrej jakości, rozpinany na zamek z przodu, kieszonki min 2 szt. na zamek, jasny szary, lub szary mieszany z dwóch kolorów ze wstawkami. Grafika - haft/ wyszywana. Ksywa w formie wszywki - tło naszywki dobierzemy jak będzie już konkretna bluza.
Czyli ogólnie bedzie wyglądać tak jak ten projekt. - brakuje w sumie zamka po środku z góry do dołu. Grafik ma nanieść pewne zmiany, lecz nie wpłyną na ogólny wizerunek - coś przekręci, coś dorobi, coś poprawi. Czekamy na wycenę z haftowni.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Chodzi ci na wysokości bioder, a mówiłeś coś o kieszonce na piersi... na fonaLEJEK pisze: kieszonki min 2 szt. na zamek,
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- LEJEK
napisałem też "min. 2 kieszonki". "min." oznacza - minimum. Jak będzie fajny polar, lub bluza i nie będzie miała kieszonki na piersi, to ją bierzemy tak, czy siak. Kieszonki nie są priorytetem.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Pewnie że tak, czekam na finał
- LEJEK
Wysłałem zapytanie do trzech hafciarni. Dwie z nich odpowiedziały, że czegoś takiego nie da się zrobić
Kolega wcześniej miał rację. Namalować to se można, gorzej zrobić. Poczekamy jeszcze chwilę. Jest jeszcze jedna znajoma która zajmuje się takimi rzeczami i może coś podpowie.......
Też mi przykro.....
Kolega wcześniej miał rację. Namalować to se można, gorzej zrobić. Poczekamy jeszcze chwilę. Jest jeszcze jedna znajoma która zajmuje się takimi rzeczami i może coś podpowie.......
Też mi przykro.....
nie chcę pisać a nie pisałem ??!! malowanie to jedno a zrobienie to drugie LEJEK na pw podsyłam ci namiar na firmę która robi cudeńka z nadruku podeślij do nich projekt z zapytaniem- sam bym to zrobił ale to nie mój projekt - prawa autorskie się liczą !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Pozwoliłem sobie wysłać projekt do poleconej firmy, oto co odpisali
Flagę
Quada
Napis Quadzik.pl
A zaznaczyli:Grupa Cmyki pisze:witam
bardzo ładny projekt
niestety technicznie niemnozliwy do wykonania na polarach w całości
trzeba by to haftować po kawału a to może spowodowac że poszczególne części nie zejdą sie ze soba idealnie,
w załaczeniu wysyłam zaznaczone pole które jest mozliwe do wyhaftowania na gotowych polarach
pozdrawiam
Flagę
Quada
Napis Quadzik.pl