Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt
Zmora, ja nie zacząłem tej kłótni. Pisali i czynili by wybrać projekt przez nich wskazany. Pisane było by założyć własny temat i zrobić własny polar. A jak już temat powstał i okazuje się że lepszy od innego to nagle wyśmiewki, bo ochy i achy... po co pisać takie rzeczy?
Jestem i każdy z nas jest różny od reszty, skoro mi się podoba kolor różowy to po co się wyśmiewać że to babski, albo że woli lilaróż?
Nikogo z Was nie obrażam. Tylko napisałem jak zauważyłem. Zresztą Wasze pieniądze Wasza decyzja. Ja wyraziłem swoją opinię i wiem co mi się podoba
Koniec tematu
Jestem i każdy z nas jest różny od reszty, skoro mi się podoba kolor różowy to po co się wyśmiewać że to babski, albo że woli lilaróż?
Nikogo z Was nie obrażam. Tylko napisałem jak zauważyłem. Zresztą Wasze pieniądze Wasza decyzja. Ja wyraziłem swoją opinię i wiem co mi się podoba
Koniec tematu
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
A zgoda buduje. ....... w jedności siła , zgrana grupa może więcej, pilnujmy się aby nie padły słowa których później się żałuje. ...nie zróbmy bagna na tym forum! °A Dimiego nie rozumiem !! Kolejny raz go zapraszam na wspólny wyjazd może twarzą w twarz się wyjaśni. ..
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
I na tym powinno się zakończyć toto cośCzoper pisze:A zgoda buduje. ....... w jedności siła , zgrana grupa może więcej, pilnujmy się aby nie padły słowa których później się żałuje. ...nie zróbmy bagna na tym forum! °
V2.....sound of madness
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Mi sie projekt Lejka podoba, wysłał dzisiaj zapytanie do zaprzyjaźnionej firmy z prośbą o wycenę.
Pamiętajcie - to jest temat o polarze.
Pamiętajcie - to jest temat o polarze.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Czoper pisze:A zgoda buduje. ....... w jedności siła , zgrana grupa może więcej, pilnujmy się aby nie padły słowa których później się żałuje. ...nie zróbmy bagna na tym forum! °A Dimiego nie rozumiem !! Kolejny raz go zapraszam na wspólny wyjazd może twarzą w twarz się wyjaśni. ..
Wiesz co, pewnie w końcu się spotkamy. I, fakt, wyjaśnimy sobie kilka spraw.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Dimi jest dobry chłopak... !! i daj też spokój Piotr, bo faktycznie jak coś nieraz piszesz to ja sam się zastanawiam co masz na myśli i czy aby mnie nie obrażasz .Czoper pisze:A Dimiego nie rozumiem !! Kolejny raz go zapraszam na wspólny wyjazd może twarzą w twarz się wyjaśni. ..
Dimi znając twoje upodobania do drapek... i nie tylko pomyśl nad tą ofertą - Nuklearna - bo nie dość że można zaliczyć kultowy Biały Bór... to faktycznie przy ognisku i wspólna jazda wszystko zmienia.
W drugiej naszej wyprawie brakło właśnie takiej możliwości integracji poza jazdą i wymiany myśli i w efekcie zrobił się później kwas na forum .
A tu skupmy się na projektach bo jak w końcu zrobimy nawet kilka - to następne będzie lepiej dostosować do ogóły
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Wiesz Daniel co ja myślę. Jak się zakłada temat, to zaraz obok powinien być drugi o tym samym tytule z końcówka po myślniku - polemiki.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
No to wszystko wyjaśnione ale co popisalismy to popisalismy reszta przy ognisku w bluzach quadzikowców przybrani pięknie w chłodny wieczór
Sławek nigdy Cię nie obrażam
Sławek nigdy Cię nie obrażam
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Piotr, napisałem że różne są odczucia..to nie oznacza że tak jest. Mamy dużą łatwość przenoszenia ekspresji na pisanie co jest dobre a nieraz ..."troche gorsze"Czoper pisze:Sławek nigdy Cię nie obrażam
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Dobra, Pany, niech każdy pilnuje swojego tyłka. Teraz rozmawiamy o polarach By Lejek i Pingwin, więc koniec bicia piany i trzymajmy się tematu. Niech QUADZIK nas połączy a nie różni. Stwórzmy pozytywny wizerunek quadowca, a nie pseudo.
Niech QUADZIK.PL będzie z wami
Niech QUADZIK.PL będzie z wami