Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dimi
Quadowa Grupa Południe
Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI

Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt

Post autor: Dimi » czw 05 mar, 2015

Ale numer. :wyśmiewacz:
Czoper jesteś THE BEST :wyśmiewacz:
Zazdrość przez Ciebie przemawia - wali mnie to, koniec tej szyderczości
Czoper pisze::boisię: Opisy godne Sienkiewicza. ....i Krzyżaków :buźki:
LEJEK na bank biorę 1 a może nawet 2 (żonie też się podoba), Twoja trylogia mnie powaliła
DKfan pisze:Lejek pisze trylogię "Władca Polarów" mam nadzieje ze oprócz obszernosci dzieła na płaszczyźnie lingwistycznej wspólnym mianownikem z oryginałem Tolkiena będzie zachwyt odbiorców. Marketing na razie na 5+
Możecie zarzucić, że miałem coś przeciwko śladami opon (na poprzednich wzorach wyglądało jakby kogoś przejechał traktor) a tu coś innego, coś nowego, coś... chyba popadłem w zachwyt :cwaniak:
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
:I love QUADOWA GRUPA POŁUDNIE:

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » czw 05 mar, 2015

Proszę, proszę Was, bo nie dotrwam do 14 strony i nici z tej bluzy.... :-)
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Robsson
Quad:: canam

Post autor: Robsson » czw 05 mar, 2015

Mmmmmm, och, ach, łał... dziś paru będzie szczytować bez swoich kobiet :-)
Jeśli nie ma starych zadr to wyłazi dziadostwo.
Przecież Piotr tylko poszedł dalej za DK Fanem. Ja tu zazdrości nie widzę. A napisał prawdę bo budowanie napięcia przez Lejka w objętości postów było iście obszerne. Ja nie widzę żadnych złośliwości w postach Piotra. Lejek dał fajny projekt, bardzo fajny ale żeby na ręcznym zaraz jechać i wymyślać...? Bez przesady.
To i olsztyniaków projekt to dwa fajne, różne tematy pod jedny mianownikiem. Jeden nie dyskredytuje drugiego , powiedziałbym że sie wręcz uzupełniają.
V2.....sound of madness :twisted:

Awatar użytkownika
Czoper
Quad:: can am outlander XTP 1000
Imię: Piotr

Post autor: Czoper » czw 05 mar, 2015

Dimi zamawiaj i tyle ........ ty chłopie zbyt poważnie podchodzisz do pisania tutaj.
Bardzo ładna bluza gratuluję projektu ale poczekam na cenę oraz jak wyjdzie wykonanie w stosunku do projektu bo narysować czy namalować to jedno a wykonać to drugie....
komuś quad przeszkadzał na polarze może teraz coś napisze o tym projekcie gdzie też jest quad ! a jaki to quad ??
Ale fajnie że komuś się chce przy tym chodzić bo wiem ile czasu to zajmuje......
Ostatnio zmieniony czw 05 mar, 2015 przez Czoper, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>

Awatar użytkownika
Dimi
Quadowa Grupa Południe
Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI

Post autor: Dimi » czw 05 mar, 2015

Robsson pisze:Mmmmmm, och, ach, łał... dziś paru będzie szczytować bez swoich kobiet :-)
Jeśli nie ma starych zadr to wyłazi dziadostwo.
Przecież Piotr tylko poszedł dalej za DK Fanem. Ja tu zazdrości nie widzę. A napisał prawdę bo budowanie napięcia przez Lejka w objętości postów było iście obszerne. Ja nie widzę żadnych złośliwości w postach Piotra. Lejek dał fajny projekt, bardzo fajny ale żeby na ręcznym zaraz jechać i wymyślać...? Bez przesady.
To i olsztyniaków projekt to dwa fajne, różne tematy pod jedny mianownikiem. Jeden nie dyskredytuje drugiego , powiedziałbym że sie wręcz uzupełniają.
:wyśmiewacz:
dobre, ja od szczytowania mam ludzi
:wyśmiewacz:

Co jest takiego w projekcie olsztyniaków? Napis quadzik? Twój własny nick? Czy logo twojego teamu? Lejek zachował zimną krew, nie usunął czyjegoś tematu a swój przypioł.
Mnie się podoba projekt Lejka i przynajmniej nie jest konfliktowy jak co poniektórzy. Sam powiedział, taki i tylko taki, powiedział, że nie namawia kogoś i jak nie będzie chętnych na forum to ma "klientów" na jego projekt.
Czoper pisze:Dimi zamawiaj i tyle ........ ty chłopie zbyt poważnie podchodzisz do pisania tutaj. Bardzo ładna bluza gratuluję projektu ale poczekam na cenę oraz jak wyjdzie wykonanie w stosunku do projektu bo narysować czy namalować to jedno a wykonać to drugie.....komuś quad przeszkadzał na polarze może teraz coś napisze o tym projekcie gdzie też jest quad ! a jaki to quad ??
Pewnie że zamówię, a serio to ty bierzesz to wszystko....
Nie obchodzi mnie, czy ktoś ma okres czy bije niemca w kasku...
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...

robertmuszka
Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
Imię: Robert

Post autor: robertmuszka » czw 05 mar, 2015

Proponuje zakończyć głupie gatki, a rozmawiać o ubranku.

Awatar użytkownika
Czoper
Quad:: can am outlander XTP 1000
Imię: Piotr

Post autor: Czoper » czw 05 mar, 2015

Chyba założę post pod tytułem ,, Bicie piany - rzucanie błotem " i tam będziemy mogli dawać upust wszelkim frustracjom bo konstruktywna dyskusja jakoś nam nie idzie......
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>

Robsson
Quad:: canam

Post autor: Robsson » czw 05 mar, 2015

Dimi ja nie będę jak Ty pisał przeciwko komuś. Bo nie widzę powodu. Co jest w projekcie olsztyniaków takiego? Przecież to osobne tematy- tu polar, tam soft. Tu jasne tam czarne. Kwestia gustu i wyboru. Najlepiej obydwa. Tam nie ma quada i tu nie ma quada. Chyba że na serio jarasz się tym maleństwem tu. Dla mnie i dla Ciebie projekt Zmory był tym czego chcieliśmy - przez Ciebie poprawiony. Pisz co chcesz ale taka jest prawda i my dwaj to wiemy.
Lejka projekt jest bardzo fajny, ale olsztyniaków też mi się podoba - tu i tu ten duży napis Quadzik mi przeszkadza na plecach bo nie chce chodzić jak baner reklamowy - moja własna opinia.
Fajnie że są ludzie którzy wkładają wysiłek i dają projekty . Szacun dla Was olsztyniaki i Lejek, ale czym uzasadnić jakieś hejty na nich? Nie wiem. Nie podoba się wybieram drugi a uwagi komu i po co?
Ale to IMO. :D
Ja coś wezmę ale czekam do końca. Na inne projekty, na wycenę tego polarka u Lejka, u olsztyniaków wiem już co za ile i z czego jak już zrezygnuję. Chłopaki robią kawał dobrej roboty i ot co za to dostają :oklaski: Słabo to nas jednoczy po mojemu przy takim podejściu jak to.
Powiem wprost - nie psuj Dimi atmosfery i odpuść sobie takie własne wydumki. Znaczy zachowaj je dla siebie.
Ostatnio zmieniony czw 05 mar, 2015 przez Robsson, łącznie zmieniany 1 raz.
V2.....sound of madness :twisted:

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » czw 05 mar, 2015

Please !!! Dajcie już spokój. Co kto powiedział i na kogo, czy to ważne ?? Macie do wyboru dwa projekty. Łukasz jest bliżej wykonania, Nasz daleko. Tu nie ma rywalizacji który lepszy. Jeden woli córkę, drugi teściową i tego się nie krytykuje. Nie chodzi o ilość klientów. Powiem tak. Jak będą miały powstać tylko dwa - Lejek, Pingwin - to powstaną i nie muszę sprzedać 120 szt. bo nawet tego nie chcę. Jak ten projekt ma być powodem do jakiś przepychanek, pomiędzy kimkolwiek to ja nie chcę go dalej robić, nie tędy droga panowie. Myślałem, że robimy coś fajnego, a wyjdzie, że to powód do sprzeczek, a nie to było w zamyśle.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
Imię: Sławek
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » czw 05 mar, 2015

Ludzie... jeśli już nie szanujecie siebie to szanujcie prośbę Grześka!

shut up!
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”