Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(

Działanie strony i forum. Chcesz nas pochwalić :) coś nie działa? masz jakieś opinie, uwagi lub propozycje? Pisz śmiało...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt

Post autor: Pingwin Legnica » wt 03 mar, 2015

milu$ pisze:ja tutaj jestem co najmniej ze dwa trzy razy dziennie tylko jak nie mam nic do wniesienia do tematu to się nie udzielam, jak ktoś nie bluzga i nie obraża to nic nie ruszam bo po co
co jakiś czas jakiegoś spamera usunę i koniec :mrgreen:
i może takiej wersji się trzymajmy ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
Czoper
Quad:: can am outlander XTP 1000
Imię: Piotr

Post autor: Czoper » wt 03 mar, 2015

Jak pier dzielę
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
Imię: Sławek
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » wt 03 mar, 2015

Dajcie już spokój o co prosił Grzesiek! proszę o propozycje Polarków i Bluz jeśli ktoś jakieś jeszcze stworzył.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

:I love QUADOWA GRUPA POŁUDNIE:

Awatar użytkownika
LEJEK
Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
Imię: Tomek

Post autor: LEJEK » śr 04 mar, 2015

)))))))))))))))))))

Wiecie co. ))))))))))) Proszę, no proszę, bo znów nie dotrwam do 14 strony... )))))))))))))))) a mam Wam wszystkim coś ciekawego do przedstawienia. Naprawdę !!!

Dziś o 21 godz. wysłaliśmy z Danielem wzór projektu do ok. 20 naszych znajomych w celu zbadania jak ludzie zareagują na tą bluzę. Na tą chwilę, a jest dopiero pierwsza w nocy mamy 7 chętnych z których większość odpowiadała tak:

Cytuję: "Spoko, zachowam dla siebie J Projekt zaje*****….. !!! Ja się na pewno piszę…no !!! to jest wzór... "

Cytuję: "Wezmę sztukę lub dwie J "

Cytuję: "wchodze w to"

Cytuję: " mistrzu brawo !!!".

Kogo cytuję nie mogę napisać, ale projekt się podoba i to chyba bardzo.
Aż mnie korci, żeby go tu wkleić, ale słowo się rzekło i tak już zostanie.
Więc, zamiast ciągnąć niezapominajki, poczekajcie chwilę i myślę, że większość będzie zadowolona, a jak nie , to przecież powstają nowe inne projekty naszych kolegów.
Żeby nie przedłużać, to może zrobię małe odstępstwo jak Daniel się zgodzi. Jutro, lub po jutrze ma wrócić już gotowy, poprawiony (upiększony) projekt od grafika w wersji wektorowej. Więc, żeby od razu ruszyć z produkcją z kopyta (czytaj dobra cena) to może wkleimy ostateczny projekt i może rzeczywiście nazbiera się spora grupa chętnych. Dziś rozmawiałem z Danielem, jak to będzie, jak zamówień nazbiera się dużo i zacznie się domawianie po sztuce i pakowanie i rozsyłanie..... Już mówię, że tak nie będzie. Na złożenie zamówienia będzie powiedzmy tydzień i potem koniec. idziemy do Detathlonu, kupujemy i dajemy do nadruku. Nie chcę się z tym pitolić przez pół roku, potem słuchać, że za mały, że za duży i proszę mi wymienić. Powiedziałem, też że nie bardzo mi się uśmiecha robić to na szerszą skalę, ale już taki jestem, że serce mi zmiękło i nie będę egoistą, podzielę się z Wami..... :-)

Nasze założenia były takie:
(i takie zostaną)

Polar na zamek z przodu, szary, jasny szary, być może w dwóch kolorach, bez kaptura z porządnego materiału, który będzie oscylował na poziomie cenowym 140 – 180 zł. Do tego dojdą koszty nadruku. Każdy może mieć tam swoją ksywę i na tym koniec. Polarka będziemy szukali w Detathlon, tak by każdy mógł w swoim regionie wstąpić do sklepu, wziąć ten model do ręki i przymierzyć, a potem zamówić konkretny rozmiar. Będzie podane moje konto, gdzie każdy zrobi wpłatę i w temacie umieści ksywę i rozmiar. Wtedy zbiorczo zakupimy i będziemy produkować nadruki i rozsyłać, lub zapraszam do mnie do Wrocka. Nie przewidujemy żadnych zmian indywidualnych. Całkowity koszt takiej bluzy, ciężko mi określić na tą chwilę, bo to pewnie zależy od ilości oraz ile wezmą za nadruki. Za dwa dni będzie już coś więcej wiadomo.

Może nawet fajnie, że będzie to polarek i jasny, bo koledzy mają całkiem dobry projekt na sofshel-u i czarny, więc będzie jakaś odmiana. Widziałem nawet, że na 10 szt już zamówienia mają. No, no - dzieje się :-)

Chyba wszystko jasne. Żeby nie zaśmiecać forum, następny post napisze jak będą konkrety. Pa.
Ostatnio zmieniony śr 04 mar, 2015 przez LEJEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
LEJEK

Mała poprawka - nie nadruki... wyszywanie.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......

Awatar użytkownika
Zmora1966
Quadowa Grupa Południe
Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
Imię: Sławek
Kontakt:

Post autor: Zmora1966 » śr 04 mar, 2015

Lejek - czekam z ciekawością - widzę że stopniujesz zainteresowanie :)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

robertmuszka
Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
Imię: Robert

Post autor: robertmuszka » śr 04 mar, 2015

No to fajnie że jednak pomyłka z tym nadrukiem

Awatar użytkownika
LEJEK

:-) jak polar porządny, to i reszta niech będzie porządnie, ale cena też będzie porządna.... niestety.
Aaaa i jeszcze jedna rzecz. Nie robię tego zarobkowo !! Dla dobra ogółu dorzucam po max 10 zł. za fatygę i to tyle..... może mniej jak będzie większa ilość.....

Awatar użytkownika
Dimi
Quadowa Grupa Południe
Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI

Post autor: Dimi » śr 04 mar, 2015

Lejek, słyszałem na mieście, że polar konkret, czekam z niecierpliwością, bo chyba coś w końcu dla mnie będzie. Dla 1 osoby to trochę ciężko coś w dobrej cenie zamówić... choć z 2 strony.... czekam na wizualizacje
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...

Awatar użytkownika
DKfan
Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
Imię: Jacek

Post autor: DKfan » śr 04 mar, 2015

Lejek pisze trylogię "Władca Polarów" mam nadzieje ze oprócz obszernosci dzieła na płaszczyźnie lingwistycznej wspólnym mianownikem z oryginałem Tolkiena będzie zachwyt odbiorców. Marketing na razie na 5+
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad

ODPOWIEDZ

Wróć do „Strona i Forum www.Quadzik.pl”