Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(
Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt
No i to samo chciałem napisać ale Grzesio mnie uprzedził czekam na projekt Lejka i jak najbardziej optuje za tym aby ktoś przedstawił gotowa propozycje. Nie spinamy sie nie obrażamy na siebie po prostu peace nad love
Pozdrowionka
Pozdrowionka
Ozo Drapers Squad
'' dla religii ludzie zrobią wszystko :będą się kłócić ,pisać , walczyć , umierać .....tylko nie będą zgodnie z nią żyć '' nie róbmy tu tego !!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Każdy z Was IMO ma trochę racji.
Ale wg mnie temat taki do dyskusji powinien być ale w OFF-topie chyba bardziej i każdy niech sobie pisze. Jak widać temat ledwo Pingwin założył i już lecą posty - znaczy że dyskutować ludzie chcą - to nie można im tego odbierać.
Łukasz nie ma co się wnerwiać. Tobie nie widzi się to ale jak widzisz taki śmietnik pod hasłem "polar quadzika" musi być bo ludzie "muszą się wygadać".
Z tego bajzlu też wychodzą jakieś pomysły i być może projekty na które też czekam będą coś z tej poprzedniej dyskusji miały, nie wiem. Także zamkniesz jeden temat - pojawi się drugi. Jak to często bywa jak się da za dużą swobodę to temat idzie "pod górkę" Założenia były abyśmy wszyscy zdecydowali jak ma to wyglądać ale nie da się bo ile ludzi/grup tyle pomysłów.
Zmora widzę, że moje słowa bardziej uraziły Cię niż miały (miały tylko refleksje przynieść) dlatego przepraszam Cię jeśli przesadziłem.
A co do projektu to ja odwiesiłbym tamten temat, a ten za zgodą autora oczywiście usunął bo po co mamy się na siebie publicznie denerwować. Piszmy sobie "w starym" i oko moderatora niechaj takie surowe nie będzie . A każdą konkretną propozycję, która i tak będzie realizowana w jakiejś grupie (jak PIngwin z Lejkiem np piszą) podwieszał bym osobno i tam już tylko ewentualne zamówienia. Niestety albo stety - będzie kilka różnych ciuchów ale będzie na nich logo quadzika i jak pisali niektórzy właśnie o to tu chodzi - ma to pokazać że mimo, że się różnimy łączy nas nasze hobby i to forum.
Pozdro
Ale wg mnie temat taki do dyskusji powinien być ale w OFF-topie chyba bardziej i każdy niech sobie pisze. Jak widać temat ledwo Pingwin założył i już lecą posty - znaczy że dyskutować ludzie chcą - to nie można im tego odbierać.
Łukasz nie ma co się wnerwiać. Tobie nie widzi się to ale jak widzisz taki śmietnik pod hasłem "polar quadzika" musi być bo ludzie "muszą się wygadać".
Z tego bajzlu też wychodzą jakieś pomysły i być może projekty na które też czekam będą coś z tej poprzedniej dyskusji miały, nie wiem. Także zamkniesz jeden temat - pojawi się drugi. Jak to często bywa jak się da za dużą swobodę to temat idzie "pod górkę" Założenia były abyśmy wszyscy zdecydowali jak ma to wyglądać ale nie da się bo ile ludzi/grup tyle pomysłów.
Zmora widzę, że moje słowa bardziej uraziły Cię niż miały (miały tylko refleksje przynieść) dlatego przepraszam Cię jeśli przesadziłem.
A co do projektu to ja odwiesiłbym tamten temat, a ten za zgodą autora oczywiście usunął bo po co mamy się na siebie publicznie denerwować. Piszmy sobie "w starym" i oko moderatora niechaj takie surowe nie będzie . A każdą konkretną propozycję, która i tak będzie realizowana w jakiejś grupie (jak PIngwin z Lejkiem np piszą) podwieszał bym osobno i tam już tylko ewentualne zamówienia. Niestety albo stety - będzie kilka różnych ciuchów ale będzie na nich logo quadzika i jak pisali niektórzy właśnie o to tu chodzi - ma to pokazać że mimo, że się różnimy łączy nas nasze hobby i to forum.
Pozdro
V2.....sound of madness
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ja się nie gniewam - na nikogo - nie mam takiego charakteru Jak napisałem tam i tu każdy ma swoje racje a ja dostrzegłem co zrobiłem źle - choćby wspomniany brak zdecydowania.
Wyciągłem już wnioski które spowodowały np. wybór loga QGP które niedługo zaprezentujemy.
Nadal też uważam, że jeśli nawet powstaną różne projekty ale będą zawierać loga Quadzika i przełożą się na kilkadziesiąt ludzików z tymi bluzami/polarami na rynku to WARTO było dyskutować 33 strony tam i nawet kolejne 33 strony tu, bo bedzie to widac na ulicy
Wyciągłem już wnioski które spowodowały np. wybór loga QGP które niedługo zaprezentujemy.
Nadal też uważam, że jeśli nawet powstaną różne projekty ale będą zawierać loga Quadzika i przełożą się na kilkadziesiąt ludzików z tymi bluzami/polarami na rynku to WARTO było dyskutować 33 strony tam i nawet kolejne 33 strony tu, bo bedzie to widac na ulicy
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Robsson pisze: A co do projektu to ja odwiesiłbym tamten temat, a ten za zgodą autora oczywiście usunął bo po co mamy się na siebie publicznie denerwować.
oolsztyniak pisze:Wylejcie swoje frustracje dalej, później na WASZE ŻYCZENIE połączę obydwa tematy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Hehehehehehe. Lejek ja też nie dałem rady. I odpuściłem. Mam nadzieje że spotkamy się na traku . Temat super. Uwielbiam komedie z elementami dramatu.
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
czytam te wszystkie wpisy i tak się zastanawiam o co biega wszystkim ?
olsztyniak po co zamykasz temat ?
lecą bluzgi ? nie
ktoś kogoś obraża ? nie
nie jesteś dyktatorem kto i gdzie może dyskutować
nie jest to elektroda żeby wszystko co nie na temat wywalać w kosmos
wyluzuj chłopie, jakiś urlop weź czy coś bo ciśnienie ci puszcza
lecą bluzgi ? nie
ktoś kogoś obraża ? nie
Nikt nigdzie nie biega , tu się jeździ quadem [emoji14]
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Niestety mam wrażenie, że ktoś trochę się zapędził w swojej roli. Przykro mi to pisać bo wiem że bycie moderatorem to duże poświęcenie i trzeba włożyć w to dużo sił i energii. Trzeba się wewnętrznie hamować i powstrzymywać - wszystko to dla dobra forum. Obecna sytuacja jest nie do przyjęcia. Funkcja MODERATORA nie daje na forum bezkarności.
Forum to my użytkownicy i to my jesteśmy najważniejsi.
Moderator po prostu nie możesz być i tu i tam jednocześnie. Nie może być sędzią w swojej sprawie. Mam wrażenie, że ostatnio tak się dzieje. Moderator musi być praktycznie niewidzalny w swoich prywatnych osądach. Obecna sytuacja powoduje negatywne odczucia u innych uczestników .
czy tak pisze MOD ?
to ja napisałem do samego "PAPIEŻA" z prośbą o pomoc i jak widzę właśnie nadchodzi.
Forum to my użytkownicy i to my jesteśmy najważniejsi.
Moderator po prostu nie możesz być i tu i tam jednocześnie. Nie może być sędzią w swojej sprawie. Mam wrażenie, że ostatnio tak się dzieje. Moderator musi być praktycznie niewidzalny w swoich prywatnych osądach. Obecna sytuacja powoduje negatywne odczucia u innych uczestników .
czy tak pisze MOD ?
oolsztyniak pisze:Aha, proponuję niektórym wysłać skargę nawet do Papieża na "Złego Moderatora"
oolsztyniak pisze:Mam.Pingwin Legnica pisze:NIE MASZ PRAWA SIĘ TAK ZACHOWYWAĆ.Pingwin Legnica pisze:jako moderatorZostał. Zamknięcie tematu polega na wyłączeniu możliwości dodawania postów przez użytkowników.Czoper pisze:TWÓJ TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY
Wylejcie swoje frustracje dalej, później na WASZE ŻYCZENIE połączę obydwa tematy.
Propozycje niech zostaną pokazywane w nowych tematach i tyle.
to ja napisałem do samego "PAPIEŻA" z prośbą o pomoc i jak widzę właśnie nadchodzi.
Marek musisz częściej tutaj zaglądać i tylemilu$ pisze:czytam te wszystkie wpisy i tak się zastanawiam o co biega wszystkim ?
lecą bluzgi ? nie
ktoś kogoś obraża ? nie
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
ja tutaj jestem co najmniej ze dwa trzy razy dziennie tylko jak nie mam nic do wniesienia do tematu to się nie udzielam, jak ktoś nie bluzga i nie obraża to nic nie ruszam bo po co
co jakiś czas jakiegoś spamera usunę i koniec
co jakiś czas jakiegoś spamera usunę i koniec