Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięty :(
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Re: Polar quadzika - nowy temat, skoro stary został zamknięt
Staram się to dokończyć, ale cały czas pod górę jak widzicie...... na razie nie odpuszczam i postaram się to dokończyć.
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- LEJEK
Jest światełko w tunelu !!! Jednak będzie POLAR z fajną podszewką nieprzewiewną !!!!
Znalazłem firmę, która uszyje takie polary i zrobi to co chcemy. Rozmowy trwają.....
No, w końcu coś konkretnego !!!!
Dam znać.....
Znalazłem firmę, która uszyje takie polary i zrobi to co chcemy. Rozmowy trwają.....
No, w końcu coś konkretnego !!!!
Dam znać.....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
No to super czyli jest nadzieja....
nadzieja umiera ostatnia.
nadzieja umiera ostatnia.
- LEJEK
Dzisiaj rozmawialiśmy osobiście z producentem wraz z Danielem i naszym grafikiem. Ustalilismy wzór bluzy. Tanio nie będzie, i na pewno bedziemy musieli nieco zmienić, wzór, lecz nie wpłynie to znacząco na ogólny wygląd. Raczej zrerzygnujemy z tych śladów opon na rękwaie i zastanowimy się co ze stópkami. Mimo to utrzymujemy zamysł wyszywanego polaru o bardzo dobrej jakości. Wszystkie krawędzie - mankiety, stójka, kieszenie będą wykończone taśmą, trzy kieszenie. Kolor nadal szary.
Co do cen, to wykonanie jednej bluzy przez producenta z małą naszywką na piersi oraz większą na plecach to koszt 200 zł.
Jeżel uda nam się nazbierać odpowiednią ilość, to sądzę, że ze względu na sporą ilość wyszywania naszej bluzy koszt może zamknąć się w planowanych 240 zł, ale to okaże się dopiero niebawem.
Po dzisiejszych ustaleniach wszystko wygląda tak: grafik ma przesłać gotowy projekt przygotowany pod wyszycie do producenta, a producent ma zrobić wycenę na 30 szt.
Więc czekamy nadal.
Jak pojawi się cena, to rozpoczniemy zapisy i stworzymy listę.....
Co do cen, to wykonanie jednej bluzy przez producenta z małą naszywką na piersi oraz większą na plecach to koszt 200 zł.
Jeżel uda nam się nazbierać odpowiednią ilość, to sądzę, że ze względu na sporą ilość wyszywania naszej bluzy koszt może zamknąć się w planowanych 240 zł, ale to okaże się dopiero niebawem.
Po dzisiejszych ustaleniach wszystko wygląda tak: grafik ma przesłać gotowy projekt przygotowany pod wyszycie do producenta, a producent ma zrobić wycenę na 30 szt.
Więc czekamy nadal.
Jak pojawi się cena, to rozpoczniemy zapisy i stworzymy listę.....
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
To ja wam załatwię z grafika sublimacyjną przy ilości 30szt soft shele mogą być za 210zł.
Zaznaczam ze bardzo dobre softshele a grafika sublimacyjna daje olbrzymie możliwości
poniżej zdjęcie mojej bluzy
Zaznaczam ze bardzo dobre softshele a grafika sublimacyjna daje olbrzymie możliwości
poniżej zdjęcie mojej bluzy
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
ale softshelli nie chcą ludzie - lub nasz projekt nie odpowiada czekamy wiec na polara zobaczymy czy nie wyjdzie kicha jak na ATV z rozmiarami .....
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- LEJEK
Jest projekt malowanego Softa, i jest projekt wyszywanego polara...... Super, że jest coś do wyboru. Więc na razie będę się tego trzymał i tak jak powiedziałem na samym początku:
- "Jeżeli nie będzie chętnych na produkt, który będzie naprawdę bardzo dobrej jakości, ale też drogi to powstaną dwie bluzy - jedna "Lejkowa" druga "Pingwinowa". Na tym koniec serii....
Co do technologi umieszczenia grafiki, to uważam, że wyszycie jest 100 razy trwalsze i lepsze niż każda inna metoda i tu chyba nie ma wątpliwości.....
(dziś podczas rozmów z producentem na własne oczęta widziałem jak maszyna wyszywa na polarze, Daniel też widział. Fajnie to wychodzi - bardzo fajnie!! )
Co do rozmiarówki, to liczę na to, że producent szyjący takowe bluzy ma jakieś pojęcie.....
Mimo to poproszę o dokładne wymiary: rękawa, pasa, klatki itd, tak by każdy mógł przemierzyć swoją ulubioną bluzę w domu i na podstawie przybliżonych wartości dobrać rozmiar dla siebie. To chyba najlepsza opcja......
- "Jeżeli nie będzie chętnych na produkt, który będzie naprawdę bardzo dobrej jakości, ale też drogi to powstaną dwie bluzy - jedna "Lejkowa" druga "Pingwinowa". Na tym koniec serii....
Co do technologi umieszczenia grafiki, to uważam, że wyszycie jest 100 razy trwalsze i lepsze niż każda inna metoda i tu chyba nie ma wątpliwości.....
(dziś podczas rozmów z producentem na własne oczęta widziałem jak maszyna wyszywa na polarze, Daniel też widział. Fajnie to wychodzi - bardzo fajnie!! )
Co do rozmiarówki, to liczę na to, że producent szyjący takowe bluzy ma jakieś pojęcie.....
Mimo to poproszę o dokładne wymiary: rękawa, pasa, klatki itd, tak by każdy mógł przemierzyć swoją ulubioną bluzę w domu i na podstawie przybliżonych wartości dobrać rozmiar dla siebie. To chyba najlepsza opcja......
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Lejek i Czoper, sorry jak zamieszałem ale tak zrozumiałem zapis o bluzach jeśli nadal chodzi o Polar t się nie wypowiadam - natomiast na softshellu nie możesz wyszywać bo straci właściwości i dlatego wspomniana przez ze mnie metoda jest najlepsza pod względem jakości końcowej produktu, długowieczności i możliwości wykonania
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- LEJEK
Projekt poszedł do wyceny....... przed chwilą.
- LEJEK
Ze względu na zbyt duże rozmiary do wyszycia, będą małe zmiany..... jak Grafik dogada się z producentem co do zmian wstawię projekt po modyfikacjach....