________
ej tam je tam... może to prawda ale jako MOD powinieneś dawać przykładoolsztyniak pisze:Bardzo się cieszę, że wyłapałeś post nie na temat w dziale Off-TopZmora1966 pisze: no to jak mam być szczery to twój wpis jest nie na temat...

ej tam je tam... może to prawda ale jako MOD powinieneś dawać przykładoolsztyniak pisze:Bardzo się cieszę, że wyłapałeś post nie na temat w dziale Off-TopZmora1966 pisze: no to jak mam być szczery to twój wpis jest nie na temat...
Jak dla mnie, sorki chłopaki, ale porażka... Ja Kocham jeździć, uświnić się a bardzo ważnym elementem każdego wyjazdu jest ekipa z którą uwielbiam się spotkać...Rysiek pisze:Jak na pogaduchy to strasznie tu u Was AGRESYWNIE![]()
Ano na pewno powinni i może nawet jakieś piwo/wódkę/cole... cokolwiek razem wypić i spasować.Rysiek pisze:Myślę że powinniście się spotkać i wyjaśnić sobie wszystko w terenie![]()
Dokładnie, u nas też były przetasowania a niektórzy strasznie zafiksowani na BRP... ale mi to powiewa, ważne że czerpiemy radość z jazdy...Rysiek pisze:Co do quadów to jak się kupi w miarę nie zajeżdżonego i się dba to każdy jest dobryCzy to brp czy cf czy honda , nawet suzuki
![]()
Ja na przykład narzekałem na Outlandera800 a z miśka jestem zadowolony ale znam takich co mają na odwrót .... wiec co kto lubi...
O rzesz ty....Rysiek pisze: nawet suzuki![]()
Pozdrawiam RYSIEK
Jacku Marin nic mi nie zrobi ostatnio jak byliśmy w Bieszczadach to przez 3 dni przy piwie i w każdym większym błocie była wojna sUZUKI vs Yamaha ogólnie na każdym wyjeździe w naszej ekipie jest taka modaDKfan pisze:O rzesz ty....Rysiek pisze: nawet suzuki![]()
Pozdrawiam RYSIEK
Czekaj niech się Marcin dowie że obrażasz Suzuki....
A i ja swoje dołożę, następnym razem zejdę z roweru