Początek quadowania
Początek quadowania
Witam. Jestem nowym pasjonatem quadów. Z powodu niskich funduszy moje zainteresowanie ogranicza sie na quadach typu BAshan KIngway. Przeczytałem sporo postów i opinie sa raczej negatywne na ich temat chociaż bywaja dobre.
Miałem marzenie żę kupie sobie ów quada na początek tego typu aby poszaleć po lasie czy polnych drogach. Bardzo mi sie podoba jazda bokiem czy bączki. Nie fascynuja mnie jazdy po kolana w błocie czy po trudnym terenie.
Waszym zdaniem czy dobrze eksploatowanym chinczykiem zdołam pojeździć w ten sposub kilka sezonów? czy to ma sens? czy lepiej pozostac w fazie marzeń i kupoic sobie rower?
Miałem marzenie żę kupie sobie ów quada na początek tego typu aby poszaleć po lasie czy polnych drogach. Bardzo mi sie podoba jazda bokiem czy bączki. Nie fascynuja mnie jazdy po kolana w błocie czy po trudnym terenie.
Waszym zdaniem czy dobrze eksploatowanym chinczykiem zdołam pojeździć w ten sposub kilka sezonów? czy to ma sens? czy lepiej pozostac w fazie marzeń i kupoic sobie rower?
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
rozgladaj sie za marka SMC - tajwański.
sprawdzony, mam i nie narzekam
nawet mogę go sprzedac info na PW .
sprawdzony, mam i nie narzekam
nawet mogę go sprzedac info na PW .
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!