co ja bym bez ciebie zrobił
a na serio z racji tego, że fajnie by mieć trochę polepszone to będę to robił. Raczej quad zostaje już ze mną. Bo można wydać 30 tys to nie problem ale nie potrzebuje do mojej jazdy nie wiadomo czego tym bardziej w życiu są trochę inne priorytety. Ale jeśli w tym coś można zrobić to czemu nie.
czyli z opisu wychodzi, że nie trzeba nic ściągać oprócz tej siwej blachy i tam są rolki. Więc w sumie to nie jest trudne. Nie rozumiem dwóch rzeczy:
1. Na zdjęciu zaznaczyłem na zielono gdzie wchodzą w wariator trzpienie chwytaka. ?? a to do czego? skoro odkręcamy tylko siwą pokrywę?
2. Koniecznie należy dokładnie odtłuścić powierzchnie talerzy - ale przecież talerzy nie odkręcamy tylko tę osłonkę siwą? Mamy odtłuścić bo będziemy ją dotykać przy próbie odkręcenia osłonki?
Wracając do podłogi. To widziałem jakąś za 1250 zł. I tak zastanawiam się czy nie odżałować tego i nie kupić już gotowej. Tu mam wszystko zagięte ładnie. Gdzieś widziałem nawet w tej cenie, że gięcia były dodatkowo spawane. Sama blacha na całość to około 350 zł i do tego gięcie i sam kłopot. No może wyjdzie nie cały ale wtedy mam głowę spokojną i tylko wkręcam. No i blacha tutaj będzie trochę lepsza.
No nic mam całą zimę. Bo jakbym miał robić same wahczae to lepiej samemu, ale mnie zgadaliście do całości ;p