obława policji na quadowców Góra Kalwaria

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
NOWIK

Post autor: NOWIK » pt 28 wrz, 2007

podniecam sie tylko przy kobitce :D a ja tez miałem mnóstwo kontroli tylko ze jak w koncu trafiłem na drogowke to mnie uswiadomili. mieszkam w centrum poznania jezdze od 3 lat i byłem kontrolowany 18 razy włącznie z zabraniem dowodu za brak swiateł postojowych,za brak zamontowanego trójkata na stałe na ciągniku rolniczym, takze mam praktykę moge z toba kolego zakładzik zrobic 8) własnie czesto spotykam takich nieswiadomych jak ty, pojazd samochodowy inny musi byc kask, zakładasz sie :?:

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » pt 28 wrz, 2007

Smigałem dzisiaj po piaskrani ekstra woda opadła ale zasmucił mnie pan z piaskarni policjia pyta sie go czy smigamy codzienie kilka razy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » sob 29 wrz, 2007

ale to na jakims terenie prywatnym jezdzisz bez pozwolenia? czy na niczyim patrz opuszczonym? Bo nawet jakby cie zatrzymali to jednak musza miec jakis powod, bo szczerze to az nie chce mi sie wierzyc by chcialo im sie za toba latac na piaskarnie zeby skontrolowac quada ;)

od razu mowie ze nie znam terenow z prawe strony wisly
Jezdze z ssquadem ;)

iras61

Post autor: iras61 » sob 29 wrz, 2007

im więcej quadów tym gorszy nasz los kontroli będzie coraz więcej niestety :(
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » sob 29 wrz, 2007

jest tam jakis rezerwat podobno
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » sob 29 wrz, 2007

Dzisiaj w tym miejscu na wale, gdzie nas zatrzymało i skasowało MO widziałem zapier... lający traktor z przyczepą należący pewnie do miejscowego rolnika. Muszę przyznać, że tak chytrze ziemią tam rozporządzają, że sobie drogi nie zostawili wzdłuż wału. Swoją drogą wyjątkowo perfidne to MO, że w takim miejscu czekali, nie dali nam żadnej szansy, muszą wiedzieć, że miejscowi tam jeżdżą, teraz się wkurzyłem.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 29 wrz, 2007

nie histeryzujcie :lol: cały dzeń jazdy w dużej grupie i ani widu ani słychu o MO :mrgreen:
trzeba panowie jeździć w terenie a nie po wale :P
.:GALEON:.

iras61

jak to było MO to przebierańcy w IV RP mamy POLICE nie mylić z ZCHP/k Szczecina :lol: :lol: :lol:

iras61

dla zainteresowanych ZCHP to Zakłady Chemiczne Police największy truciciel w zach,-pom. :(

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 29 wrz, 2007

nie pękać tylko jeździć :lol: bo rr już zaraz :lol:
.:GALEON:.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”