obława policji na quadowców Góra Kalwaria
podniecam sie tylko przy kobitce a ja tez miałem mnóstwo kontroli tylko ze jak w koncu trafiłem na drogowke to mnie uswiadomili. mieszkam w centrum poznania jezdze od 3 lat i byłem kontrolowany 18 razy włącznie z zabraniem dowodu za brak swiateł postojowych,za brak zamontowanego trójkata na stałe na ciągniku rolniczym, takze mam praktykę moge z toba kolego zakładzik zrobic własnie czesto spotykam takich nieswiadomych jak ty, pojazd samochodowy inny musi byc kask, zakładasz sie
Smigałem dzisiaj po piaskrani ekstra woda opadła ale zasmucił mnie pan z piaskarni policjia pyta sie go czy smigamy codzienie kilka razy
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
ale to na jakims terenie prywatnym jezdzisz bez pozwolenia? czy na niczyim patrz opuszczonym? Bo nawet jakby cie zatrzymali to jednak musza miec jakis powod, bo szczerze to az nie chce mi sie wierzyc by chcialo im sie za toba latac na piaskarnie zeby skontrolowac quada
od razu mowie ze nie znam terenow z prawe strony wisly
od razu mowie ze nie znam terenow z prawe strony wisly
Jezdze z ssquadem ;)
Dzisiaj w tym miejscu na wale, gdzie nas zatrzymało i skasowało MO widziałem zapier... lający traktor z przyczepą należący pewnie do miejscowego rolnika. Muszę przyznać, że tak chytrze ziemią tam rozporządzają, że sobie drogi nie zostawili wzdłuż wału. Swoją drogą wyjątkowo perfidne to MO, że w takim miejscu czekali, nie dali nam żadnej szansy, muszą wiedzieć, że miejscowi tam jeżdżą, teraz się wkurzyłem.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt: