Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Widoki jak z forum o detailingu . Pewnie aktywna piana, dwukrotne mycie na dwa wiadra, suszenie, dresing meguiars, osiemnaście rodzajów pędzelków, znowu mycie, suszenie, wosk twardy, powłoka kwarc ..... itd. .
Tak na poważnie. Jestem pod wrażeniem. Wypucowany przeokrutnie ... i nie błyszczy się od plaka .
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad
Myślę że tak bo trochę oszukuje bo w końcu już sprzedał tego quada (teraz mu żal) i chwali się zdjęciami z prehistorii. To tak jakbym ja wstawił na portal randkowy zdjęcia jak miałem 25lat. Czyli jednym słowem Demonic oszust matrymonialny, ban
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW M&M sQuad
Kolejny update restauracji XXC.
Zaczynam go powoli składać, czekam jeszcze na powrót felg i bagażników z lakierni oraz na opony z Szekli. Została jeszcze wymiana oringu napinacza łańcucha rozrządu.
Załączniki