No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
dawno się przymierzałem do przywitalni i....
mam na imię Sławek i uczę się jeździć quadem.Mam już swojego potwora , którego staram się okiełznać.Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów
mam na imię Sławek i uczę się jeździć quadem.Mam już swojego potwora , którego staram się okiełznać.Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów
Ostatnio zmieniony śr 06 kwie, 2011 przez shogun, łącznie zmieniany 1 raz.
...dzień dobry...
witam
cześć nazywam sie damian jestem ze slaska dokładnie świętochłowice.z zamiarem kupienia quada nie nosze sie zbyt długo moze miesiac.za duzo na temat tych maszyn nie moge powiedziec dopiero zaczynam studiowac literature i powolutku zaglebiac sie w szczególy. ale mam nadzieje że pomożecie mi w wyborze i w prowadzicie w temat.dzieki z góry.pozdrawiam wszystkich quadowców.
-
- Quad:: Na razie niczym :(
Ceść
Elo wszystkim mam na imię Dominik mam 14 lat prawie 15 jestem z Wrocławia na razie nie posiadam quada ( ) min. dlatego zarejstrowałem się na tym forum mam nadzieje że pomożecie mi wybrać quada
POZDRO dla wszystkich !
POZDRO dla wszystkich !
-
- Quad:: honda rincon 680
- Imię: Zbyszek
WITAM WSZYSTKICH JESTEM ZBYSZEK (ZIBI ) MAM HONDKE RICON 680 I BAWIMY SIĘ SUPER Z MOIMI KUMPALMI W TAPLANIU SIĘ W BŁOCIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW
siema jestem emil mam raptora 350 wczesniej mialem kymko kxr 250
Witam.
Jestem Seba i przymierzam się do kupna quada, wcześniej jeździłem na m.in polarisie 500 predatorze, yfz 450. Jestem z Rawicza. Pozdrawiam
Jestem Seba i przymierzam się do kupna quada, wcześniej jeździłem na m.in polarisie 500 predatorze, yfz 450. Jestem z Rawicza. Pozdrawiam
-
- Quad:: Polaris RZR
- Imię: Mariusz
Witam !
W off-roadzie siedzę od 2000 roku i śmigam na moto , quadach , ATV , Terenówkach i co mi jeszcze wpadnie pod rękę
Pozdrawiam !
W off-roadzie siedzę od 2000 roku i śmigam na moto , quadach , ATV , Terenówkach i co mi jeszcze wpadnie pod rękę
Pozdrawiam !
-
Cześć,
Jestem ze środkowego Pomorza, na co dzień ujeżdżam Defa 130 a od święta Bombardiera 250.
pzdr
robert
Jestem ze środkowego Pomorza, na co dzień ujeżdżam Defa 130 a od święta Bombardiera 250.
pzdr
robert
Witam Wszystkich POzdro
Witam Wszystkich POzdro:mrgreen:
W powitalni nie zakładamy nowych tematów, piszemy w tym istniejącym, wszystko już poprawiłem, witaj na forum mod// PIOTR_15
W powitalni nie zakładamy nowych tematów, piszemy w tym istniejącym, wszystko już poprawiłem, witaj na forum mod// PIOTR_15
Witam wszystkich. Właśnie zakupiłem 2x BigBear 250 i zaczynam przygodę z quadami...