No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
cingular

Re: No to zaczynamy...

Post autor: cingular » wt 21 gru, 2010

Witajcie , mam na imię Paweł, mieszkam niedaleko Ciechanowa, quada jeszcze nie posiadam, ale to tylko kwestia czasu :lol:

Awatar użytkownika
slup
Quad:: kingquad 700
Imię: andrzej

Post autor: slup » wt 21 gru, 2010

witam. mam na imie Andrzej jestem ze ślaska. od małego interesuje mnie motoryzacja 2 lub 4 koła . mam 30 lat i 1 żone :) teraz przyszedł teraz czas na quada { przeprawówka }
zakupiłem suzuki kingquada 700 . witam wszystkich.

Liza

Post autor: Liza » ndz 26 gru, 2010

Cieplutko i bardzo serdecznie witam wszystkich uzytkownikow tego forum.

Quada nie mam i nie interesuje sie tym, ale chce Was poczytac..... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Bakers
Quad:: jianshe puma 250 i Zundapp gts 50

Post autor: Bakers » pn 27 gru, 2010

Witam , mam na imię Piotr i mam 34 lata , pochodzę z Zagłębia w woj. Śląskim . Jestem posiadaczem terminatora 250. Niestety fundusze i wymagania nie pozwoliły w zakupie niczego innego w tej cenie. Najczęściej jeżdżę z córką w lekkim terenie lub po torze , mała ma dopiero 7 lat. Czasami żona też ma chęć pojeździć , ale po takim terenie aby się nie utaplać.

Awatar użytkownika
waldipacior
Quad:: bashan250
Imię: waldi

Post autor: waldipacior » pn 27 gru, 2010

:D Witam serdecznie mam na imię Waldi jestem z Górnego Sląska mam chińczyka boshan 250 Pozdrawiam :I love QUADZIK:

ziper
Quad:: yamaha raptor 700r
Imię: ziper

Post autor: ziper » wt 28 gru, 2010

siemanko na imie mam kamil i pochodze z siedlec jestem świeżo upieczonym posiadaczaem yamahy raptor 700r i wieże w to że razem z tym forum będe przeprawiał się przez przyjemne i te mniej przyjemne chwile na czterech kółkach

pozdrawiam

adrianbaser
Quad:: lucky star sp 250
Imię: adrian

WITAM WSZYSTKICH

Post autor: adrianbaser » czw 30 gru, 2010

WITAM WSZYSTKIM MAM NA IMIĘ ADRIAN JESTEM Z OK GŁOGOWA A DOKŁADNIE JERZMANOWA (WOJ DOLNOŚLĄSKIE) LAT MAM 25 Z ZAWODU JESTEM MECHANIKIEM NA POMYSŁ ZAKUPU QUADA WPADŁEM JAKIEŚ PÓŁTORA ROKU TEMU
GDYŻ ZAWSZE LUBIŁEM JAKIEŚ TURYSTYCZNE WYPADY A WIADOMA NA QUADZIE TO CO INNEGO BO DOSTARCZA INNYCH WRAŻEŃ NIŻ SAMOCHÓD CHOCIAŻ ZA MŁODU ŚMIGAŁO SIĘ RÓŻNYMI SKUTERAMI I TO WŁASNIE MNIE ZACHĘCIŁO DO DALSZYCH PODBOJÓW SZOS A RACZEJ BEZDROŻY MÓJ QUAD TO ACCESS LUCKY STAR 250 ROCZNIK 2006 AKTUALNY PRZEBIEG TO 6 TYS KM I ROŚNIE POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Lazar69

Post autor: Lazar69 » czw 30 gru, 2010

już się kiedyś witałem, ale że dawno tu nie byłem to WITAM WSZYSTKICH :)

Awatar użytkownika
Adek 1993
Quad:: yamaha raptor 660

Re: WITAM WSZYSTKICH

Post autor: Adek 1993 » czw 30 gru, 2010

Witaj:)

popek
Quad:: ATV Challenger 300
Imię: piotr

Witam emerytow i niepelnosprawnych na quadach

Post autor: popek » pt 31 gru, 2010

Jestem szescdziesiecioletnim emerytem do tego niepelnosprawnym.Mam problemy z chodzeniem.Cale lato przebywam w gorach w swojej daczy do ktorej dojazd smochodem szczegolnie po deszczu jest bardzo utrudniony.Quadzik okazal sie dla mnie najllepsza zecza jaka moglem sobie wymarzyc.Do tej pory bylem uziemiony w domu.Teraz tylko ja robie zakupy ,codziennie odwiedzam znajomych.Najbardziej sie ciesze z wycieczek w plener razem z zona.Prawda ze quad przeznaczony jest do wyczynu ale i tak jestem szczesliwy nawet gdy jade po zakupy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”