No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witajcie , mam na imię Paweł, mieszkam niedaleko Ciechanowa, quada jeszcze nie posiadam, ale to tylko kwestia czasu
witam. mam na imie Andrzej jestem ze ślaska. od małego interesuje mnie motoryzacja 2 lub 4 koła . mam 30 lat i 1 żone teraz przyszedł teraz czas na quada { przeprawówka }
zakupiłem suzuki kingquada 700 . witam wszystkich.
zakupiłem suzuki kingquada 700 . witam wszystkich.
Cieplutko i bardzo serdecznie witam wszystkich uzytkownikow tego forum.
Quada nie mam i nie interesuje sie tym, ale chce Was poczytac.....
Quada nie mam i nie interesuje sie tym, ale chce Was poczytac.....
Witam , mam na imię Piotr i mam 34 lata , pochodzę z Zagłębia w woj. Śląskim . Jestem posiadaczem terminatora 250. Niestety fundusze i wymagania nie pozwoliły w zakupie niczego innego w tej cenie. Najczęściej jeżdżę z córką w lekkim terenie lub po torze , mała ma dopiero 7 lat. Czasami żona też ma chęć pojeździć , ale po takim terenie aby się nie utaplać.
- waldipacior
- Quad:: bashan250
- Imię: waldi
Witam serdecznie mam na imię Waldi jestem z Górnego Sląska mam chińczyka boshan 250 Pozdrawiam
siemanko na imie mam kamil i pochodze z siedlec jestem świeżo upieczonym posiadaczaem yamahy raptor 700r i wieże w to że razem z tym forum będe przeprawiał się przez przyjemne i te mniej przyjemne chwile na czterech kółkach
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Quad:: lucky star sp 250
- Imię: adrian
WITAM WSZYSTKICH
WITAM WSZYSTKIM MAM NA IMIĘ ADRIAN JESTEM Z OK GŁOGOWA A DOKŁADNIE JERZMANOWA (WOJ DOLNOŚLĄSKIE) LAT MAM 25 Z ZAWODU JESTEM MECHANIKIEM NA POMYSŁ ZAKUPU QUADA WPADŁEM JAKIEŚ PÓŁTORA ROKU TEMU
GDYŻ ZAWSZE LUBIŁEM JAKIEŚ TURYSTYCZNE WYPADY A WIADOMA NA QUADZIE TO CO INNEGO BO DOSTARCZA INNYCH WRAŻEŃ NIŻ SAMOCHÓD CHOCIAŻ ZA MŁODU ŚMIGAŁO SIĘ RÓŻNYMI SKUTERAMI I TO WŁASNIE MNIE ZACHĘCIŁO DO DALSZYCH PODBOJÓW SZOS A RACZEJ BEZDROŻY MÓJ QUAD TO ACCESS LUCKY STAR 250 ROCZNIK 2006 AKTUALNY PRZEBIEG TO 6 TYS KM I ROŚNIE POZDRAWIAM
GDYŻ ZAWSZE LUBIŁEM JAKIEŚ TURYSTYCZNE WYPADY A WIADOMA NA QUADZIE TO CO INNEGO BO DOSTARCZA INNYCH WRAŻEŃ NIŻ SAMOCHÓD CHOCIAŻ ZA MŁODU ŚMIGAŁO SIĘ RÓŻNYMI SKUTERAMI I TO WŁASNIE MNIE ZACHĘCIŁO DO DALSZYCH PODBOJÓW SZOS A RACZEJ BEZDROŻY MÓJ QUAD TO ACCESS LUCKY STAR 250 ROCZNIK 2006 AKTUALNY PRZEBIEG TO 6 TYS KM I ROŚNIE POZDRAWIAM
już się kiedyś witałem, ale że dawno tu nie byłem to WITAM WSZYSTKICH
Re: WITAM WSZYSTKICH
Witaj:)
Witam emerytow i niepelnosprawnych na quadach
Jestem szescdziesiecioletnim emerytem do tego niepelnosprawnym.Mam problemy z chodzeniem.Cale lato przebywam w gorach w swojej daczy do ktorej dojazd smochodem szczegolnie po deszczu jest bardzo utrudniony.Quadzik okazal sie dla mnie najllepsza zecza jaka moglem sobie wymarzyc.Do tej pory bylem uziemiony w domu.Teraz tylko ja robie zakupy ,codziennie odwiedzam znajomych.Najbardziej sie ciesze z wycieczek w plener razem z zona.Prawda ze quad przeznaczony jest do wyczynu ale i tak jestem szczesliwy nawet gdy jade po zakupy