No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich forumowiczów
Nazywam się Łukasz i pochodzę z Tarnobrzegu.
Forum czytam już od dłuższego czasu. Na quadach jeżdżę od roku. Do tej pory były to maszyny pożyczane od znajomych lub z wypożyczalni. Teraz jednak przyszedł czas na własną maszynkę. Marka już wybrana, pozostał jeszcze tylko dylemat co do modelu
Nazywam się Łukasz i pochodzę z Tarnobrzegu.
Forum czytam już od dłuższego czasu. Na quadach jeżdżę od roku. Do tej pory były to maszyny pożyczane od znajomych lub z wypożyczalni. Teraz jednak przyszedł czas na własną maszynkę. Marka już wybrana, pozostał jeszcze tylko dylemat co do modelu
Witam mam na imie Artur(17-jeszcze), mieszkam w niewielkiej wiosce koło Gliwic(woj. Śląskie), quady na ktorych jezdze to Yamaha Kodiak 450 i Suzuki Kingquad 700. Quady są od mojego Taty nie moje.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
- Carlos 4x4
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: cf moto 500
Witam wszystkich mam na imię Maciek jeżdżę cf moto 500 mieszkam w Rosanowie koło Zgierza
Pozdrawiam
Pozdrawiam
DIABLO TEAM ZGIERZ
- Squirrel
- Quad:: Kingway Hassan Bashan (nie mój). Planuję zakup.
Witam wszystkich!
Nazywam się Adam i jeżdżę na Kingwayu Hassan mojego brata ale niedługo przesiadam się na swój sprzęt .
Nazywam się Adam i jeżdżę na Kingwayu Hassan mojego brata ale niedługo przesiadam się na swój sprzęt .
That's right!
Witam wszystkich
Chciałbym sie z wszystkimi przywitac, jestem nowy mam 22 i mieszkam w Gdansku w prawdzie nie mam jeszcze swojej maszynki ale to w krotce sie zmieni nam nadzieje ze mi pomozecie w wyboze quada , dodam temam z prozba o pomoc. Mam nadzieje takze ze znajde tu ludzi z ktorymi bede mogl czasem posmigac
witam jestem Tomek mam 33 lata chciałem kupić grizzly 700 , ale ostatnio coraz częściej myślę o kq750 i nie mogę się zdecydować