No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Muzio1996
Quad:: ...
Imię: Karol
Kontakt:

Re: No to zaczynamy...

Post autor: Muzio1996 » pt 20 sie, 2010

Cześć mam na imię Karol mam 14 lat i mieszkam w Sosnowcu. Moją przygodę z quadami zacząłem ok. 2lat temu wtedy przejechałem się pierwszy raz u kolegi na KingWay 150. Quada niestety narazie nie posiadam, ale za ok 2miesiące będę już go posiadał, a mianowicie LS'a 250. A będę miał gdzie jeździć i z kim jeździć. W okolicy, są 2 tory motocrossowe i dużo innego terenu do szalenia :D
I to chyba na tyle.
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1

Tupac
Quad:: Kawasaki KFX-700
Imię: Kamil

Post autor: Tupac » sob 21 sie, 2010

Cześć mam na imię Kamil mam 24 lata jestem z łodzi moja przygoda z quadem zaczęła się wczoraj a nad kładem zastanawiałem się od 2 lat ,zakupiłem Kawasaki KFX 700 narazie oswajam bestie z zamontowanych rzeczy jest podłoga, sportowy wydech, dysze sportowe, Pozdrawiam wszystkich kierowców quadów

deex
Quad:: chinol 250
Imię: Rafał

Post autor: deex » pn 23 sie, 2010

Witam! Jestem Rafał mam 24 lata, mieszkam w okolicy Kalisza ... Poruszam sie shinerayem 250 ... pozdrawiam wszystkich forumowiczów :mrgreen:

hreho
Quad:: CFMOTO X5
Imię: Przemek

Post autor: hreho » pn 23 sie, 2010

WITAM WSZYSTKICH!!

Mam na imię Przemek i mam 21 lat. Pochodzę i mieszkam w ŁAZACH na jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Niedawno zacząłem swoją przygodę z QUADAMI.. Od lat jeżdżę również na motocyklu, a kiedyś na rozmaitych motorowerach. Interesuje mnie offroad i obcowanie z przyrodą w ten sposób. Aktualnie posiadam Quada firmy CFMOTO Allroad 500 X5.

GumisMZ
Quad:: Honda TRX 250 EX Sportrax

Post autor: GumisMZ » śr 25 sie, 2010

Cześć! Nazywam się Marcin, mam 32 lata. Moje regiony to północne okolice Łodzi, a konkretnie Zgierz. Na razie śmigam na ośce Honda TRX250, ale właśnie zamierzam ją sprzedać. Oczywiście to nie kończy przygody z quadami (no a przynajmniej mam taką nadzieję). Zamierzam przesiąść się na przeprawówkę - coś klasy ok. 500 ccm, 4x4 z blokadą dyfra, zawieszenie IRS. Na co dzień udzielam się na bardziej lokalnym zgierskim forum. Nie będę ukrywał, że dołączyłem do Waszego forum pod wpływem potrzeby chwili, czyli żeby dać ogłoszenie o sprzedaży quada, ale skoro już mam tu konto, to pewnie w przyszłości będę zaglądał tutaj częściej.

Życzę udanych wypadów i świetnej zabawy w terenie !

prongmen
Quad:: jeszcze brak
Imię: Krystian

Post autor: prongmen » czw 26 sie, 2010

Hej ma na imię Krystian mam 16 lat mieszkam w Gorzowie Wlkp .
Jestem w trakcie kupowania quada .
Śmigam sporadycznie u kumpla na jego quadzie .

Awatar użytkownika
Andrew1969
Quad:: shineray 250 STIXE
Imię: Andrzej

Post autor: Andrew1969 » sob 28 sie, 2010

Andrzej , 41 latek , quadzika Shineray 250 stixe zakupiłem w lipcu , w zasadzie ma służyć do " przewożenia " moich 2 synków 4 i 9 latek, czyli "ZERO" szaleństw , musze porobić w nim pare rzeczy stąd moja wizyta tutaj , szukam pomocy w temacie SHINERAY 250 stixe, nie mam bladego pojęcia co z czym i poco, dlatego interesuje mnie wszystko co pomoże w utrzymaniu naszego quadzika i sprawianiu przyjemności z jazdy. Sam quadzik 2008 , był to "potwór " szosowy z łysymi oponami , bez łańcucha i napinacza , wymieniłem oponki na lekki teren , dołożyłem bagażnik żeby dzieciaki miały się czego trzymać i zakupiłem napinacz i łańcuch i klocki na tył i przód , teraz idę na urlopik i chcę to wszystko poskładać .....SZUKAM KOLEGÓW MAJĄCYCH TAKI SPRZĘT , KTÓRZY POMOGĄ POPRZEZ FOTKI I TECHNICZNIE DOPROWADZIĆ DO NASZEJ PIERWSZEJ JAZDY. POZDRAWIAM = ANDRZEJ Z sZYMKIEM I kUBUSIEM !

Awatar użytkownika
drx7
Quad:: CF MOTO 500 LONG 2008r
Imię: Darek

Post autor: drx7 » sob 28 sie, 2010

witam wszystkich
Ciesze sie ze moge uczestniczyc w tym forum Mam na imie Darek mam 28 lat Kochaną córeczke i Kobiete zycia Sylwie.
:buziak:
Moja przygoda z quadem zaczeła sie w tym roku :)
Kupilem niedawno ls 250 hammel.
Jestem poczatkujący wiec licze na jakas pomoc i w razie potrzeby równiez pomoge
Życze wszystkiego dobrego wszystkim forumowiczom :D
Załączniki
58bf6a67e0.jpg

Awatar użytkownika
Adek 1993
Quad:: yamaha raptor 660

Post autor: Adek 1993 » sob 28 sie, 2010

Wiam dopiero zaczynam przygode z quadami. dzisiaj kupiłem yamahe raptor 660. quady zawsze mnie interesowały ale nie chciałem żadnego chinola wiec wolałem dozbierac troszke.mam 17 lat i jestem z Nysy z Opolskiego

obelus500
Quad:: honda rincon 650

Post autor: obelus500 » ndz 05 wrz, 2010

Witam wszystkich..
Mam na imię Tomek ,mieszkam w Wołominie,lat 34 :I love HONDA: :I love HONDA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”