No to zaczynamy...
-
- Quad:: ...
- Imię: Karol
- Kontakt:
Re: No to zaczynamy...
Cześć mam na imię Karol mam 14 lat i mieszkam w Sosnowcu. Moją przygodę z quadami zacząłem ok. 2lat temu wtedy przejechałem się pierwszy raz u kolegi na KingWay 150. Quada niestety narazie nie posiadam, ale za ok 2miesiące będę już go posiadał, a mianowicie LS'a 250. A będę miał gdzie jeździć i z kim jeździć. W okolicy, są 2 tory motocrossowe i dużo innego terenu do szalenia
I to chyba na tyle.
I to chyba na tyle.
Takich 2-óch, jak nas 3-ech, niema ani 1
Cześć mam na imię Kamil mam 24 lata jestem z łodzi moja przygoda z quadem zaczęła się wczoraj a nad kładem zastanawiałem się od 2 lat ,zakupiłem Kawasaki KFX 700 narazie oswajam bestie z zamontowanych rzeczy jest podłoga, sportowy wydech, dysze sportowe, Pozdrawiam wszystkich kierowców quadów
Witam! Jestem Rafał mam 24 lata, mieszkam w okolicy Kalisza ... Poruszam sie shinerayem 250 ... pozdrawiam wszystkich forumowiczów
WITAM WSZYSTKICH!!
Mam na imię Przemek i mam 21 lat. Pochodzę i mieszkam w ŁAZACH na jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Niedawno zacząłem swoją przygodę z QUADAMI.. Od lat jeżdżę również na motocyklu, a kiedyś na rozmaitych motorowerach. Interesuje mnie offroad i obcowanie z przyrodą w ten sposób. Aktualnie posiadam Quada firmy CFMOTO Allroad 500 X5.
Mam na imię Przemek i mam 21 lat. Pochodzę i mieszkam w ŁAZACH na jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Niedawno zacząłem swoją przygodę z QUADAMI.. Od lat jeżdżę również na motocyklu, a kiedyś na rozmaitych motorowerach. Interesuje mnie offroad i obcowanie z przyrodą w ten sposób. Aktualnie posiadam Quada firmy CFMOTO Allroad 500 X5.
Cześć! Nazywam się Marcin, mam 32 lata. Moje regiony to północne okolice Łodzi, a konkretnie Zgierz. Na razie śmigam na ośce Honda TRX250, ale właśnie zamierzam ją sprzedać. Oczywiście to nie kończy przygody z quadami (no a przynajmniej mam taką nadzieję). Zamierzam przesiąść się na przeprawówkę - coś klasy ok. 500 ccm, 4x4 z blokadą dyfra, zawieszenie IRS. Na co dzień udzielam się na bardziej lokalnym zgierskim forum. Nie będę ukrywał, że dołączyłem do Waszego forum pod wpływem potrzeby chwili, czyli żeby dać ogłoszenie o sprzedaży quada, ale skoro już mam tu konto, to pewnie w przyszłości będę zaglądał tutaj częściej.
Życzę udanych wypadów i świetnej zabawy w terenie !
Życzę udanych wypadów i świetnej zabawy w terenie !
Hej ma na imię Krystian mam 16 lat mieszkam w Gorzowie Wlkp .
Jestem w trakcie kupowania quada .
Śmigam sporadycznie u kumpla na jego quadzie .
Jestem w trakcie kupowania quada .
Śmigam sporadycznie u kumpla na jego quadzie .
- Andrew1969
- Quad:: shineray 250 STIXE
- Imię: Andrzej
Andrzej , 41 latek , quadzika Shineray 250 stixe zakupiłem w lipcu , w zasadzie ma służyć do " przewożenia " moich 2 synków 4 i 9 latek, czyli "ZERO" szaleństw , musze porobić w nim pare rzeczy stąd moja wizyta tutaj , szukam pomocy w temacie SHINERAY 250 stixe, nie mam bladego pojęcia co z czym i poco, dlatego interesuje mnie wszystko co pomoże w utrzymaniu naszego quadzika i sprawianiu przyjemności z jazdy. Sam quadzik 2008 , był to "potwór " szosowy z łysymi oponami , bez łańcucha i napinacza , wymieniłem oponki na lekki teren , dołożyłem bagażnik żeby dzieciaki miały się czego trzymać i zakupiłem napinacz i łańcuch i klocki na tył i przód , teraz idę na urlopik i chcę to wszystko poskładać .....SZUKAM KOLEGÓW MAJĄCYCH TAKI SPRZĘT , KTÓRZY POMOGĄ POPRZEZ FOTKI I TECHNICZNIE DOPROWADZIĆ DO NASZEJ PIERWSZEJ JAZDY. POZDRAWIAM = ANDRZEJ Z sZYMKIEM I kUBUSIEM !
- drx7
- Quad:: CF MOTO 500 LONG 2008r
- Imię: Darek
witam wszystkich
Ciesze sie ze moge uczestniczyc w tym forum Mam na imie Darek mam 28 lat Kochaną córeczke i Kobiete zycia Sylwie.
Moja przygoda z quadem zaczeła sie w tym roku
Kupilem niedawno ls 250 hammel.
Jestem poczatkujący wiec licze na jakas pomoc i w razie potrzeby równiez pomoge
Życze wszystkiego dobrego wszystkim forumowiczom
Ciesze sie ze moge uczestniczyc w tym forum Mam na imie Darek mam 28 lat Kochaną córeczke i Kobiete zycia Sylwie.
Moja przygoda z quadem zaczeła sie w tym roku
Kupilem niedawno ls 250 hammel.
Jestem poczatkujący wiec licze na jakas pomoc i w razie potrzeby równiez pomoge
Życze wszystkiego dobrego wszystkim forumowiczom
Wiam dopiero zaczynam przygode z quadami. dzisiaj kupiłem yamahe raptor 660. quady zawsze mnie interesowały ale nie chciałem żadnego chinola wiec wolałem dozbierac troszke.mam 17 lat i jestem z Nysy z Opolskiego
Witam wszystkich..
Mam na imię Tomek ,mieszkam w Wołominie,lat 34
Mam na imię Tomek ,mieszkam w Wołominie,lat 34