No to zaczynamy...
Witam
Witam forumowiczki i forumowiczów,
mam na imię Marcin, od około 2 miesięcy posiadam yamaha grizzly 700FI
Mam nadzieję, że poznam na forum nowych ludzi, którzy dzielą ze mną to hobby
mam na imię Marcin, od około 2 miesięcy posiadam yamaha grizzly 700FI
Mam nadzieję, że poznam na forum nowych ludzi, którzy dzielą ze mną to hobby
Yamaha Grizzly 700FI
Fiat Stilo ABARTH:D
Fiat Stilo ABARTH:D
Witam serdecznie! Czy są tu także dziewczyny?
Na imię mam Ania, lat 26. Mieszkam w Warszawie. Na co dzień zajmuję się wraz z moim chłopakiem Krzyśkiem sprzedażą surowej ryby na ryżu Pierwszą przejażdżkę na quadzie odbyłam na czarnym lądzie na wypożyczonym sprzęcie ale dawno to było. Obecnie szukam maszyny dla siebie i mam zamiar zarazić tym sportem mojego chłopaka. Mam nawet coś na oku ale o tym już w odpowiednim dziale. Do zobaczenia może gdzieś na szlaku !
Na imię mam Ania, lat 26. Mieszkam w Warszawie. Na co dzień zajmuję się wraz z moim chłopakiem Krzyśkiem sprzedażą surowej ryby na ryżu Pierwszą przejażdżkę na quadzie odbyłam na czarnym lądzie na wypożyczonym sprzęcie ale dawno to było. Obecnie szukam maszyny dla siebie i mam zamiar zarazić tym sportem mojego chłopaka. Mam nawet coś na oku ale o tym już w odpowiednim dziale. Do zobaczenia może gdzieś na szlaku !
sie witam
Cześć,
mam na imie Sebastian i jestem uzależniony....
A tak na poważnie, to uzależniłem się od quadowania,
na razie nie mam maszyny swojej ale jeżdzę na pozyczanym sprzęcie sąsiada.....
wcześniej był off road suzuki samuraj, nissan king cub, obecnie land rover discovery
ale dopiero doświadczenia z quadem zmieniły mój pogląd na jazdę z błocie
szukam quada dla siebie !!!!
mam na imie Sebastian i jestem uzależniony....
A tak na poważnie, to uzależniłem się od quadowania,
na razie nie mam maszyny swojej ale jeżdzę na pozyczanym sprzęcie sąsiada.....
wcześniej był off road suzuki samuraj, nissan king cub, obecnie land rover discovery
ale dopiero doświadczenia z quadem zmieniły mój pogląd na jazdę z błocie
szukam quada dla siebie !!!!
Witam!
Troszkę nie zachowaqłem odpowiedniej kolejności ale juz się poprawiam.... należałoby zacząć od przywitania. Witam wszystkich! Na imię mam Daniel /mówią na mnie Kret/ od niedawna jestem posiadaczem jakiegoś chinola... coś na początek. W planach mam założenie wypożyczalnie. Teren "operacyjny" Puszcza Notecka /Sieraków/. Pozdrawiam
Agroturystyka Gawra
Również witam wszystkich forumowiczów,
Mam na imię Darek, 32 lata, jestem prawnikiem i nie piję już 2 dni
Mieszkam w Warszawie, a dokładniej w Wawrze i z tego co widzę po forum, silna grupa w okolicy no i jest gdzie pojeżdzić. Quada jeszcze nie mam, ale w zasadzie to chyba kwestia dni lub tygodni.
Quadem zaraziłem się na mazurach na torze znajomka, a forum i opisy wypraw dolały tylko oliwy do ognia.
Mam na imię Darek, 32 lata, jestem prawnikiem i nie piję już 2 dni
Mieszkam w Warszawie, a dokładniej w Wawrze i z tego co widzę po forum, silna grupa w okolicy no i jest gdzie pojeżdzić. Quada jeszcze nie mam, ale w zasadzie to chyba kwestia dni lub tygodni.
Quadem zaraziłem się na mazurach na torze znajomka, a forum i opisy wypraw dolały tylko oliwy do ognia.
Witam.
Mam na imię jacek i mam 26 lat i jestem z warszawy.
Moja przygoda z quadami rozpoczeła się rok temu w irlandii na torze. to tam pierwszy raz zasiadłem na Grizzly. Potem były hondy, cf moto, linhai, kawasaki,bombardier 800 itd.
Odrazu załapałem bakcyla!
Quadzika jeszcze nie mam
Narazie wypożyczalnie
TO PIĘKNY SPORT
Mam na imię jacek i mam 26 lat i jestem z warszawy.
Moja przygoda z quadami rozpoczeła się rok temu w irlandii na torze. to tam pierwszy raz zasiadłem na Grizzly. Potem były hondy, cf moto, linhai, kawasaki,bombardier 800 itd.
Odrazu załapałem bakcyla!
Quadzika jeszcze nie mam
Narazie wypożyczalnie
TO PIĘKNY SPORT
-
- Kontakt:
witam was wszystkich jestem maciek mieszkam w krakowie kupuje za pare dni swojom ukochanom zabawke quada bd go mial na wsi w Brzesku okocim mam 17 lat i moja pszygoda z quadami zaczela sie z pul roku temu jak sie pierwszy raz pszejahlem i powiedizlem ze musze miec swojom zabawke i jurz za ppare dni kupuje to hyba tlye pozdrawiam