No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
corny pdk

Re: No to zaczynamy...

Post autor: corny pdk » śr 04 sie, 2010

Witam !!!
mam na imię Kamil mam 22 lata, jestem z Ropczyc . Jeżdzę Yamahą Grizzly 700 którą posiadam od pół roku.
Hmm... no co tu dużo pisać poprostu kocham jazdę w terenie nieważne czy quad czy samochód terenowy ważne żeby było błoto i górki :mrgreen:

Mariusz R
Quad:: ARCTIC CAT 650 H1
Imię: Mariusz

Post autor: Mariusz R » pt 06 sie, 2010

Witam wszystkich serdecznie !
Na imię mam Mariusz, mieszkam w okolicach Tarnowa.
Na quadach jeżdżę od prawie trzech lat, obecnie posiadam (od tygodnia) Hondę Rancher 420 FE ES camo 2010.
Pozdrawiam !

mg1979
Quad:: SUZUKI Vinson 500
Imię: Michał

Post autor: mg1979 » pt 06 sie, 2010

Witam Wszystkich,
Mam na imię Michał mam 31 lat i zaraziłem się quadmanią. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Vinsona 500 (super maszynka) i zaczynam przygodę z atv. Forum bardzo pomogło w zakupie.

Awatar użytkownika
Prezo16
Quad:: Big Bear 350

Post autor: Prezo16 » pt 06 sie, 2010

Witam mam na imię Dawid. Mam 14 lat. Jestem z okolic Kępna.Quadami zajmuję się od 5 lat.Na początku była chinska 110ccm na ,której stuknęło mi 3 tys. km lecz silnik nie wytrzymał dotrzymywania tempa 700-setką. Później nastał czas na bashana 200 ,którego kupiłem bardzo okazyjnie i zostało mi trochę pieniążków więc kupiłem do niego kostkowe opony myślące ,że piach będzie jego przeznaczenie z czym się bardzo pomyliłem bo taplanie w błotku bardziej przypadło mi do gustu.Na "bażancie" przejeździłem trzy lata i muszę przyznać że to chyba pod względem jakości najlepszy chińczyk.po tym czasie kolega dał mi się przejechać grizzlim i tu się "zaraziłem" napędem 4x4 i markową :I love YAMAHA: .W dość krótkim czasie (bo 2 dni) sprzedałem bardzo dobrego bashana."Buszując" po internecie natrafiłem na yamahe big bear 350 z 1998 roku ,która była własnością farmera owiec z Anglii.Musieliśmy jechać po nią 400 km gdyż została przywieziona przez faceta ,który zajmuje się sprowadzaniem aut z anglii.Po krótkich oględzinach odkryliśmy że rama z prawej strony jest przegnita, każda opona jest inna, filter był kruchy jak ciasto ,a na deser okazało się ,że guma prawego napędu jest sparuszała i pęknięta.quada kupiliśmy za 4500zł ,a wszystkie wymiany zużytych części wraz z oponami które już kupiłem wyniosą nas napewno mniej niż wartość quada."misiaczek będzie używany w trudnym terenie więc zobaczymy co jeszcze z niego "wyjdzie".Do zobaczenia na szlaku.
OSQ Kępno Team

Olafinio
Quad:: Sportowy
Imię: Olaf

Czas by się przywitać ;)

Post autor: Olafinio » ndz 08 sie, 2010

Witam
Mam 13 lat mieszkam w Gdańsku mam brata o 5 lat młodszego mamę i tatę
tata interesuję się quadami także ma quada Yamaha Grizli 600cc i po jakimś czasie postanowił kupić mi też quada pierwszy mój quad to jakaś chińska podróba kingway 90cc potem postanowiłem uzbierać sobie na lepszego quada kupiłem sobie Yamahe 125cc z pełną homologacją a kingweya postanowiłem dać bratu w prezencie na urodziny taka jest moja historia z quadami ! :I love YAMAHA:

tiger250697

Post autor: tiger250697 » ndz 08 sie, 2010

Witam!
Tak jak poprzednik mam 13 lat, mieszkam ok 40 km od Rzeszowa we wsi Haczów, jest tam bardzo dużo terenu do jazdy quadem(lasy rzeczki itp.), lecz niestety go nie posiadam i zamierzam kupić.Przygodę z quadami rozpocząłem rok temu w Egipcie na imprezie "quad safari".

krzysiekrzeplino
Quad:: yamaha grizzly 450
Imię: Krzysztof

Post autor: krzysiekrzeplino » śr 11 sie, 2010

Witam,

Mam na imie Krzysztof, mam lat 19, jestem posiadaczem yamaha grizzly 450. Mieszkam w okolicy Stargardu Szcz.

tomus83

Post autor: tomus83 » śr 11 sie, 2010

Siema,
Mam na imię tomek ;), mam już prawie 12 lat i chińczyka 110 ale zamierzam już kupić polarisa http://moto.allegro.pl/item1167852838_q ... style.html .
Mieszkam w osiecznicy.. (Koło Bolesławca)

ALEX74

Post autor: ALEX74 » ndz 15 sie, 2010

CZEŚĆ MAM NA IMIĘ ANDRZEJ 36LAT. SYN MA OD 4 LAT CHIŃSKĄ 150 JA NIEDAWNO SPRZEDAŁEM ENDURO YAMAHĘ XT 600 I TERAZ MYŚLĘ O ZAKUPIE JAKIEGOŚ QUADA - CO TO BĘDZIE CZAS POKAŻE. POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH !!!

Krystian52
Quad:: Kingway 200
Imię: Krystian

Post autor: Krystian52 » wt 17 sie, 2010

Część mam na imię Krystian, mam 34 lata. Od paru dni mam chińskiego quada, Kingway 200 jumper.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”