No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
komek
Quad:: Szukam quada

Re: No to zaczynamy...

Post autor: komek » pt 23 lip, 2010

Ja mam na imię Mikołaj mam 15 lat, mieszkam w okolicy Mińska Mazowieckiego(woj. Mazowieckie). Za rok planuję kupić quada LS sp 250 :))

lukaszolszowka1
Quad:: Yamaha Raptor 660
Imię: Łukasz

Witam

Post autor: lukaszolszowka1 » pn 26 lip, 2010

Witam wszystkich raptorowiczów :P ...Licze na waszą pomoc, i chętnie sam pomogę, aktualnie zmieniłem motor Honde VFR 750f na Rapiego, i jeszcze dokłanie nie wiem gdzie co i jak tak że z góry dziękuje za jakiekolwiek info od was . POZDRAWIAM

maska007
Quad:: brak

Post autor: maska007 » wt 27 lip, 2010

Witam Wszystkich
Mam 21 lat pochodzę z MAŁOPOLSKI a konkretnie z Jasienia nie mam jeszcze swojego Quada ale mam nadzieje że sie to szybko zmieni z pomocą waszego forum
pozdrawiam maska007

adam22
Quad:: suzuki LTZ 400
Imię: adam

Powitać

Post autor: adam22 » śr 28 lip, 2010

Cześć wszystkim quadomaniakom, mam na imię Adam i moja przygoda z quadami trwa ponad 6 lat. Przez ten czas zmieniałem już kilka maszyn, obecnie ujeżdżam ltz-ę 400. Pozdrawiam...

rogos
Imię: Piotr

Post autor: rogos » pt 30 lip, 2010

Witam wszystkich,

Mam na imię Piotr. Póki co nie posiadam quada ale jestem tutaj zalogowany bo zamierzam go kupić. Mam 25 lat i pomysł posiadania quada wpadł mi do głowy jakieś 3 miesiące temu i myślę, że do końca wakacji zrealizuje swój plan :)

pozdrawiam wszystkich!

blady007

Post autor: blady007 » pt 30 lip, 2010

Witam!

Czytając posta powyżej mogę mógłbym zrobić clrl+c i ctrl+v i zmienić imię na Szymon, a wiek na 30 (:

Więc mam na imię Szymon i 30 na karku. Dokładnie jak "przedmówca" pomysł na quada wpadł mi kilka miesięcy temu.
Q wciąż nie mam ale szukam. Na początku myślałem o tanim, co skłaniało do chińczyka. Ale po poczytaniu opinii stwierdziłem że lepiej poszukać i się nie napalać. Na razie przegrzebuję forum i...szukam Q.

Mam nadzieję, że w przeciągu kilku m-cy będę mógł wkroczyć w Wasze grono już z jakąś maszynką. Tymczasem.. (:

teed123
Quad:: Bashan 250
Imię: Sławek

Post autor: teed123 » wt 03 sie, 2010

Witam !
Mam na imię Sławek mam 17 lat.
Moja przygoda z quadem trwa od ponad 2 lat.
Od samego początku ujeżdżam Bashana 250 którego wkrótce mam zamiar zamienić na Suzuki kingquada lub inną przeprawówe.
Robię to co lubię i lubię to co robię

Pozdrawiam wszystkich!

Kamilson100
Quad:: Brute Force 750
Imię: Kamil

Post autor: Kamilson100 » śr 04 sie, 2010

Witam wszystkich :) Nazywam się Kamil i mam 14 lat
Jeżdżę kymco mxu 250 po małym tuningu i właśnie zamierzam kupić nowego quada :)

papuut

Post autor: papuut » śr 04 sie, 2010

Witam,
Jestem Dawid i stuknęło mi 29 wiosen.
Ostatnimi czasy zaraziłem się Quadami i jestem na etapie poszukiwania nowej zabawki :)
Mam nadzieje że mi pomożecie a ja będę mógł się bardziej rozpisać o swoich doświadczeniach.
Pozdrawiam

aluk94

Post autor: aluk94 » śr 04 sie, 2010

Witam nazywam sie Adrian przygode z Quadami zaczalem heh (Dzisiaj) do tej pory jezdzilem motorami...klub DOPALACZE LEGNICA..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”