No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Ja mam na imię Mikołaj mam 15 lat, mieszkam w okolicy Mińska Mazowieckiego(woj. Mazowieckie). Za rok planuję kupić quada LS sp 250 )
-
- Quad:: Yamaha Raptor 660
- Imię: Łukasz
Witam
Witam wszystkich raptorowiczów ...Licze na waszą pomoc, i chętnie sam pomogę, aktualnie zmieniłem motor Honde VFR 750f na Rapiego, i jeszcze dokłanie nie wiem gdzie co i jak tak że z góry dziękuje za jakiekolwiek info od was . POZDRAWIAM
Witam Wszystkich
Mam 21 lat pochodzę z MAŁOPOLSKI a konkretnie z Jasienia nie mam jeszcze swojego Quada ale mam nadzieje że sie to szybko zmieni z pomocą waszego forum
pozdrawiam maska007
Mam 21 lat pochodzę z MAŁOPOLSKI a konkretnie z Jasienia nie mam jeszcze swojego Quada ale mam nadzieje że sie to szybko zmieni z pomocą waszego forum
pozdrawiam maska007
Witam wszystkich,
Mam na imię Piotr. Póki co nie posiadam quada ale jestem tutaj zalogowany bo zamierzam go kupić. Mam 25 lat i pomysł posiadania quada wpadł mi do głowy jakieś 3 miesiące temu i myślę, że do końca wakacji zrealizuje swój plan
pozdrawiam wszystkich!
Mam na imię Piotr. Póki co nie posiadam quada ale jestem tutaj zalogowany bo zamierzam go kupić. Mam 25 lat i pomysł posiadania quada wpadł mi do głowy jakieś 3 miesiące temu i myślę, że do końca wakacji zrealizuje swój plan
pozdrawiam wszystkich!
Witam!
Czytając posta powyżej mogę mógłbym zrobić clrl+c i ctrl+v i zmienić imię na Szymon, a wiek na 30 (:
Więc mam na imię Szymon i 30 na karku. Dokładnie jak "przedmówca" pomysł na quada wpadł mi kilka miesięcy temu.
Q wciąż nie mam ale szukam. Na początku myślałem o tanim, co skłaniało do chińczyka. Ale po poczytaniu opinii stwierdziłem że lepiej poszukać i się nie napalać. Na razie przegrzebuję forum i...szukam Q.
Mam nadzieję, że w przeciągu kilku m-cy będę mógł wkroczyć w Wasze grono już z jakąś maszynką. Tymczasem.. (:
Czytając posta powyżej mogę mógłbym zrobić clrl+c i ctrl+v i zmienić imię na Szymon, a wiek na 30 (:
Więc mam na imię Szymon i 30 na karku. Dokładnie jak "przedmówca" pomysł na quada wpadł mi kilka miesięcy temu.
Q wciąż nie mam ale szukam. Na początku myślałem o tanim, co skłaniało do chińczyka. Ale po poczytaniu opinii stwierdziłem że lepiej poszukać i się nie napalać. Na razie przegrzebuję forum i...szukam Q.
Mam nadzieję, że w przeciągu kilku m-cy będę mógł wkroczyć w Wasze grono już z jakąś maszynką. Tymczasem.. (:
Witam !
Mam na imię Sławek mam 17 lat.
Moja przygoda z quadem trwa od ponad 2 lat.
Od samego początku ujeżdżam Bashana 250 którego wkrótce mam zamiar zamienić na Suzuki kingquada lub inną przeprawówe.
Robię to co lubię i lubię to co robię
Pozdrawiam wszystkich!
Mam na imię Sławek mam 17 lat.
Moja przygoda z quadem trwa od ponad 2 lat.
Od samego początku ujeżdżam Bashana 250 którego wkrótce mam zamiar zamienić na Suzuki kingquada lub inną przeprawówe.
Robię to co lubię i lubię to co robię
Pozdrawiam wszystkich!
-
- Quad:: Brute Force 750
- Imię: Kamil
Witam wszystkich Nazywam się Kamil i mam 14 lat
Jeżdżę kymco mxu 250 po małym tuningu i właśnie zamierzam kupić nowego quada
Jeżdżę kymco mxu 250 po małym tuningu i właśnie zamierzam kupić nowego quada
Witam,
Jestem Dawid i stuknęło mi 29 wiosen.
Ostatnimi czasy zaraziłem się Quadami i jestem na etapie poszukiwania nowej zabawki
Mam nadzieje że mi pomożecie a ja będę mógł się bardziej rozpisać o swoich doświadczeniach.
Pozdrawiam
Jestem Dawid i stuknęło mi 29 wiosen.
Ostatnimi czasy zaraziłem się Quadami i jestem na etapie poszukiwania nowej zabawki
Mam nadzieje że mi pomożecie a ja będę mógł się bardziej rozpisać o swoich doświadczeniach.
Pozdrawiam
Witam nazywam sie Adrian przygode z Quadami zaczalem heh (Dzisiaj) do tej pory jezdzilem motorami...klub DOPALACZE LEGNICA..