No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Felix1302
Quad:: Mariusz

Re: No to zaczynamy...

Post autor: Felix1302 » czw 20 maja, 2010

Witam.

Mam na imie Mariusz 32 lata z Gdasnka, jestem na etapie szukania quadzika :))
Serdecznie wszystkich pozdrawiam.

Jachuhonda
Quad:: honda

Post autor: Jachuhonda » pt 21 maja, 2010

Witam wszystkich !!!!!

Mam na imię Jasiu pochodze z Wrześni, jestem sprzedawcą w Hondzie Karlik Poznań - Baranowo przymierzam sie do TRX 700 :) poszukuje informacji o quadach, akcesoriach, opiniach itp. to forum jest mega ;)

Pozdrawiam !!!

Awatar użytkownika
Mieszko123
Quad:: Suzuki KingQuad 700
Imię: Mieszko

Post autor: Mieszko123 » pn 24 maja, 2010

A więc ... Mam na imię Mieszko mam 14 lat swój debiut zaliczyłem 2 lata temu kupując Suzuki Eiger 400 ( więc nie tak źle haha) teraz przymierzam się do startów w Cross Country ale za cholere nie moge od nikogo wyciągnąć warunków startów :D Mam zamiar kupić niedługo albo Grizzly 700 albo BF 750 ale narazie musze sprzedać swojego GADA :D Pozdrawiam wszystkich z Dolnego Śląska . Niestety nie mam zdjęć bez kasku ale niedługo wrzuce jakieś na nowej maszynie .
POZDRAWIAM WSZYSTKICH QUADOWCÓW
Pozdrawiam, Mieszko!

Cofam się tylko po to aby nabrać rozpędu

Czerwony SUZUKI LT-A KINGQUAD 700EFI+Dalton Clutch Kit + COOP FIXED MODS nr.1 + Snorkel KIT + ITP MAYHEM 26"

roszej
Quad:: Polaris PHOENIX 200E

Post autor: roszej » pt 28 maja, 2010

Witam. Jestem Łukasz z kujawsko-pomorskiego. 2 tygodnie temu stałem się posiadaczem quada Polaris PHOENIX 200E. Nie jest to sprzęt o nie wiadomo jakich osiągach ale jak na początek jestem bardzo zadowolony. Moja przygoda zaczęła się po przejażdżce Kawasaki KVF750, to była masakra. Może kiedyś i takiego sobie kupię. Pozdrawiam wszystkich.

kawa1999
Quad:: Chcę kupis KQ lub cos innego do 17tys :)
Imię: Kamil

Post autor: kawa1999 » sob 29 maja, 2010

Witam wszystkich quadowiczów mam na imię Kamil mam 15lat pochodzę z Tokarnia woj:Małopolskie. Wcześniej śmigałem w motocrosie lecz sprzedałem motor i stwierdziłem z tata ze kupimy quada ponieważ mamy zbyt duży teren do odśnieżania .Lecz lubię bardzo Off-Road topienie skakanie itp... i myślę ze quad wiernie zastąpi mi motor:)

GrzeH

Post autor: GrzeH » ndz 30 maja, 2010

Witam, wiosen mineło 37. Zameldowany w Beskidach - rejon górski w sąsiedztwie mistrza Małysza. Przymierzam się do kupna Quada- bo będę miał gdzie nim śmigać.

FoFi
Imię: Jurek

Post autor: FoFi » ndz 06 cze, 2010

Witam.

Mam 33 lata i pochodze z woj. dolnoslaskiego.
Interesuje sie motoryzacja i lubie aktywnie spedzac wolny czas.
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania quada.
Pozdrowionka
Jurek.

Piwo85
Imię: Sebastian

Post autor: Piwo85 » ndz 06 cze, 2010

Witam wszystkich. Mam na imię Sebastian mieszkam z Bydgoszczy i mam 16 lat. Ogólnie interesuję się muzyką, gram na gitarze i lubię jazdę na deskorolce. Chce właśnie zacząć przygode z quadami dlatego się tutaj pojawiłem i mam zamiar rozwinąć to zainteresowanie i duuuużo się dowiedzieć. Jestem prawie pewien że wszystkiego co chcę wiedzieć dowiem się na tym forum :D

Mial_08

Post autor: Mial_08 » ndz 06 cze, 2010

Witam. Jestem Michał i mam 18 lat.
Quada jeszcze nie posiadam i trochę czasu minie zanim go będe mieć.
Ogólnie kiedyś udzielałem się już na tym forum :) lecz zapomniałem swoich danych z tamtego konta i założyłem nowe :D.

andyJ
Imię: Andrzej

Post autor: andyJ » śr 09 cze, 2010

witam @ll
Andrzej lat ... :) ulubione zajęcie - sobotnie wypady w terem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”