No to zaczynamy...
- GladiatorPL
- Quad:: Yamaha Yfz 450R
- Imię: Piotrek
Re: No to zaczynamy...
Witam Wszystkich mam na imię piotr . i jestem z Warszawy
! Sunrise Festival 2010 !
Cześć mam na imię Michał a wołają na mnie Czaki.Mam 12lat i chodzę do 6klasy szkoły podstawowej nr.3 w Żyrardowie.
witam wszystkich czterokołowców,
jak narazie dosiadam dwóch kółek, ale za to słusznej pojemności (1900cm). zakup quada mam w planach, więc pomyszkuję lekko po tym forum, coby dowiedzieć się troszkę i rozeznać w temacie co warto kupić, a co omijać z daleka
Artur
jak narazie dosiadam dwóch kółek, ale za to słusznej pojemności (1900cm). zakup quada mam w planach, więc pomyszkuję lekko po tym forum, coby dowiedzieć się troszkę i rozeznać w temacie co warto kupić, a co omijać z daleka
Artur
Witam
Jestem Mateusz i mam 16 lat. Jestem posiadaczem quada Yamaha BLASTER.
Przygodę z tym sportem zacząłem pół roku temu- przejechałem się na quadzie kolegi.
Od tamtego momentu zapragnąłem mieć taką maszynę. Męczyłem Tatę przez 3 miesiące, w końcu się udało:) Mieszkam w Grójcu ( 40 km od wa-wy ).
To tyle o mnie ...
Pozdrawiam
Jestem Mateusz i mam 16 lat. Jestem posiadaczem quada Yamaha BLASTER.
Przygodę z tym sportem zacząłem pół roku temu- przejechałem się na quadzie kolegi.
Od tamtego momentu zapragnąłem mieć taką maszynę. Męczyłem Tatę przez 3 miesiące, w końcu się udało:) Mieszkam w Grójcu ( 40 km od wa-wy ).
To tyle o mnie ...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"mówi się, że blaster mały jak plaster, ale moc ma"
Mateusz
"mówi się, że blaster mały jak plaster, ale moc ma"
Mateusz
Cześć. Ma na imię Darek. Jestem z Poznania, obecnie nie posiadam jeszcze żadnego wozidełka ale w przeszłym tygodniu stane sie posiadaczem nowego
Luck stara 250. Pozdrawiam pozytywnie nakręconych...
Luck stara 250. Pozdrawiam pozytywnie nakręconych...
-
- Quad:: Yamaha660
- Imię: Marcin
Siema, jestem Marcin. Pochodzę z Leżajska(podkarpacie) od jakiś dwóch lat jestem posiadaczem Yamahy Grizzly 660. Nie ma wokół mnie bardzo ciekawych terenów do jazdy, ale adrenalina buzuje we mnie praktycznie codziennie .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witam ,
dopiero zaczynam temat z quadami chociaz temat offroad nie jest mi obcy( land rover discovery2 td5, oslony , OME +2) na razie jestem na etapie kupna sprzetu.
dopiero zaczynam temat z quadami chociaz temat offroad nie jest mi obcy( land rover discovery2 td5, oslony , OME +2) na razie jestem na etapie kupna sprzetu.
witam jako nowy chcialbym sie przywitac:d Mam 27 lat jestem z Sopotu i nazywam sie Michal.od dzis jestem szczesliwym posiadaczem Lucky Stara 300, jak narazie banan na twarzy owija mi sie wokol glowy po pierwszych lataniach, wiecej bede w stanie napsiac jak mi troche zejdzie wybaczcie:D
Witam. Mam na imię Łukasz, lat 18. Zaczynam dopiero przygodę z quadami. Jestem z okolic Poznania. Quadzik to Yamaha Grizzly 660 i po pierwszych, początkowych jazdach jest superosko. Czas na wyczucie jego i miła jazde Mam nadzieje, że ktoś się również chętny znajdzie na wspólną jazde z okolic. Pozdrawiam wszystkich
Siema witam troszkę już jeździłem ale tutaj jeszcze nie