No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich ,mam na imię Paweł ,pochodzę z zagłębia .Przez ostatni rok "śmigałem" quadem produkcji chinskiej a niedawno nabyłem cf moto 500
Witam serdecznie wszystkich Nazywam sie Michał, pseudonim ( Stanley ) Śmigam na Suzuki KingQuad 750 Super, ekstra,nice maszynce ;D;D Pochodze z Łukowa jest to miejscowość ok 110 km od Lublina a 30 od Siedlec ;D;D Pewnie obczajacie miejscowość ;D;D Aaa tak poza tym to doczynienia z motoryzacją mam od 8 roku życia ;D;D Mototrowerki-skuterki-KTMy- noo i quadyyyy ;D;D Jednak to jest to czego szukałem ;D;D Pozdrawiam :d
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Witam.Mam na imię Tomasz lat 33,pochodzę z okolic Wołomina,od roku posiadam Arctic Cata 4x4 z 99r.Marka mało popularna,ale jak się przekonałem w terenie sprawdza się b.dobrze.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw 22 kwie, 2010 przez tomasz11, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Witam. Mam na imię Jarek lat 25. Po 5 latach jazdy na motocyklach przesiadłęm się na raptora 660 z 2004. I tu zaczynam własnie nowa przygode )
Witam wszystkich. Mam na imię Krystian lat 14 i mieszkam w Kaliszu. 4-kołowce ciekawiły mnie od malucha. Moim pierwszym quadem był chinolek, ale często na niego narzekałem gdyż bardzo często się psuł. Teraz postaram się kupić Lucky Stara 250 chyba nawet używanego, ale to nie robi dla mnie większej różnicy, ważne żeby chodził dobrze. Możliwe, że będę miał w zbliżających się wakacjach Pozdrawiam wszystkich quadowiczów!
-
- Quad:: BASHAN 250
- Imię: Marcin
witam mam na imie marcin mowia na mnie "zebra",mieszkam w malej miescowosci łojki kolo czestochowy,mam 23 lata.kiedy klady wpadly do glowy?-tego niewiem.narazie smigam na chinskim sprzecie a mianowici na bashanku 250<ale mysle ze juz niedlugo bede w pelni zmotoryzowany na japonskim sprzecie:-)>quada posiadam juz dwa sezony i powiem sazczerze ze mnie to zaje..scie rajcuje:-).dlatego szacunek dla tych wszystkich ktorzy kochaj ATV<niewarzne czy to jest przeprawa czy sport albo jeszcze tylko turystyka> pozdrowki
Witam
Mam na imię Paweł i liczę 23 wiosenki. Na co dzień mieszkam w Poznaniu i pracuję jako przedstawiciel handlowy w firmie zajmującej się wyposażeniem wnętrz.
Od niedawna noszę się z zamiarem kupna quada. Od ok tygodnia regularnie czytam forum aby przy dzisiejszej rejestracji nie dać plamy
Lecę czytać dalej!
Pozdrawiam
Paweł
Mam na imię Paweł i liczę 23 wiosenki. Na co dzień mieszkam w Poznaniu i pracuję jako przedstawiciel handlowy w firmie zajmującej się wyposażeniem wnętrz.
Od niedawna noszę się z zamiarem kupna quada. Od ok tygodnia regularnie czytam forum aby przy dzisiejszej rejestracji nie dać plamy
Lecę czytać dalej!
Pozdrawiam
Paweł
-
- Quad:: jeszcze brak, ale będzie Suzuki LTZ 400 :)
- Imię: Paweł
Witam wszystkich !
Mam na imię Paweł mam 24 lata i jestem z Zielonej Góry, pracuję jako przedstawiciel handlowy, quadami zainteresowałem się od momentu pierwszej przejażdżki (jakieś 10 lat temu), później miałem kilka okazji poszaleć, z których oczywiście skorzystałem jednak nigdy nie miałem warunków aby kupić i mieć własny sprzęt.
Teraz wszystko się zmieni ponieważ do końca roku wyprowadzę się za miasto do domu z piękną okolicą (lasy, polany, szutry).
Oczywiście od jakiegoś czasu poluję na wymarzonego czterokołowca, wybór chyba padnie na Suzuki LTZ 400 ale na pewno skorzystam jeszcze z forum i popytam się czy to trafny wybór. W każdym razie jak tylko będę już śmigał odezwę się i wrzucę jakieś fotki
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Paweł mam 24 lata i jestem z Zielonej Góry, pracuję jako przedstawiciel handlowy, quadami zainteresowałem się od momentu pierwszej przejażdżki (jakieś 10 lat temu), później miałem kilka okazji poszaleć, z których oczywiście skorzystałem jednak nigdy nie miałem warunków aby kupić i mieć własny sprzęt.
Teraz wszystko się zmieni ponieważ do końca roku wyprowadzę się za miasto do domu z piękną okolicą (lasy, polany, szutry).
Oczywiście od jakiegoś czasu poluję na wymarzonego czterokołowca, wybór chyba padnie na Suzuki LTZ 400 ale na pewno skorzystam jeszcze z forum i popytam się czy to trafny wybór. W każdym razie jak tylko będę już śmigał odezwę się i wrzucę jakieś fotki
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Witam jeszcze 2oo na razie, ale może wkrótce jakiś CanAm albo Grizzly
Pozdrowienia serdeczne,
&REW
Pozdrowienia serdeczne,
&REW