No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
MaRcIN-R
Kontakt:

Post autor: MaRcIN-R » pn 24 sie, 2009

Witam wszystkich serdecznie jestem Marcin z częstochowy, mam 23 lata. interesuje sie motoryzacja, przerabianie samochodów i wszystkim tym co niejest związane z codziennym życiem w mieście.
jeszcze niemam qada ale dzieki temu forum napewno wybiore coś dla siebie

pozdrawiam wszystkich serdecznie

DOCTOR

Post autor: DOCTOR » wt 25 sie, 2009

Cześć! Jako nowy w tym miejscu witam wszystkich forumowiczów. Niedawno nabyłem KQ 750, głównie w celu startów w rajdach przeprawowych, co uskuteczniam ( z wynikami :wink: ) od dłuższego czsu samochodem Jeep Wrangler, ale jak powiadają: życie to zmiana.

addamussi
Kontakt:

Post autor: addamussi » śr 26 sie, 2009

Witam!
Mam na imię Adam mam 13 lat i pochodzę z Włocławka. Moja przygoda z quadami zaczęła się około rok temu kiedy mama mi pokazała quada i powiedziała, ze jest fajny. Wtedy zainteresowałem się quadami i teraz jestem juz chyba specjalistą w dziedzinie quadów wśród osób, które nigdy go nie miały... Forum te znalazłem szukając informacji o quadach w Google, a konto załozylem głównie po to aby się zdecydować się na kupno jakiegoś konkretnego quada. Rodzice juz mi powiedzieli ze dostanę quada (oczywiście jak to bywa z rodzicami za dobre oceny) na moje 14 urodziny w marcu więc chcę juz teraz wiedzieć jakiego dokładnie chcę. Moimi innymi zainteresowaniami są elektronika, robotyka i Science (chodzi mi o matematykę, fizykę i chemię). Lubię sport (przede wszystkim piłkę nozną) choć jestem totalnie do kitu

PS: Doceniłbym, gdyby ktoś zajrzał na mój temat i wyraził swoją opinię...
I am What I am
Impossible is nothing

kluch

Post autor: kluch » czw 27 sie, 2009

Witam wszystkich!!

Od kilku miesięcy mam Kingwaya 250. W wolnej chwili ochoczo rzucam się w las i błocko :-)
Motoryzacja pod każdą postacią (oprócz quadów również samochody i motocykle) towarzyszy mi od wielu lat i pewnie miałem trochę w tym temacie doświadczeń :-) (Prawo Murphy'ego - "Przyrost doświadczenia jest wprostproporcjonalny do ilości zdewastowanego sprzętu") więc może nawet się przydam i czasem komuś pomogę żeby on nie psuł tak jak ja za czasów nieświadomości...?

Pozdrawiam
ATV - Asfalt To Vrażenia....?

MrGrenade

Post autor: MrGrenade » czw 27 sie, 2009

Witam wszystkich.
Mam na imię Bartek, 16 lat, z Poznania. Na forum trafiłem przypadkiem, ponieważ oglądam się za quadem. Interesuję się motoryzacją, informatyką, sportem.
Pozdrawiam!

damag
Kontakt:

Post autor: damag » pt 28 sie, 2009

Wiam Was serdecznie :)
Mam na imię Dawid mam 31 lat i jestem posiadaczem gryzzli 600 z 2000 roku z przebiebiem 3100 km . Kupiłem ją razem z lawetą od drugiego właściciela ( rodzina ) , pierwszy był serwis Yamahy :)
Pozdrawiam

japeprpl

Post autor: japeprpl » pt 28 sie, 2009

witam. jestem tu nowy. jestem z wawy.Pozdrawiam

candy

Post autor: candy » pt 28 sie, 2009

Witam Was! Chciałabym najpierw się sporo dowiedzieć na temat quadów zanim jakiś kupię- znając mnie- nie nastąpi to szybko gdyż muszę wszystkiego sie dowiedzieć!! :D pozrdawiam! :hejka:

bartez

Post autor: bartez » sob 29 sie, 2009

Witam wszystkich
Nazywam się Bartek jestem z Wrocławia i właśnie poluję na swojego pierwszego wymarzonego quada jak tylko go kupię to od razu się pochwalę zdjęciem.

cicio

Post autor: cicio » śr 02 wrz, 2009

Witam wszystkich quadomaniaków , miłośników , wyjadaczy.
Jestem Rafał z okolic Chorzowa ( woj. Śląskie ).
Od niedawna stałem sie posiadaczem Yamahy Raptor 700 Special Edition.
Wczesniej smiagałem troche po amatorskich rajdach samochodowych ( kajtki i ss ) ale teraz wiem ze quad to to czego szukałem :D

Mam nadzieje na ciekawa lekture tego forum oraz poznanie duzej ilosci miłosników tego sportu.
Pozdrawiam
Załączniki
Jeden z pierwszych wypadów
Jeden z pierwszych wypadów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”