No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dziku

Post autor: dziku » wt 12 maja, 2009

Witam wszystkich Raidersów , mam zaszczyt dołączyć do waszego grona i dzielić swoją
pasję.Nazywam się Daniel Marcinkiewicz mam 35l ,żonę i dwójkę kochanych dzieci .
Mieszkam w Ochli k/Zielonej Góry,na co dzień prowadzę firmę posadzkarsko-tynkarską.
Quady zaczeły mnie interesować parę lat temu , jak znajomy dał mi się przejechać.
Póżniej od czasu do czasu wypożyczałem jakieś chińczyki , aż kiedyś pojechałem w
góry i wypożyczyłem Przeprawówkę wraz z przewodnikiem.
Polecieliśmy na małe górki, pośmigaliśmy po lesie i wtedy dopiero zrozumiałem czego
tak naprawdę chcę i kupiłem Yamaha Grizzly 660.
Którym aktualnie jeżdżę w Zgora Team do którego to dołączyłem za pośrednictwem AK i
ITALa których przy okazji pozdrawiam.
daniel m

ewula171282

witam

Post autor: ewula171282 » czw 14 maja, 2009

mam na imię EWA i ostatnio kupiłam quadzika POLARIS 335 4x4 i napewno będę potrzebować waszej pomocy bo to moja 1 przygoda z quadem -POZDRAWIAM
:I love POLARIS:
Ostatnio zmieniony pn 18 maja, 2009 przez ewula171282, łącznie zmieniany 4 razy.

turbinka05
Kontakt:

Niezmiernie mi miło:)

Post autor: turbinka05 » sob 16 maja, 2009

dołączyć w końcu do Waszego grona.
Mam na imię Iza, mieszkam w Krakowie.
Na stanie mąż, dwoje dzieci, pies i od roku LS 250.
Witam Was zatem serdecznie:)
Iza

ralph.polaris

Powitanie ze sligo

Post autor: ralph.polaris » ndz 17 maja, 2009

Witam wszystkich,nazywam sie Rafal i pisze do was ze Sligo,Irlandia..Od paru msc jestem posiadaczem polarisa 400 z 2002 r ,jest to moj pierwszy quad poniewaz dop zaczynam przygode off roadowa.Poki co quad jest rozebrany i pracuje nad nim.Cala rama zostala wyczyszczona ze rdzy ,pomalowana,wymienilem wszystkie filtry,przedni prawy przegob ,przednie zawieszenie,klocki hamulcowe,przedni prawy wahacz,przedni zderzak i inne pier********..Plastiki zostaly wyslane do pl i beda pomalowane na wojskowy kolor moro..Jak juz skoncze wysle fotki.
Mam nadzieje,ze na forum dowiem sie wiele ciekawych rzeczy o moim nowym hobby i uzyskam odp na wazne dla mnie pytania..pozdr

olo2411

Post autor: olo2411 » śr 20 maja, 2009

Witam,
Mam na imie Robert. Przygodę z quadem postanowiłem rozpocząć od Polarisa Phoenix. Totalna porażka i dramat, (z winy sprzedawcy) ale to już w innym dziale.
Pozdrowienia dla wszystkich.

szpuktak

Post autor: szpuktak » pt 22 maja, 2009

Witam wszystkich.
Mam na imię Mateusz, mam 29 lat od listopada bujamy się po lasach. Jeżdżę KAWASAKI KVF 360. Przesiadłem się z Forda Explorera i to był dobry wybór.

Pozdrawiam.
Załączniki
quad.jpg

Awatar użytkownika
Dragon1

Post autor: Dragon1 » pt 22 maja, 2009

Witam.
Mam 28 lat. Pracuję w salonie quadów Polaris w Tarnowskich Górach, a co za tym idzie mam duże możliwości testowania quadów.
Niestety nie posiadam jeszcze własnego gada.
A co najważniejsze oczywiście, reprezentuję płeć piękną :oczko:

Lesio
Kontakt:

Post autor: Lesio » pn 25 maja, 2009

Witam wszystkich pozytywnie zakręconych.

Mam na imię Leszek. Dopiero od roku bawię się quad-em. Tj. od czasu gdy stałem się właścicielem nowiutkiej maszyny Lucky Star BR300-UDM. I chwyciło mnie nieźle.

Mieszkam w Wesołej (aktualnie dzielnicy W-wy) i jeżdżę głównie po poligonie oraz okolicach. Pracuję w firmie prywatnej i robię to co lubię, czyli zajmuję się ogólnie pojętą informatyką .

Tak się wspaniale składa, że właścicielem firmy jestem ja. Zatem i organizacja pracy należy do mnie. Pozwala to na spory luz i co najważniejsze realizowanie swoich hobby.

Obrazek

Należę również do sekcji strzeleckie Legii, gdzie realizuję się strzelając ze swojego GLOC-a 19. Jak widać moje hobby jest dość ekstremalne, ale za to jak adrenalina spada.

Aha, mam 42 lata, żonę i trójkę chłopaków. Aż się rwią do klamki i quad-a. Oczywiście nie blokuję ich zupełnie, ale wszystko z umiarem i pod pełną kontrolą.

Obrazek
Pozdrawiam
Lesio

Awatar użytkownika
DIABLO_W
DIABLO TEAM ZGIERZ
Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
Imię: Andrzej

Post autor: DIABLO_W » wt 26 maja, 2009

Witam:
Mam na imie Andrzej i lat 34,żone i parke dzieci.Motoryzacją interesuje się od urodzenia, moje doswiadczenie zawodowe to 4 lata pracy przy osobówkach,8lat pracy przy cięzarówkach i od 3 lat przy quadach.simigam cectekiem gladiatorem 500efi. Mam jeszcze jedno hobbi czyli myślistwo na które mam już mało czasu bo quad jest na 1 miejscu. I to tyle w małym skrucie.
Pozdrawiam: :D
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN :) https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts

flydragon

witam

Post autor: flydragon » wt 26 maja, 2009

witam wszystkich posiadaczy quadów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”