No to zaczynamy...
Witam.
Mam na imię Darek i jestem z Węgrowa. Jeżdzę na Yamaha Grizlly 450.
Ulubione tereny to wszelkie przeprawy i tereny gdzie może się przydać napęd 4x4.
Mój "konik" na punkcie quadów zaczął się kilka lat temu gdy pierwszy raz wsiadłem na jakąś "50" na wakacjach. Od tamtej pory starałem się kupić coś do jazdy ponieważ ciągłe jezdzenie na obcym sprzęcie było uciążliwe i kosztowne.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wspólnego odkrywania terenów wzdłuż doliny Liwca oraz terenów Węgrów - Sokołów - Siedlce. Zainteresowanych proszę na PW
Moje tereny.
http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s ... 3&t=h&z=12
Mam na imię Darek i jestem z Węgrowa. Jeżdzę na Yamaha Grizlly 450.
Ulubione tereny to wszelkie przeprawy i tereny gdzie może się przydać napęd 4x4.
Mój "konik" na punkcie quadów zaczął się kilka lat temu gdy pierwszy raz wsiadłem na jakąś "50" na wakacjach. Od tamtej pory starałem się kupić coś do jazdy ponieważ ciągłe jezdzenie na obcym sprzęcie było uciążliwe i kosztowne.
Zapraszam wszystkich zainteresowanych do wspólnego odkrywania terenów wzdłuż doliny Liwca oraz terenów Węgrów - Sokołów - Siedlce. Zainteresowanych proszę na PW
Moje tereny.
http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s ... 3&t=h&z=12
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Mam na imię Adrian i mam 12lat.Mieszkam w Siedlcach a dokładnie w Żaboklikach(mazowieckie).
Pierwszego quada dostałem w wieku 10-11 lat. Byłem bardzo zadowolony
A teraz może mały opis:
Jest to quad Bashan 200cc.
Wiem może trochę mała pojemność ale wyciąga 125km/h.
Byłem nim w wielu miejscach takich jak:
-las (radził sobie bardzo dobrze za piaszczystych terenach)
-wyschnięty staw (było to po porze deszczowej i powstało tam bajorko )
-łąki (wysoka trawa, górki, wyskocznie) w prawdzie przyznam trochę piachu musiałem przywieść na przyczepce z lasu, a potem tylko szpadel i do roboty
Już niedługo wstawię fotki.
Mam na imię Adrian i mam 12lat.Mieszkam w Siedlcach a dokładnie w Żaboklikach(mazowieckie).
Pierwszego quada dostałem w wieku 10-11 lat. Byłem bardzo zadowolony
A teraz może mały opis:
Jest to quad Bashan 200cc.
Wiem może trochę mała pojemność ale wyciąga 125km/h.
Byłem nim w wielu miejscach takich jak:
-las (radził sobie bardzo dobrze za piaszczystych terenach)
-wyschnięty staw (było to po porze deszczowej i powstało tam bajorko )
-łąki (wysoka trawa, górki, wyskocznie) w prawdzie przyznam trochę piachu musiałem przywieść na przyczepce z lasu, a potem tylko szpadel i do roboty
Już niedługo wstawię fotki.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Gdyby taki bashan leciał 125km/h to raptor 700 leciał by 300
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
-
- Kontakt:
Witam
Mam na imię Marcin, mieszkam w Gdańsku, mam 14 lat (w maju), przygodę z quadami zacząłem prawie 3 lata temu kiedy dostałem od taty Quada LM 110 ATV którego mam do tej pory - sprzedam. W tym roku przed wakacjami przymierzam się do kupna nowego quada z salonu (chyba Hondę TRX 400EX).
Pozdro.
Mam na imię Marcin, mieszkam w Gdańsku, mam 14 lat (w maju), przygodę z quadami zacząłem prawie 3 lata temu kiedy dostałem od taty Quada LM 110 ATV którego mam do tej pory - sprzedam. W tym roku przed wakacjami przymierzam się do kupna nowego quada z salonu (chyba Hondę TRX 400EX).
Pozdro.
Sprzedam Quada LM 110 ATV w stanie IDEALNYM.
- andkul2
- Quad:: Kawa BF 650
- Imię: Andrzej
- Kontakt:
Witam wszystkich
Andrzej z Katowic,lat 43 trochę duzo ale co zrobic jak byłem trochę młodszy to quadów brak była tylko Jawa 350 i tak to był szok,prowadze firmę z meblami,posiadam Kawasaki BF 650 4x4,quadami interesuje się z 3 lata chyba ,na początku były quady z wypożyczalni ale od roku mam swojego brutala,upalam tam gdzie mozna jechac i wjechac nie lubie mokrej roboty(przeprawy przez rzeki)teren wypadów to okolice zamieszkania i rózne ustawki to chyba wszystko,to widzimy sie w terenie
Pozdr
Andrzej
Andrzej z Katowic,lat 43 trochę duzo ale co zrobic jak byłem trochę młodszy to quadów brak była tylko Jawa 350 i tak to był szok,prowadze firmę z meblami,posiadam Kawasaki BF 650 4x4,quadami interesuje się z 3 lata chyba ,na początku były quady z wypożyczalni ale od roku mam swojego brutala,upalam tam gdzie mozna jechac i wjechac nie lubie mokrej roboty(przeprawy przez rzeki)teren wypadów to okolice zamieszkania i rózne ustawki to chyba wszystko,to widzimy sie w terenie
Pozdr
Andrzej
Witam wszystkich. Moderator Ruszko przypomniał mi że pasowałoby się przywitać
Nazywam się Kacper Grabowski, mieszkam w Bieszczadach a dokładnie na Krzywym. Mam 17 lat. Razem z moim ojcem (Dzikim-Husky) jeździmy już dobre 4/5 lat.
Pozdrawiam
Kacper
Nazywam się Kacper Grabowski, mieszkam w Bieszczadach a dokładnie na Krzywym. Mam 17 lat. Razem z moim ojcem (Dzikim-Husky) jeździmy już dobre 4/5 lat.
Pozdrawiam
Kacper
"We must figth, to run away."
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
"Musimy walczyć, aby uciec."
Kapitan Jack Sparrow
Witam !
Nazywam się Maks ( Maksymilian ) mieszkam w Tarnowie.
Mam 16 lat, kończę gimnazjum. Za 1,5 roku prawko
Quadami interesuję się od bardzo dawna, lecz nie posiadam żadnego.
Myślę, że nadszedł czas, aby coś wykombinować, bo odśnieżanie dużego podwórka i leśnej dróżki już mnie męczy. Szukam Quad'a do odśnieżania.
Nazywam się Maks ( Maksymilian ) mieszkam w Tarnowie.
Mam 16 lat, kończę gimnazjum. Za 1,5 roku prawko
Quadami interesuję się od bardzo dawna, lecz nie posiadam żadnego.
Myślę, że nadszedł czas, aby coś wykombinować, bo odśnieżanie dużego podwórka i leśnej dróżki już mnie męczy. Szukam Quad'a do odśnieżania.