No to zaczynamy...
-
Na początek pozdrawiam wszystkich... A wiec na imie mam Patryk,moja zajawka trwa juz dobre 3 lata.Może mój sprzet nie jest renomowanej firmy lecz przez te 3 lata nigdy mnie nie mawiódl... :hura:Mysle juz nad nową maszyną.Moj wybor padł na Gryzzly mysle,iż bedzie to strzal w 10....
Pozdrawiam Szerokosci
Pozdrawiam Szerokosci
MADE IN CHINA ale 3 lata bez wiekszych problemow...
-
Witam was.
Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach. W Grudniu skończę 30 lat. Obecnie pracuję w branży motoryzacyjnej, oraz motoryzacją się interesuje. Dotychaczas jeździłem na wynajętych maszynach, ale w przyszłym roku chcę kupić Kawasaki Brute Force . Quadami interesuje się od ponad dwóch lat i jak dotychczas zapał mój na tego typu adrenalinę nie topnieje, a wręcz przciwnie rozpala się coraz bardziej, więc mam nadzieję, że dołączę do gorna szczęśliwych posiadaczy quadów.
[shadow=red]Pozdrawiam wszystkich.[/shadow]
Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach. W Grudniu skończę 30 lat. Obecnie pracuję w branży motoryzacyjnej, oraz motoryzacją się interesuje. Dotychaczas jeździłem na wynajętych maszynach, ale w przyszłym roku chcę kupić Kawasaki Brute Force . Quadami interesuje się od ponad dwóch lat i jak dotychczas zapał mój na tego typu adrenalinę nie topnieje, a wręcz przciwnie rozpala się coraz bardziej, więc mam nadzieję, że dołączę do gorna szczęśliwych posiadaczy quadów.
[shadow=red]Pozdrawiam wszystkich.[/shadow]
Brute Force750
Wiatm wszystkich...
Mam na imie Arek jestem z okolic Szczecina narazie nie posiadam jeszcze Quadzika ale zaczelem sie juz rozgladac za czyms odpowiednim dla mie musze jeszcze tylko sprecyzowac dokladnie czy sporty czy przeprawy bo to i to niezla zabawa. Jak narazie jezdzilem kilka razy wynajetymi zabawkami ale frajda niesamowita.
pozdrawiam...
Mam na imie Arek jestem z okolic Szczecina narazie nie posiadam jeszcze Quadzika ale zaczelem sie juz rozgladac za czyms odpowiednim dla mie musze jeszcze tylko sprecyzowac dokladnie czy sporty czy przeprawy bo to i to niezla zabawa. Jak narazie jezdzilem kilka razy wynajetymi zabawkami ale frajda niesamowita.
pozdrawiam...
witam
witam
zgodnie z tradycja forumowa i zaleceniem admina witam wszystkich, poki co moja gadzina to ls250
pozdrawiam
darek
modMESEL: zgodnie z jak to napisałeś tradycją przenoszę post do odpowiedniego działu , który nazywa się POWITALNIA
zgodnie z tradycja forumowa i zaleceniem admina witam wszystkich, poki co moja gadzina to ls250
pozdrawiam
darek
modMESEL: zgodnie z jak to napisałeś tradycją przenoszę post do odpowiedniego działu , który nazywa się POWITALNIA
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis, 2008 przez mucha, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam serdecznie Wszystkich Użytkowników forum .
Jestem z Częstochowy , o wieku nie wspomnę , moja przygoda z quadami zaczęła się w 1997 roku i trwa .
Przebieg przygody : Honda TRX 250 , Yamaha Blaster , obecnie Honda Foreman 450 ES.
Quady nie są jedyną moją pasją - druga to samochody one kręcą mnie od zawsze .
Jeszcze raz serdecznioe witam i szacunek dla tych co stworzyli pismo "Quadzik"
Jestem z Częstochowy , o wieku nie wspomnę , moja przygoda z quadami zaczęła się w 1997 roku i trwa .
Przebieg przygody : Honda TRX 250 , Yamaha Blaster , obecnie Honda Foreman 450 ES.
Quady nie są jedyną moją pasją - druga to samochody one kręcą mnie od zawsze .
Jeszcze raz serdecznioe witam i szacunek dla tych co stworzyli pismo "Quadzik"
Witam, Mam na imię Artur ( 35 wiosen), benzyne zamiast krwi i wyłącznik kontroli gdy siadam na sprzety czy to K6 czy Qudzik Honda 500. Aha jestem Hanysem
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis, 2008 przez artur39, łącznie zmieniany 1 raz.
siemanko mam na imie Marcin ( Rojas ) mam 26 lat i od niedawna smigam na qladzie do yej poty mialem tylko motorki dwie susuki rm 125 ale to nie to potem kuoilem yamahe xt600 ale gdy sie bujnalem kolego kladem to zachorowalem i musialem cos takiego miec tydzien temu kupilem YAMAHE YFZ 450 i wkoncu wiem ze to jest tooooooo
pozdrawiam wszystkich maniakow
pozdrawiam wszystkich maniakow