No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
ODPOWIEDZ
krzysiek810719

Post autor: krzysiek810719 » śr 12 lis, 2008

Witam , mam na imie Krzysiek, mam 27 lat i mieszkam w LUBLINIE.
Swoją maszyne odbieram za 2 tygodnie CF MOTO 500 , jestem początkujący nie mam doświadczenia w jeździe takimi dużymi sprzętami jeździłem tylko sportowymi mam nadzieje że się od was naucze wieleżeczy

POZDRAWIAM.
Krzysiek

pato66
Kontakt:

Post autor: pato66 » śr 12 lis, 2008

Na początek pozdrawiam wszystkich... :pa buziak: A wiec na imie mam Patryk,moja zajawka trwa juz dobre 3 lata.Może mój sprzet nie jest renomowanej firmy lecz przez te 3 lata nigdy mnie nie mawiódl... :hura:Mysle juz nad nową maszyną.Moj wybor padł na Gryzzly mysle,iż bedzie to strzal w 10....

Pozdrawiam Szerokosci
MADE IN CHINA ale 3 lata bez wiekszych problemow...

sikuss88

Post autor: sikuss88 » śr 12 lis, 2008

Siema! Nazywam się Dawid. Z quadami do tej pory nie miałem za bardzo do czynienia, dopóki kilka tygodni temu nie przejechałem się quadem kumpla. Interesują mnie jakieś porady co do kupna quadu, ale to już w innym dziale. Pozdro!

Gino Casaress

Post autor: Gino Casaress » czw 13 lis, 2008

Witam was.

Mam na imię Michał i mieszkam w Gliwicach. W Grudniu skończę 30 lat. Obecnie pracuję w branży motoryzacyjnej, oraz motoryzacją się interesuje. Dotychaczas jeździłem na wynajętych maszynach, ale w przyszłym roku chcę kupić Kawasaki Brute Force :lol: . Quadami interesuje się od ponad dwóch lat i jak dotychczas zapał mój na tego typu adrenalinę nie topnieje, a wręcz przciwnie rozpala się coraz bardziej, więc mam nadzieję, że dołączę do gorna szczęśliwych posiadaczy quadów.

[shadow=red]Pozdrawiam wszystkich.[/shadow]
Załączniki
Soœnica.
Soœnica.
Brute Force750

_arek1_

Post autor: _arek1_ » sob 15 lis, 2008

Wiatm wszystkich...

Mam na imie Arek jestem z okolic Szczecina narazie nie posiadam jeszcze Quadzika ale zaczelem sie juz rozgladac za czyms odpowiednim dla mie musze jeszcze tylko sprecyzowac dokladnie czy sporty czy przeprawy bo to i to niezla zabawa. Jak narazie jezdzilem kilka razy wynajetymi zabawkami ale frajda niesamowita.

pozdrawiam...

mucha
Kontakt:

witam

Post autor: mucha » sob 15 lis, 2008

witam

zgodnie z tradycja forumowa i zaleceniem admina witam wszystkich, poki co moja gadzina to ls250

pozdrawiam
darek

modMESEL: zgodnie z jak to napisałeś tradycją przenoszę post do odpowiedniego działu , który nazywa się POWITALNIA :)
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis, 2008 przez mucha, łącznie zmieniany 2 razy.

COBYR
Quad:: Historia

Post autor: COBYR » ndz 16 lis, 2008

Witam serdecznie Wszystkich Użytkowników forum .
Jestem z Częstochowy , o wieku nie wspomnę , moja przygoda z quadami zaczęła się w 1997 roku i trwa .
Przebieg przygody : Honda TRX 250 , Yamaha Blaster , obecnie Honda Foreman 450 ES.
Quady nie są jedyną moją pasją - druga to samochody one kręcą mnie od zawsze .
Jeszcze raz serdecznioe witam i szacunek dla tych co stworzyli pismo "Quadzik" :D

Kimi_fan

Post autor: Kimi_fan » ndz 16 lis, 2008

witam wszystkich użytkowników quadzika, mam nadzieje ze znajde tu wszystkie informacje ktore chcialbym wiedziec :] pozdrawiam.

artur39

Post autor: artur39 » ndz 16 lis, 2008

Witam, Mam na imię Artur ( 35 wiosen), benzyne zamiast krwi i wyłącznik kontroli gdy siadam na sprzety czy to K6 czy Qudzik Honda 500. :lol: Aha jestem Hanysem :jupi:
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis, 2008 przez artur39, łącznie zmieniany 1 raz.

Rojas YFZ
Kontakt:

Post autor: Rojas YFZ » pn 17 lis, 2008

siemanko mam na imie Marcin ( Rojas ) mam 26 lat i od niedawna smigam na qladzie do yej poty mialem tylko motorki dwie susuki rm 125 ale to nie to potem kuoilem yamahe xt600 ale gdy sie bujnalem kolego kladem to zachorowalem i musialem cos takiego miec :D tydzien temu kupilem YAMAHE YFZ 450 i wkoncu wiem ze to jest tooooooo
pozdrawiam wszystkich maniakow 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”