No to zaczynamy...
-
- Quad:: CF 520 LONG
- Imię: Radek
Re: No to zaczynamy...
Siemanko wszystkim.
Quadami zarazil mnie mój 12 letni syn. Obecnie poszukujemy coś dla nas, wstępnie wybór padł na nową CF 520 , ponoć dość dobry sprzęt, a dla nas na wstępie powinno wystarczyć. Jesteśmy z pod Wrocławia stara S8 na Oleśnice.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Quadami zarazil mnie mój 12 letni syn. Obecnie poszukujemy coś dla nas, wstępnie wybór padł na nową CF 520 , ponoć dość dobry sprzęt, a dla nas na wstępie powinno wystarczyć. Jesteśmy z pod Wrocławia stara S8 na Oleśnice.
Pozdrowienia dla wszystkich.
-
- Quad:: obecnie nie posiadam własnego ale wypożyczam
- Imię: Paula
Witam i ja miłością do quadów zaraził mnei chłopak i tak już zostało obecnie zbieram na własny sprzęt
-
- Imię: Ola
cześć jestem Ola
witam wszystkich quadowców....
mam na imię Marcin ,mam 33 lata, mieszkam w okolicach Opola Lubelskiego ,dopiero zaczynam przygodę z quadami, wcześniej były tylko jednoślady. Liczę że znajdą się życzliwi koledzy i pomogą wybrać odpowiednią maszynę.
pozdrawiam
mam na imię Marcin ,mam 33 lata, mieszkam w okolicach Opola Lubelskiego ,dopiero zaczynam przygodę z quadami, wcześniej były tylko jednoślady. Liczę że znajdą się życzliwi koledzy i pomogą wybrać odpowiednią maszynę.
pozdrawiam
Cześć Wszystkim Wojtek z tej strony lat 30. Poszukuję pierwszej przeprawówki
-
- Imię: Inga
witam i pozdrawiam
-
- Imię: daniel
witam, mam na imie Daniel. zarejestrowałem sie na forum w celu zbierana informacji na temat quadów, chcę kupić cos w tym roku. nie zaraziłem sie od nikogo pasja do quadów, potrzebuje tylko czegos do pomocy wokół domu. pozdawiam
-
- Quad:: Kymco
- Imię: Piotr
Re: Witam
Witam. Mam na imię Piotr, mieszkam w Policznej. Kupiłem niedawno zabawke dla siebie i syna lecz wyszlo tak że nie mam z kim jeździć. Daj znać jeżeli można się dołączyć . Niestety nie posiadam takiego sprzetu jak Ty takze będę wąchal spaliny , lepsze to niż jazda samemu .MateuszF00 pisze: ↑pn 02 wrz, 2013Witam mam na imie Mateusz mieszkam w okolicach Kozienic woj Mazowieckie,latam na trx 450.
Pozdrawiam Piotr