No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam 38 lat mieszkam w UK i zachorowalem na gada. Chodza mi po glowie rozne maszyny dlatego wyladowalem u Was. Pozdrawiam
Kuba
czesc, mam na imie Kuba, na to forum nie trafiłem przypadkiem gdyż od jakiegoś czasu rozglądam się za kładem, a że nie znam sie na nich wcale każdy model który mnie interesował wklepywałem w google i odrazu przekierowywało mnie tu do opinii uzykowników. Tyle że moja sprawa jest troche bardziej zakręcona, ale do tego załoze normalny temat.
-
- Quad:: Renia 850
- Imię: Marcin
Cześć
Cześć mam na imię Marcin 36lat i się zaraziłem w piątek 13-go odbieram renię 850 i bedziemy latać jestem z Łodzi i pozdrawiam Wszystkich Wariatów
-
- Quad:: G 660
- Imię: Artur
witam jestem ARTUR mam 35 lat i latam na g 660 pozdrawiam
-
- Quad:: TGB BLADE 600
- Imię: Maciek
Cześć. Maciek, 42 lata. Na forum bywam od dłuższego czasu, czytając je w wolnej chwili. Nie mam własnego quada, ale zamierzam to zmienić na dniach.... Pozdrawiam.
Witam wszystkich! Mam na imię Amadeusz 28 lat z Rzeszowa. Na forum jestem od dłuższego czasu jako czytelnik Przyszedł czas na konto i quada. Wyjezdziłem może raptem 10godzin, wszystkie na wypożyczeniu! AUUU!
Cześć, trafiłem tutaj bo nie wiem czy mam kupić quada? Nie wiem czy będę miał gdzie jeździć? i nie wiem czy z 2,5 letnim chłopakiem dam rady pojeździć?
A poza tym nie wiem jakiego wybrać, nie wiem jak to w praktyce z jeżdżeniem po lasach, nie wiem czy żona sie nie ofocha jak sobie pojadę i jeszcze pare taki nie wiem;)
No chyba, że jest ktoś z okolicy Czerwionki-Leszczyn, Rybnika i wdroży mnie w temat;)
A poza tym nie wiem jakiego wybrać, nie wiem jak to w praktyce z jeżdżeniem po lasach, nie wiem czy żona sie nie ofocha jak sobie pojadę i jeszcze pare taki nie wiem;)
No chyba, że jest ktoś z okolicy Czerwionki-Leszczyn, Rybnika i wdroży mnie w temat;)
- Roberto1984
- Quad:: Polaris Sportsman XP1000, 570, CF Moto 500
- Imię: Robert
Cześć wszystkim,
mam na imię Robert i swoją przygodę z quadem zacząłem ponad 4 lata temu, zaczynając od CF Moto 500 ( dzięki DKfan za pomoc w mega trafnym wyborze na początek .
Aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem Polarisa Sportsmana 570 EPS - dzięki Tomek z Centrum ATV Grzędzice za Profesjonalne podejście do sprawy i wszelką pomoc .
Mieszkam niedaleko Stargardu - chętnie do kogoś dołącze, aby te moje solówki zażegnać.
Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwych wyjazdów.
mam na imię Robert i swoją przygodę z quadem zacząłem ponad 4 lata temu, zaczynając od CF Moto 500 ( dzięki DKfan za pomoc w mega trafnym wyborze na początek .
Aktualnie jestem szczęśliwym posiadaczem Polarisa Sportsmana 570 EPS - dzięki Tomek z Centrum ATV Grzędzice za Profesjonalne podejście do sprawy i wszelką pomoc .
Mieszkam niedaleko Stargardu - chętnie do kogoś dołącze, aby te moje solówki zażegnać.
Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwych wyjazdów.