No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
rafal1990
Quad:: Grizzly 660

Re: No to zaczynamy...

Post autor: rafal1990 » śr 24 sie, 2016

Witam wszystkich.
Mam na imię Rafał, jestem z okolic Krosna na podkarpaciu i na codzień zajmuję się transportem samochodowym w firmie Schenker - prowadzę jednoosobową działalność.
Quadami zaraziłem się od sąsiada, który swoją Hondę Rubicon używa głównie w gospodarstwie domowym, ja natomiast kupiłem Grizzly 660 i już wiem że to jest to co chce robić jeśli tylko zdrowie i portfel pozwolą. Quadem jeżdżę od 4 miesięcy i marzę o wystartowaniu w zawodach przeprawowych, a na razie "dozbrajam" grizzlaka by do ciężkiego terenu mógł się nadawac , a do tego będzie potrzebna pomoc ekspertów a tych mam nadzieję tu nie brakuje.
Pozdrawiam wszystkich

rafal1990
Quad:: Grizzly 660

Post autor: rafal1990 » śr 24 sie, 2016

Witam wszystkich.
Mam na imię Rafał,mam 26 lat, jestem z okolic Krosna na podkarpaciu i na codzień zajmuję się transportem samochodowym w firmie Schenker - prowadzę jednoosobową działalność.
Quadami zaraziłem się od sąsiada, który swoją Hondę Rubicon używa głównie w gospodarstwie domowym, ja natomiast kupiłem Grizzly 660 i już wiem że to jest to co chce robić jeśli tylko zdrowie i portfel pozwolą. Quadem jeżdżę od 4 miesięcy i marzę o wystartowaniu w zawodach przeprawowych, a na razie "dozbrajam" grizzlaka by do ciężkiego terenu mógł się nadawac , a do tego będzie potrzebna pomoc ekspertów a tych mam nadzieję tu nie brakuje.
Pozdrawiam wszystkich

koniorc
Quad:: can am outlander 1000 pro

Post autor: koniorc » śr 24 sie, 2016

Witam wszystkich pasjonatow. Mam na imie Konrad, mam 36 lat, jestem inzynierem z zawodu, pracuje w branzy lotniczej. O quadzie mysle od wielu lat, decyzje o checi posiadania podjalem po 2 dniach jazdy quadem po greckich niekonczacych sie szutrach ☺. Teraz musze znalesc cos dla siebie, wiec mysle ze juz niebawem maszynka stanie w garaxu. Pozdrawiam.

Dax89
Imię: Dawid

Post autor: Dax89 » pn 29 sie, 2016

Witam, mam na imię Dawid. Szukam quada dla siebie oraz żony do rekreacji. Mam nadzieję, że na forum dostanę fachowe odpowiedzi :)

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pn 29 sie, 2016

Witaj. Napisz w odpowiednim dziale czego szukasz to specjaliści pomogą.

Awatar użytkownika
scibor1
Quad:: Hummer

Post autor: scibor1 » wt 30 sie, 2016

Witam. Mam na imię Patryk, mam 46 lat, jestem rolnikiem z warmińsko-mazurskiego. Quad pojawił się jako pomysł przy śniadaniu jakieś trzy tygodnie temu, jako pojazd rekreacyjny dla córki i pomocniczy dla mnie. Ze względów finansowo-logistycznych padło na chińczyka:) I tak od wczoraj jestem właścicielem nowego New Hummer'a. Jeśli okaże się, że jest to pojazd przydatny, może będę ewoluował w tym kierunku, jeśli nie, pozostanie ten jeden jako zabawka.

Jarzyn
Quad:: kvf 650
Imię: Grzegorz

Czesc wszystkim

Post autor: Jarzyn » pt 02 wrz, 2016

Czesc wszystkim mam na imie Grzegorz ,jezdze kvf 650. mam nadzieje ze bede mogl wiele wyniesc z tego forum i oczywiscie sluzyl pomoca:),pozdrawiam

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Kontakt:

Re: Czesc wszystkim

Post autor: mesel » pt 02 wrz, 2016

Cześć

kokosz

Post autor: kokosz » ndz 04 wrz, 2016

Witam wszystkich

Nazywam się Piotrek, mam 32 lata i jestem z Warszawy.
Jestem inżynierem, pracuję w nieruchomościach ale zawsze pasjonowało mnie majsterkowanie i motoryzacja. Skąd pomysł na quada? nie mam pojęcia :?: zawsze bliżej mi było do samochodów, myślałem o buggy ale ostatnio miałem przyjemność pojeździć quadem i stwierdziłem, że to chyba to :lol:
Nie mam jeszcze maszyny - jestem na etapie szukania, wiem natomiast, że na pewno będzie to coś sportowego - pałam wielką niechęcią do błota (musicie mi wybaczyć :oops: ) więc szukam czegoś na mazowieckie szutry :oklaski:
Zdjęcie wstawię kiedy już będę miał maszynkę do postawienia w tle ;)
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Piotrek / kokosz

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Kontakt:

Post autor: mesel » ndz 04 wrz, 2016

Jedni lubią prędkość, inni taplanie ...pozostali umiejętnie to łączą ;)
Cześć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”