No to zaczynamy...
-
- Quad:: quadrift
witam...
Witam, mam na imię Tomek m.Świdwin... posiadam Quadrifta...
Re: witam...
wrzuć foto czorta i opisz coś o nim
ja jestem z Brzeżna jest szansa polatać razem w weekend 23-24
-
polatać razem ...pewnie że byłoby OK, a fotka ? wyskakuje że rozmiar zdj. za duży...muszę nad tym popracować
-
Witam. Mam quada CF moto 500 wcześniej posiadałem Eagle motosport chyba farmer. Po ogromnych przeróbkach zacząłem wyjeżdżać z żoną na wakacyjne około tygodniowe wypady i "zachorowałem na większego quada. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem rzeczonego cf 500 (własny wybór proponowano mi taniej 450 Z WTRYSKIEM ,ale my lubimy "tradycję gaźnikową ) .
I taj już od 9 lat jestem quadowcem turystą i trochę przeprawowcem.
I taj już od 9 lat jestem quadowcem turystą i trochę przeprawowcem.
Re: No to zaczynamy...
Witam. Jestem Mariusz. Posiadam quada Eagle 250 Lyda Farmer. Jestem z Warszawy, ale quada użytkuję poza Warszawą, w terenach o wiele bardziej "przyjaznych" dla tego typu maszyny
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników quadów.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i użytkowników quadów.
Witam wszystkich. Na imię mam Tomek jestem z okolic Oświęcimia. Quadami zaraziłem się ponad 7 lat temu na urlopie na Dominikanie jak wzięliśmy z żoną wycieczkę na quadach, a że wcześniejszą noc sporo padało to i wody i błota było sporo jazda była super. Od tamtego czasu chorowałem na quada, ale zawsze było sporo innych wydatków które skutecznie uniemożliwiały mi zakup swojej własnej zabawki. Dopiero w tym roku udało mi się kupić sprzęcik. Wybór nie był prosty, przeczytałem większość część forum czytając różne opinie o maszynach. Na początku chciałem Kingquada 750, w tamtym roku napaliłem się sporo na cf moto X8 i pewnie bym go kupił ale ....... jak pisałem przeczytałem większość forum i mój zapał do cfki mocno ostygł, było blisko też kupno cfki 500. Na początek pewnie by wystarczyła, no ale skoro tyle czasu czekałem to wybrałem maszynę która trochę dłużej mi posłuży (mam nadzieję). Kupiłem can-ama outlandera 1000
-
- Quad:: ls cb500 był, a będzie coś mocniejszego:)
- Imię: Bartek
Witam,
Bartek, okolice Niegowy, na chwile obecna nie mam quada ale szukam czegos fajnego, po to założyłem konto może ktoś coś podpowie;) miałem kiedyś ls250 ale po 3 dniach już zabrakło mi pomysłów na niego
Bartek, okolice Niegowy, na chwile obecna nie mam quada ale szukam czegos fajnego, po to założyłem konto może ktoś coś podpowie;) miałem kiedyś ls250 ale po 3 dniach już zabrakło mi pomysłów na niego
- martinio69
- Quad:: cforce 450 long
- Imię: Marcin
Witam serdecznie
Marcin 31 lat Opole cforce 450 long
800km za mna i nie wiadomo ile przede mna
Marcin 31 lat Opole cforce 450 long
800km za mna i nie wiadomo ile przede mna
martinio69