No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam, Michał, 28 lat, quada kupiłem niedawno ponieważ był mi potrzebny głównie do pracy. Jeśli chodzi o model to mam nadzieję że forumowicze mi pomogą;) http://olx.pl/oferta/quad-200-CID5-ID9s17d.html tu jest moja maszyna, proszę o pomoc w identyfikacji. Gość który mi go sprzedał chyba sam nie wiedział co to jest. twierdził że dostał go w rozliczeniu. wiem że to nie jest dział do zadawania pytań ale nie chce od razu mnożyć tematów. proszę o pomoc i pozdrawiam
Witam.
Rafał (41) Polska południowa (Bielsko), póki co... bez gada...
Już zdążyłem troszkę poczytać i mam nadzieję, że zostanę na dłużej, czyli mam zamiar coś kupić.
Już zdążyłem troszkę poczytać i mam nadzieję, że zostanę na dłużej, czyli mam zamiar coś kupić.
Witam.
Cześć,
troche siwych włosów jest, gadziny jeszcze nie ma. Ale mam nadzieję że po kilku informacjach coś się pojawi. Jak tylko coś się uda przytulić to powinienm wyjechać dalej niż mazowieckie.
troche siwych włosów jest, gadziny jeszcze nie ma. Ale mam nadzieję że po kilku informacjach coś się pojawi. Jak tylko coś się uda przytulić to powinienm wyjechać dalej niż mazowieckie.
Ostatnio zmieniony ndz 05 kwie, 2015 przez chemfiz, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć,
Chyba zbyt wiele moich przywitań
Chyba zbyt wiele moich przywitań
Witam, z tej strony Kamil. Mam 22 lata, dołaczylem do forum pozniewaz od dłuzszego czasu chodzi mi zakup quada i chce sie tu dowiedziec tego i owego. Jestem z Zabrza, interesuje sie motoryzacja jak pewnie wiekszosc tu obecnych, muzyka, sport, kuchnia, kino i wiele innych ; )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam,
z tej strony Dawid.Mam 20 lat i jestem z Rudy Śląskiej.
Zawitał tutaj aby dowiedzieć się co nieco o quadach i zakupić swoją pierwszą maszynkę.
Mam nadzieje ze niedługo juz pojeździe z kimś z forum
z tej strony Dawid.Mam 20 lat i jestem z Rudy Śląskiej.
Zawitał tutaj aby dowiedzieć się co nieco o quadach i zakupić swoją pierwszą maszynkę.
Mam nadzieje ze niedługo juz pojeździe z kimś z forum
Re: Siemanooo
Hej Damian a jak ta przygoda się zaczęła ?
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>