No to zaczynamy...
-
- Quad:: TGB 425 Blade
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Re: No to zaczynamy...
Witam,
Na imie mam Łukasz, quada posiadam od roku (86r.)(wczesniej Aeon 300 a teraz TGB 425 Blade), chociaz czuje ze mi malo... Na codzien zajmuje sie produkcja reklam, ale w wolnym czasie odcinam sie od wszystkiego ...na quadzie.
Quada kupilem, ale sporo w nim wymienilem, jak na poczatek (wal,korbowod i pare innych rzeczy) zobaczymy czy bedzie sie spisywal. Co wiecej... chcialem zarazic swoja kobiete tym sportem (zakup kufra z oparciem i uchwytami) ale niestety sie nei udalo- kufer lezy. Tak wiec jezdze ze znajomymi po bagienkach. Jakiegos sensownego zdjecia na mojej zabawce nie posiadam wiec nie wrzuce. Ale w przyszloci...
Na imie mam Łukasz, quada posiadam od roku (86r.)(wczesniej Aeon 300 a teraz TGB 425 Blade), chociaz czuje ze mi malo... Na codzien zajmuje sie produkcja reklam, ale w wolnym czasie odcinam sie od wszystkiego ...na quadzie.
Quada kupilem, ale sporo w nim wymienilem, jak na poczatek (wal,korbowod i pare innych rzeczy) zobaczymy czy bedzie sie spisywal. Co wiecej... chcialem zarazic swoja kobiete tym sportem (zakup kufra z oparciem i uchwytami) ale niestety sie nei udalo- kufer lezy. Tak wiec jezdze ze znajomymi po bagienkach. Jakiegos sensownego zdjecia na mojej zabawce nie posiadam wiec nie wrzuce. Ale w przyszloci...
Cześć.Na początek jestem Mirek i mieszkam w Chełmie.Razem z synem Mateuszem lat 14 chcę spróbować swych sił i możliwości w świecie quadów przeprawowych.Nie posiadamy żadnego ale od jakiegoś czasu usilnie rozglądamy się za jakimś używanym japończykiem takim nie za dużym i nie za małym jak na początek.Myślimy o Hondzie trx 420 lub Yamaha G450.Jeżeli ktoś wie o jakimś dobrym sprzęcie to będziemy wdzięczni za poradę i podpowiedż gdzie możemy go kupić.Dodam że musi być raczej zarestrowany, gdyż mam troche asfaltu do dojechania do łąk i piaskowni .
Witam, nie będę dużo pisał, bo pewni i tak tego nikt nie czyta.
Jestem Marcin, pomysł kupna quada wpadł mi w te wakacje kiedy to moja "ukochana" powiedziała, "jak kupisz sobie motor, to ja odchodzę ". Więc namówiłem ją na quada. Nie miałem żadnego motoru powyżej 250 cm^3, dzieciństwo spędziłem jeżdżąc na jawie 50 (w sumie to był ogar 200) po lesie i chcę wrócić do tych czasów. Jestem w trakcie zbierania informacji jaki quad będzie dla mnie odpowiedni, abym się na nim nie nudził i za dużo później w niego nie pakował zbędnej $$ kasy.
+1 do tematu
Jestem Marcin, pomysł kupna quada wpadł mi w te wakacje kiedy to moja "ukochana" powiedziała, "jak kupisz sobie motor, to ja odchodzę ". Więc namówiłem ją na quada. Nie miałem żadnego motoru powyżej 250 cm^3, dzieciństwo spędziłem jeżdżąc na jawie 50 (w sumie to był ogar 200) po lesie i chcę wrócić do tych czasów. Jestem w trakcie zbierania informacji jaki quad będzie dla mnie odpowiedni, abym się na nim nie nudził i za dużo później w niego nie pakował zbędnej $$ kasy.
+1 do tematu
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Czyta czyta
Witamy
Witamy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników Quadzik.pl
Mam na imię Łukasz, mam 30 lat i pochodzę z okolic Lublina ( Lubelskie Smakuj życie :])
Na obecną chwilę nie posiadam swojego quada ...jeszcze...
Na co dzień pracuje będąc kierowcą ciężarówki, a hobbistycznie lubie fotografię, quady i adrenalinę
Mam na imię Łukasz, mam 30 lat i pochodzę z okolic Lublina ( Lubelskie Smakuj życie :])
Na obecną chwilę nie posiadam swojego quada ...jeszcze...
Na co dzień pracuje będąc kierowcą ciężarówki, a hobbistycznie lubie fotografię, quady i adrenalinę
Siemka wszystkim
Mam na imię Bartek jestem ze Szczecina mam 23Lata
W najbliższym czasie zostanę posiadaczem Quada Yamaha raptor 700 2014rok
Pracuje jako Elektro mechanik samochodów ciężarowych a weekendowo robię magisterskie studia.
Jestem bardzo podekscytowany tym że już za parę tygodni będę mógł śmigać własnym sprzętem mam nadzieję że znajdę kogoś z moich okolic do wspólnego pokonywania tras
Mam na imię Bartek jestem ze Szczecina mam 23Lata
W najbliższym czasie zostanę posiadaczem Quada Yamaha raptor 700 2014rok
Pracuje jako Elektro mechanik samochodów ciężarowych a weekendowo robię magisterskie studia.
Jestem bardzo podekscytowany tym że już za parę tygodni będę mógł śmigać własnym sprzętem mam nadzieję że znajdę kogoś z moich okolic do wspólnego pokonywania tras
No siema elo czesc xd
Jestem Bartek z okolic Włoszczowy woj. świętokrzyskie. Mam 17 lat , motocykle oraz jazda w terenie jarały mnie odkąd pamiętam, uczę się w kierunku Technik Spedytor, jestem też Dj'em ale powoli kończę karierę i co i zawsze chciałem mieć coś w teren ale zawsze brakowało pieniędzy ale pod koniec września kupiłem prawie całego quada, prawie bo bez silnika ^^ tak że powoli projekt się toczy a jaki dokładnie to postaram się założyć temat i wszyscy będą wiedzieć.
Pozdrawiam
Jestem Bartek z okolic Włoszczowy woj. świętokrzyskie. Mam 17 lat , motocykle oraz jazda w terenie jarały mnie odkąd pamiętam, uczę się w kierunku Technik Spedytor, jestem też Dj'em ale powoli kończę karierę i co i zawsze chciałem mieć coś w teren ale zawsze brakowało pieniędzy ale pod koniec września kupiłem prawie całego quada, prawie bo bez silnika ^^ tak że powoli projekt się toczy a jaki dokładnie to postaram się założyć temat i wszyscy będą wiedzieć.
Pozdrawiam
-
- Quad:: był KYMCO 500 IRS aktualnie w trakcie szukania ;)
- Imię: Mateusz
Witam wszystkich,
poszukuje quada dla siebie i trafilem na wasze forum. mam nadzieje ze zwiaze sie z Wami na dluzej i uzyskam pomoc ktorej potrzebuje
zapraszam do konatktu osoby z okolic Katowic !
poszukuje quada dla siebie i trafilem na wasze forum. mam nadzieje ze zwiaze sie z Wami na dluzej i uzyskam pomoc ktorej potrzebuje
zapraszam do konatktu osoby z okolic Katowic !
Witam wszystkich.
Kuba, 31 lat okolice Piaseczna.
Fan kanistrów Rotopax
Kuba, 31 lat okolice Piaseczna.
Fan kanistrów Rotopax
- Paweł_wawa
- Quad:: Can - am Outlander 570 Pro + T, Can-am Outlander L 450
Przybywam ;-)
Witam Wszystkich! Quaduję od kilku lat, na początku wprowadzając mojego syna na 110-ce, a od dwóch lat już partnersko w dwie maszyny. Jako że syn mnie lada moment przerośnie przychodzi czas na zmiany i poważniejsze wyprawy. Wiąże się to z potrzebą zdobywania nowej wiedzy, dzielenia się już zdobytą i przy okazji liczę na poszerzaniem kręgu znajomych.
Moje pierwsze posty będą dotyczyły planowanego zakupu większej maszyny ale przy okazji chętnie podyskutuję na inne tematy.
pzdr
Moje pierwsze posty będą dotyczyły planowanego zakupu większej maszyny ale przy okazji chętnie podyskutuję na inne tematy.
pzdr