No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Cześć,
Marcin, niedawno nabyłem grizzly 700,
lokalizacja zielonka k.wawy,
powód - poligon za płotem i potrzeba wyżycia się nie tylko pod wodą
Marcin, niedawno nabyłem grizzly 700,
lokalizacja zielonka k.wawy,
powód - poligon za płotem i potrzeba wyżycia się nie tylko pod wodą
Witam, Solir (Bartosz) -Lokalizacja Szczecin, maszyna Cf moto 500 long
Witam wszystkich.
Witam wszystkich.
Jestem kierowcą,motocyklistą i od niedawna posiadaczem blasterka.
Pozdrawiam wszystich zmotoryzowanych.
Jestem kierowcą,motocyklistą i od niedawna posiadaczem blasterka.
Pozdrawiam wszystich zmotoryzowanych.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników, mam na imię Piotr i mam 37 lat. Posiadam quada Eagle lyda 200 ( mam go od trzech miesięcy i jest to mój pierwszy quad) i już go nie chce , chce inny , ale zaraz napisze jaki w dziale Polaris
Witam,
Jestem z Krakowa i szukam tutaj wiedzy oraz ewentualnie porad w doborze pierwszego quada. Na forum obecny od pewnego czasu ale zdecydowałem się dopiero teraz zarejestrować i nękać was postami
Jestem z Krakowa i szukam tutaj wiedzy oraz ewentualnie porad w doborze pierwszego quada. Na forum obecny od pewnego czasu ale zdecydowałem się dopiero teraz zarejestrować i nękać was postami
WITAM !
MAM NA IMIĘ ANDRZEJ . MIESZKAM NA WSI NA GRANICY WOJ. MAŁOPOLSKIEGO I SWIĘTOKRZYSKIEGO. PIERWSZEGO QUADA -KINGWAY DOMINATOR 700 LONG KUPIŁA MI ŻONA NA 40 URODZINY .(WIADOMO KRYZYS WIEKU- JEDNI KUPUJĄ KABRIOLETA , INNI MAJA DEPRESJĘ , KTOŚ SZUKA MŁODEJ DZIEWCZYNY ,FARBUJE WŁOSY I CO TAM JESZCZE).
JA ROZPOCZĄŁEM PRZYGODĘ Z QUADEM . FAJNIE ,ALE SAMEMU -JAKOŚ NIEMRAWO.
POTEM PO ROKU - ZDRADZIŁEM QUADA ( ZAPALENIE ZATOK, BRAK CZASU ITD) ZAMIENIŁEM NA MOCNO ZMOTANE SUZUKI VITARA. i TAK PRZELECIAŁO KILKA LATEK .
ROK TEMU SPRZEDAŁEM VITARĘ I DO LUTEGO DOJRZEWAŁEM DO POWROTU NA QUADA.
OCZYWIŚCIE KIERUJĄC SIE WSZELKIMI RADAMI POSTAWIŁEM NA SPRZĘT "MARKOWY" SUZUKI KQ 700.
OCZYWIŚCIE UŻYWANY 2005 R "W ŚWIETNYM STANIE" NIE BĘDĘ ZANUDZAŁ ILE PRZYGÓD TECHNICZNYCH PRZESZEDŁEM - ALE MOJE WŁASNE DOSWIADCZENIE - KINGWAY - BYŁ O NIEBO !!! LEPSZY !!! PO 6-CIU MIESIĄCACH SKAPITULOWAŁEM (UMARŁ SILNIK)
SPRZEDAŁEM TRUCHŁO ZA BEZCEN (MOŻE KTOS KTO TO NAPRAWI I TCHNIE W NIEGO NOWEGO DUCHA BĘDZIE MIAŁ O KQ INNE ZDANIE NIŻ JA.
WŁAŚNIE ZAMÓWIŁEM CF X8 W WERSJI CAMO Z DODATKIEM OSŁON NA BRZUCH I DYSTANSIKAMI Z TYŁU ,ORAZ CIEPŁYMI MANETKAMI - MOTO-TRIP KRAKÓW I CIERPLIWIE CZEKAM NA DOSTAWĘ .
POZDRAWIAM WSZYSKICH SERDECZNIE ! I DZIEKUJE ZA WASZE OPINIE KTÓRYCH SIE NAAAAACZYTAŁEM PRZED PODJĘCIEM DECYZJI . TOP DZIĘKI WIELU Z WAS ZAPADŁA TAKA A NIE INNA DECYZJA.
MAM NA IMIĘ ANDRZEJ . MIESZKAM NA WSI NA GRANICY WOJ. MAŁOPOLSKIEGO I SWIĘTOKRZYSKIEGO. PIERWSZEGO QUADA -KINGWAY DOMINATOR 700 LONG KUPIŁA MI ŻONA NA 40 URODZINY .(WIADOMO KRYZYS WIEKU- JEDNI KUPUJĄ KABRIOLETA , INNI MAJA DEPRESJĘ , KTOŚ SZUKA MŁODEJ DZIEWCZYNY ,FARBUJE WŁOSY I CO TAM JESZCZE).
JA ROZPOCZĄŁEM PRZYGODĘ Z QUADEM . FAJNIE ,ALE SAMEMU -JAKOŚ NIEMRAWO.
POTEM PO ROKU - ZDRADZIŁEM QUADA ( ZAPALENIE ZATOK, BRAK CZASU ITD) ZAMIENIŁEM NA MOCNO ZMOTANE SUZUKI VITARA. i TAK PRZELECIAŁO KILKA LATEK .
ROK TEMU SPRZEDAŁEM VITARĘ I DO LUTEGO DOJRZEWAŁEM DO POWROTU NA QUADA.
OCZYWIŚCIE KIERUJĄC SIE WSZELKIMI RADAMI POSTAWIŁEM NA SPRZĘT "MARKOWY" SUZUKI KQ 700.
OCZYWIŚCIE UŻYWANY 2005 R "W ŚWIETNYM STANIE" NIE BĘDĘ ZANUDZAŁ ILE PRZYGÓD TECHNICZNYCH PRZESZEDŁEM - ALE MOJE WŁASNE DOSWIADCZENIE - KINGWAY - BYŁ O NIEBO !!! LEPSZY !!! PO 6-CIU MIESIĄCACH SKAPITULOWAŁEM (UMARŁ SILNIK)
SPRZEDAŁEM TRUCHŁO ZA BEZCEN (MOŻE KTOS KTO TO NAPRAWI I TCHNIE W NIEGO NOWEGO DUCHA BĘDZIE MIAŁ O KQ INNE ZDANIE NIŻ JA.
WŁAŚNIE ZAMÓWIŁEM CF X8 W WERSJI CAMO Z DODATKIEM OSŁON NA BRZUCH I DYSTANSIKAMI Z TYŁU ,ORAZ CIEPŁYMI MANETKAMI - MOTO-TRIP KRAKÓW I CIERPLIWIE CZEKAM NA DOSTAWĘ .
POZDRAWIAM WSZYSKICH SERDECZNIE ! I DZIEKUJE ZA WASZE OPINIE KTÓRYCH SIE NAAAAACZYTAŁEM PRZED PODJĘCIEM DECYZJI . TOP DZIĘKI WIELU Z WAS ZAPADŁA TAKA A NIE INNA DECYZJA.
Siemanko
Nazywam się Łukasz, jestem z Dzierżoniowa. Na forum przybyłem w poszukiwaniu przeróżnych pomocy dotyczących quadów, a mianowicie GRIZZLY 600 jak narazie Doświadczenie QUADowe jak na razie zerowe, bo zacząłem zabawę miesiąc temu.
Nazywam się Łukasz, jestem z Dzierżoniowa. Na forum przybyłem w poszukiwaniu przeróżnych pomocy dotyczących quadów, a mianowicie GRIZZLY 600 jak narazie Doświadczenie QUADowe jak na razie zerowe, bo zacząłem zabawę miesiąc temu.
Uszanowanie tutejszej braci quadowej!!!
Mam na imię Robert. Mieszkam koło Torunia (Głogowo). Wiosen stuknęło 38.
Obecny "piździk" (MXU 300) to mój pierwszy "gad". Przez kilka lat czynnie i z nieukrywaną przyjemnością śmigałem w terenie na moto. Teraz dokładam dodatkowe kółka.
Liczę na waszą pomoc w razie problemów i miłą atmosferę.
Pozdrawiam
Mam na imię Robert. Mieszkam koło Torunia (Głogowo). Wiosen stuknęło 38.
Obecny "piździk" (MXU 300) to mój pierwszy "gad". Przez kilka lat czynnie i z nieukrywaną przyjemnością śmigałem w terenie na moto. Teraz dokładam dodatkowe kółka.
Liczę na waszą pomoc w razie problemów i miłą atmosferę.
Pozdrawiam
V2.....sound of madness
Witam.
Po kilku latach jazdy motorami crosowymi dałem się w tym roku namówić na zakup quada i uważam że była to dobra decyzja.
Pozdrawiam wszystkich Andrzej.
Po kilku latach jazdy motorami crosowymi dałem się w tym roku namówić na zakup quada i uważam że była to dobra decyzja.
Pozdrawiam wszystkich Andrzej.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Przybyły dwie nowe Cfki
Witamy na pokładzie
Witamy na pokładzie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.