No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam
Ostatnio nabyłem sobie nowy pojazd którym jest quad Kingway jumper 250 (poza tym że był tani) do jazdy po lasach i polach (w mojej okolice akurat ego nie brak).
Zarejestrowałem się z dwóch powodów:
Raz że nie mogę okiełznać besti
Dwa aby nie być biernym na forum
Ostatnio nabyłem sobie nowy pojazd którym jest quad Kingway jumper 250 (poza tym że był tani) do jazdy po lasach i polach (w mojej okolice akurat ego nie brak).
Zarejestrowałem się z dwóch powodów:
Raz że nie mogę okiełznać besti
Dwa aby nie być biernym na forum
Witam wszystkich kolegów szczęśliwych posiadaczy quadów mam na imię Mirek jestem z Rzeszowa.Wczoraj kupiłem sobie używanego Grizzly550 2012r. 1700km-115mtg.Jestem nim oczarowany jazda quadem daje więcej adrenaliny niż motocyklem BMW R1150rt którego jestem posiadaczem.Mam 50lat zajmuję się serwisem sprzętu ogrodniczego Stihl,Husqwarna,itp.Mam nadzieję że dużo dobrego wyniosę z forum a ze swojej strony postaram się też dzielić spostrzeżeniami i doświadczeniami z jazdy i eksploatacji super urządzenia jakim jest quad.Pozdro Miro.
Cześć.Jestem marcin.
Od dłuższego czasu planuje zakup pierwszego niedrogiego quada którym będę się mógł amatorsko pobawić i pomoc w ogarnieniu ogrodu.
Liczę na fachowe porady.
Moje doświadczenie jest mizerne, kilkukrotnie jeździłem quadem Lucky star kolegi.
pozdrawiam
marcin
Od dłuższego czasu planuje zakup pierwszego niedrogiego quada którym będę się mógł amatorsko pobawić i pomoc w ogarnieniu ogrodu.
Liczę na fachowe porady.
Moje doświadczenie jest mizerne, kilkukrotnie jeździłem quadem Lucky star kolegi.
pozdrawiam
marcin
witam, nazywam się Michał, planuje zakup quada, głównie dla taty, ale czasem sam też nim po smigam, sam latam Kawą Z750
Witam,
Mam na imię Wojtek, mam 29 lat, jestem z Bydgoszczy. Mam zamiar zakupić quada 4x4 którego zimą będę wykorzystywał do odśnieżania placu przed warsztatem. Latem mam zamiar nim trochę pośmigać.
Mam na imię Wojtek, mam 29 lat, jestem z Bydgoszczy. Mam zamiar zakupić quada 4x4 którego zimą będę wykorzystywał do odśnieżania placu przed warsztatem. Latem mam zamiar nim trochę pośmigać.
-
- Imię: Adam
Witam
Adam Kunc - Autoryzowany serwis motorowodny i ATV
Postanowiłem założyć konto, ponieważ w internecie krążą błędne informacje o braku serwisu Can-Am w Łodzi.
Jestem tu po to żeby to sprostować zapraszam na stronę www.sport-pasja.com
Pozdrawiam
Adam Kunc - Autoryzowany serwis motorowodny i ATV
Postanowiłem założyć konto, ponieważ w internecie krążą błędne informacje o braku serwisu Can-Am w Łodzi.
Jestem tu po to żeby to sprostować zapraszam na stronę www.sport-pasja.com
Pozdrawiam
-
- Quad:: suzuki kingquad 750
- Imię: kamil
- Kontakt:
powitanie zapytanie
witam wszystkich , mieszkam w okolicy Aleksandrowa L, i chetnie zapoznam sie z przetestowanymi - odkrytymi trasami w tych okolicach , bedze wdzieczny za podpowiedzi , namiary , mapy gdzie mozna pojezdzic na quadzie. z gory dziekuje za odpowiedzi...
Re: powitanie zapytanie
O proszę do Grotnik/Ozo nie masz chyba daleko. Zapraszamy - ale napisz na pw bo różnie bywa w tych czasach.
Ozo Drapers Squad
-
- Quad:: suzuki kingquad 750
- Imię: kamil
- Kontakt:
Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego portalu jak i quada , chętnie dołączę sie do planowanych wypraw w ciekawe tereny, z góry dziękuje za propozycje lub informacje .