No to zaczynamy...
-
- Quad:: Access MAX 4 - 300
- Imię: Jana
Ahoj
Pozdrowienia z Náchoda Czechach . Najbliżej mamy Kudowa Zdrój . Czy jest ktoś w pobliżu?
- Załączniki
-
- FotoSketcher - P1000985.jpg (9.26 KiB) Przejrzano 3696 razy
Dobre razy + szalone przyjaciele = niesamowite doświadczenia
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: No to zaczynamy...
Powitać was wszystkich
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
-
Uczęszczał do kogoś na forum ? To kolejny nasz dział w Czechach:
w tytule jest link do naszej zdjęcie http://www.quadmania.cz/forum-detail/?ft=4682&fid=39
w tytule jest link do naszej zdjęcie http://www.quadmania.cz/forum-detail/?ft=4682&fid=39
- Ranid
- Quad:: CF Moto 500 long [był Grizzli 700]]
- Imię: Mirek
Re: Ahoj
Ja jestem z okolic Kudowy Zdr. ale jestem na etapie kupna nowego quada CF Moto500,za dwa tygodnie dam znać o sobie i namiary.MAXIMA pisze:Pozdrowienia z Náchoda Czechach . Najbliżej mamy Kudowa Zdrój . Czy jest ktoś w pobliżu?
-
Witam cieszę się, że ktoś powiedział. Może tworzymy Republika Czeska i Polska czy spotkanie x 4kolek.Ranid pisze:Ja jestem z okolic Kudowy Zdr. ale jestem na etapie kupna nowego quada CF Moto500,za dwa tygodnie dam znać o sobie i namiary.MAXIMA pisze:Pozdrowienia z Náchoda Czechach . Najbliżej mamy Kudowa Zdrój . Czy jest ktoś w pobliżu?
- Załączniki
-
- FotoSketcher - VANDR16-18813092.jpg (29.7 KiB) Przejrzano 3679 razy
-
Czy nie lepiej kupić więcej niż 500 wydajności.?Ranid pisze:Ja jestem z okolic Kudowy Zdr. ale jestem na etapie kupna nowego quada CF Moto500,za dwa tygodnie dam znać o sobie i namiary.MAXIMA pisze:Pozdrowienia z Náchoda Czechach . Najbliżej mamy Kudowa Zdrój . Czy jest ktoś w pobliżu?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Moja ksywa to Zmora, wiek bardziej zaawansowany bo 4 z przodu
Mieszkam w okolicach Krakowa i głównie w tych miejscach ujeżdżam mojego Quada.
Z Quad'ami mam do czynienia już kilka lat - zawsze fascynowały mnie przeprawówki.
Mniej więcej od 1997 roku pożyczałem, jeździłem w czasie różnych imprez i...chorowałem na coś własnego.
Dwa lata temu - pierwszy zakup - Keeway 300GTX - na początek ok... jednak z czasem zaczęło brakować mocy.
Obecny mój Quad to CFka 800, już po przejściach
Mam nadzieję że będę tu aktywnie się z Wami kontaktował i wymieniał doświadczeniami a może się również spotkamy w realu.
Mieszkam w okolicach Krakowa i głównie w tych miejscach ujeżdżam mojego Quada.
Z Quad'ami mam do czynienia już kilka lat - zawsze fascynowały mnie przeprawówki.
Mniej więcej od 1997 roku pożyczałem, jeździłem w czasie różnych imprez i...chorowałem na coś własnego.
Dwa lata temu - pierwszy zakup - Keeway 300GTX - na początek ok... jednak z czasem zaczęło brakować mocy.
Obecny mój Quad to CFka 800, już po przejściach
Mam nadzieję że będę tu aktywnie się z Wami kontaktował i wymieniał doświadczeniami a może się również spotkamy w realu.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Witaj i tu
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Powitać
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Siemka ZMORA na reszcie trawiłeś do porządnego forum . Na tamtym forum ,, artek 1 [ + ] ,,