No to zaczynamy...

Zanim zaczniesz przygodę z Quadzikiem, przywitaj się i napisz kilka słów o sobie...
KwAs36
Quad:: szukam Yamahy Raptora 350 :-)
Imię: Michał

Re: No to zaczynamy...

Post autor: KwAs36 » ndz 02 wrz, 2012

Witam wszystkich zmotoryzowanych :-)
Zainteresowałem się od niedawna Quadami, chciałbym kiedyś w niedalekiej przyszłości kupić jakiś dla siebie. Mam 36lat i 186cm wzrostu. Jeździłem na jakimś chińskim no name 150cm3 qudzie. Chciałbym na dzień dobry obejrzeć w ogóle budowę Quada - typy już znam troszkę. Może na dzień dobry zaproponujecie mi jakiś model Quada dla mnie? Jaka pojemność itd..tak do mojego wzrostu również..
Pozdrawiam jeszcze raz!
Ostatnio zmieniony sob 08 wrz, 2012 przez KwAs36, łącznie zmieniany 1 raz.

ma-wi
Quad:: Był LS-250,jest KFX 700
Imię: Maciek

Post autor: ma-wi » ndz 02 wrz, 2012

Witam serdecznie.Na imie mam Maciek,mam 38 lat,mieszkam w Drezdenku. Swojego czasu mielismy swoj klub4x4 gdzie jezdzac Pajerem udalo mi sie kilka razy nawet stanac na pudle (to byly czasy). Potem przyszla kolej na quady,dwa lata temu zakupilem Ls 250 ,na ktorym smiga teraz moj 13-letni syn,ja zas przesiadlem sie na kfx700(zawsze byl moim marzeniem) .I to chyba tyle,pozdrawiam

00omega00

Post autor: 00omega00 » ndz 02 wrz, 2012

WItam
Mam na imię Bartek 22lata, mieszkam w miejscowości Cisowa. Aktualnie jestem na etapie zakupu quada.

kulawy36
Quad:: lucky star 250sp
Imię: robert

Post autor: kulawy36 » wt 04 wrz, 2012

witam mam na imie Robert lat 36 mieszkam w Rosochatej gmina Kunice Dolny

kulawy36
Quad:: lucky star 250sp
Imię: robert

Post autor: kulawy36 » wt 04 wrz, 2012

Ślask ( cos mi przeskoczylo :) )obecnie posiadam ls 250sp ale mysle o czyms wiekszym

Glacek

Post autor: Glacek » ndz 09 wrz, 2012

Witam Wszystkich :D mam na imię Arek moje zainteresowanie Quadami zaczęło się jakieś 2 lata temu, ale z powodu przeprowadzki do Niemiec i narodzin mojego Synka zakup Czterokołowca musiałem przesunąć. Mam 24 lata i pochodzę z malej miejscowości na mazurach (Mrągowo) możne ktoś z waz kiedyś tam był ?na dość znanej imprezie (Piknik Country)

rafis81
Quad:: polaris sportsman 500 H.Q.

witam

Post autor: rafis81 » wt 11 wrz, 2012

Witam wszystkich mam na imię Rafał.
Mam Polarisa 500 H.Q. zakupionego w 2009 roku jako nowego.

sprzęt fajny.

Awatar użytkownika
tomkas
Quad:: G700
Imię: Tomek

Post autor: tomkas » śr 19 wrz, 2012

Witam wszystkich

Mam na imie Tomek mam 32 wiosny moją przygodę z qudami rozpoczolem okolo roku temu dopiero obecnie mogłem troche poltać tymi maszynami. Niestety na dzień dzisiejszy niemam jeszcze sojego quda, ale to tylko chwilowo bo obecnie noszę się z zmiarem zakupu.
Mieszkam w pod warszwskej miejscowosci a nawet podobno mieście HALINÓW jak jest ktoś z tej okolicy to prosze o kontakt.
Niedaleko mam polgon wojskowy dość wielki z kilkoma czołgówkmi obecnie nikt tm nie gania za jazdę pozatym bagienka i inne zborniki z wodą , wiem bo poruszałem się rowerem.

Witam wszystkich jeszcze raz
PZDR
*****TanS-Squad Team*****

www.trans-squad-team.pl

grzenioss
Quad:: na kupnie

Post autor: grzenioss » sob 22 wrz, 2012

Witam mam na imię Grzesiek , rozpoczynam dopiero przygodę z quadami i mam dużo dużo pytań mam nadzieje że pomożecie :) pozdrawiam
PS. więcej konkretów później....

Usmiech

Post autor: Usmiech » ndz 23 wrz, 2012

Serdecznie witam wszystkich. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przywitaj się z nami Quadzikowcami”