No to zaczynamy...
stary/nowy
Juz sie kiedys z Wami witałem ale jeszcze nie jako posiadacz quada. a od wczoraj juz.. TAK. Mam nadzieje że szczęsliwy nabywca Polarisa 700... Troche pracy musze w niego włozyc bo to nie nowa gadzina ale poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie... Pozdrowienia. T
Witam Gorąco!!!
Mam na imię Ryszard, w marcu tego roku posiadłem mojego pierwszego Lucky Stara 250. Jazda jest niesamowita, w dwa miesiące zrobiłem 3 000 km, obecnie czeka na nowego Raptora 700R ( jeszcze pięc dni).Lubię szybką jazdę po terenach leśnych , których mam sporo do okoła siebie. Mieszkam w miejscowości Warnice, zachodniopomorskie, powiat Myślibórz. Jeśli ktoś jest z okolicy to zapraszam.
Pozdrawiam
Ryszard
Pozdrawiam
Ryszard
Ema jak by kto pytal to jestem Dominik
Wiek 20 lat nie karany
Quady hmm wpadly mi w oko 2 lata temu nad jeziorem milosc od pierwszego wejzenia nom ale niestety do dzis dzien nie posiadam takiego najpierw trzeba bylo zakupic cos do transportu a teraz pora na quada
co prawda stan mojego garazu to:
Suzuki GS500 oraz TGB sky pegasus 25
to wiadomo ze jeszcze quadzik wejdzie spokojnie
Mieszkam w malej wioseczce niedalego wroclawia i mam 1ha Pola ktore juz od kilkunastu lat stoi i sie nudzi co prawda nie jedno pole jest kolo domu do tego las ale jak ktos z okolic i by mial ciekawe pomysly na tor to zapraszam
nom i prosze o pomoc w doborze quada ale to juz w innym dziale
pozdrawiam i mysle ze na cos moze sie tu przydam
(posiadam angielski system i za brak polskich znakow diakretycznych przepraszam )
sp3rmit
Wiek 20 lat nie karany
Quady hmm wpadly mi w oko 2 lata temu nad jeziorem milosc od pierwszego wejzenia nom ale niestety do dzis dzien nie posiadam takiego najpierw trzeba bylo zakupic cos do transportu a teraz pora na quada
co prawda stan mojego garazu to:
Suzuki GS500 oraz TGB sky pegasus 25
to wiadomo ze jeszcze quadzik wejdzie spokojnie
Mieszkam w malej wioseczce niedalego wroclawia i mam 1ha Pola ktore juz od kilkunastu lat stoi i sie nudzi co prawda nie jedno pole jest kolo domu do tego las ale jak ktos z okolic i by mial ciekawe pomysly na tor to zapraszam
nom i prosze o pomoc w doborze quada ale to juz w innym dziale
pozdrawiam i mysle ze na cos moze sie tu przydam
(posiadam angielski system i za brak polskich znakow diakretycznych przepraszam )
sp3rmit
Czołem
Nazywam się Sebastian mam 34 lata i mam zamiar dopiero rozpocząć przygodę z quadem. Mieszkam w Siedlcach woj. Mazowieckie. Od ośmiu lat należę do bractwa rycerskiego, które aktualnie prowadzę, prawda jest taka że rycerstwo stało się dla mnie pasją, fajnie jest uciec od zwykłego szarego codziennego dnia w epokę XV wieku. Do tej pory jestem posiadaczem "większego quada" marki UAZ , nim także mozna fajnie poszaleć. Generalnie staram się "chwytać" różnych rzeczy, aby tylko nie gnuśnieć w domu przed telewizorem. Niestety nie mogę wkleić fotki swego quada z wiadomych przyczyn, jednak mam nadzieję ze w niedługiej przyszłości będę mógł się pochwalić swoją maszynką ( sam jestem ciekaw co to będzie :myśl: , może dzięki forum quadzika znajdę swoją pierwszą maszynkę )
Pozdrawiam
Nazywam się Sebastian mam 34 lata i mam zamiar dopiero rozpocząć przygodę z quadem. Mieszkam w Siedlcach woj. Mazowieckie. Od ośmiu lat należę do bractwa rycerskiego, które aktualnie prowadzę, prawda jest taka że rycerstwo stało się dla mnie pasją, fajnie jest uciec od zwykłego szarego codziennego dnia w epokę XV wieku. Do tej pory jestem posiadaczem "większego quada" marki UAZ , nim także mozna fajnie poszaleć. Generalnie staram się "chwytać" różnych rzeczy, aby tylko nie gnuśnieć w domu przed telewizorem. Niestety nie mogę wkleić fotki swego quada z wiadomych przyczyn, jednak mam nadzieję ze w niedługiej przyszłości będę mógł się pochwalić swoją maszynką ( sam jestem ciekaw co to będzie :myśl: , może dzięki forum quadzika znajdę swoją pierwszą maszynkę )
Pozdrawiam
Witam wszystkich użytkowników mam na imię Tomek pochodzę z Poznania,jestem po 30stce postanowiłem zająć się nowym hobby czyli turystyce qadowej.Mam zamiar zakupić tego typu pojazd i chciałbym uzyskać na tym forum wyczerpujących informacji na ten temat.Poza tym
zajmuję się rekonstrukcją Marines i zapraszam wszystkich do odwiedzania naszej strony
www.24meu.org
Pozdrawiam wszystkich
zajmuję się rekonstrukcją Marines i zapraszam wszystkich do odwiedzania naszej strony
www.24meu.org
Pozdrawiam wszystkich