No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam,
Mam na imię Dominik i mam 18 lat. Moja przygoda z quadami zaczeła się jakieś 6 lat temu.
Od tego czasu jeżdżę w weekend i zawsze kiedy się tylko da. Mój pierwszy quad to trx 350 a obecnie g700.
Nie wyobrażam sobie mojego życia bez qadziny
Mam na imię Dominik i mam 18 lat. Moja przygoda z quadami zaczeła się jakieś 6 lat temu.
Od tego czasu jeżdżę w weekend i zawsze kiedy się tylko da. Mój pierwszy quad to trx 350 a obecnie g700.
Nie wyobrażam sobie mojego życia bez qadziny
Z kolei Ja Mam na imię Tomek mam 22 lata, cała moja przygoda z quadami zaczęła sie w 2009r, odkąd to zakupiłem fourtraxa 250 i na którym to rozwijałem swoje doświadczenia z 4 kołowcami po przesiadce z suzuki RMZ 450 i YZF 250, na chwile obecna poszezyłem garaz o HONDA TRX400 Rancher ktorego mam 2 lata, osprzęt jaki w nim posiadam to:
- Wyciagara Superwinch terra 25 stalówka
- felgi alu SS 212
- opony Maxiss Zilla 26'
- zestaw dysz dynojet Q114
- f. powietrza UNI
- handbary
- kufer tylni Intertom
poza tymi modami sprzęt serja jak bedzie troszeczke wiecej czasu wrzuce fotki do galerji na forum
Pozdrawiam wszystkich uczestniczacych w życiu forum
- Wyciagara Superwinch terra 25 stalówka
- felgi alu SS 212
- opony Maxiss Zilla 26'
- zestaw dysz dynojet Q114
- f. powietrza UNI
- handbary
- kufer tylni Intertom
poza tymi modami sprzęt serja jak bedzie troszeczke wiecej czasu wrzuce fotki do galerji na forum
Pozdrawiam wszystkich uczestniczacych w życiu forum
Witam wszystkich serdecznie
Mam na imię Łukasz,mam jeszcze 15 lat w marcu już 16. Mieszkam na śląsku na wsi Żelisławice.Chodze tutaj do gimnazjum.
Pierwszym moim pojazdem właśnie był quad miałem chyba 4 lata jak tata kupił mi quada na urodziny, nie był to duzo quad bo tylko50.Niedlługo potem kupiłem 150 ale troche pozniej zabawiły mnie 2kolowce wiedz kupiłem sobie skutera.Niestety miałem wypadek lecz za 2 tygodnie kupiłem sobie choppera i mam go do dzis. Mam zamiar go sprzedac go i kupić quada i już sie nimi zajmę mam zamiar do końca.Lecz tutaj mam pewne problemy ale to juz w innych tematach.
Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz,mam jeszcze 15 lat w marcu już 16. Mieszkam na śląsku na wsi Żelisławice.Chodze tutaj do gimnazjum.
Pierwszym moim pojazdem właśnie był quad miałem chyba 4 lata jak tata kupił mi quada na urodziny, nie był to duzo quad bo tylko50.Niedlługo potem kupiłem 150 ale troche pozniej zabawiły mnie 2kolowce wiedz kupiłem sobie skutera.Niestety miałem wypadek lecz za 2 tygodnie kupiłem sobie choppera i mam go do dzis. Mam zamiar go sprzedac go i kupić quada i już sie nimi zajmę mam zamiar do końca.Lecz tutaj mam pewne problemy ale to juz w innych tematach.
Pozdrawiam
Hello
Mam na imię Łukasz mam 26 lat ,kochającą żonę i synka w drodze . Przygodę z Quadem zacząłem od niedawna (miesiąc).
Na początek jak radzili mi koledzy którzy śmigają od dawna kupilem 150 Chińczyk co by dojść do wprawy. mam nadzieje że na przełomie tego lata zmienie furkę na wiekszą poj.
Przyłączając się do tej ekipy jestem pewien w 100 % że moja wiedza w tej dziedzinie zwiekszy się.
Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz mam 26 lat ,kochającą żonę i synka w drodze . Przygodę z Quadem zacząłem od niedawna (miesiąc).
Na początek jak radzili mi koledzy którzy śmigają od dawna kupilem 150 Chińczyk co by dojść do wprawy. mam nadzieje że na przełomie tego lata zmienie furkę na wiekszą poj.
Przyłączając się do tej ekipy jestem pewien w 100 % że moja wiedza w tej dziedzinie zwiekszy się.
Pozdrawiam
-
- Quad:: smc ram 250
- Imię: sebastian
witam
Nazywam się Sebastian rek mam 15 lat,mieszkam w leśniakowizinie obok wołomina.Interesuje się sporty walki i off-radem .
Przygodę z quadami zacząłem 3 lata temu chińską 110 .Obecnie od pół roku jeżdżę smc 250 .
Nazywam się Sebastian rek mam 15 lat,mieszkam w leśniakowizinie obok wołomina.Interesuje się sporty walki i off-radem .
Przygodę z quadami zacząłem 3 lata temu chińską 110 .Obecnie od pół roku jeżdżę smc 250 .
Siemka
Witam wszystkich zmotoryzowanych.Chcę nabyć dopiero qada i dołączyć do waszego grona.Mam na imię Andrzej i mam 32 lata pochodzę z miasteczka zwanego Brzeziny(koło Łodzi)
Pozdrawiam
Witam wszystkich zmotoryzowanych.Chcę nabyć dopiero qada i dołączyć do waszego grona.Mam na imię Andrzej i mam 32 lata pochodzę z miasteczka zwanego Brzeziny(koło Łodzi)
Pozdrawiam
witam wszystkich
Mam na imię Marek lat 39. Mieszkam w miejscowości Kalkar (Niemcy)i do prawie 10lat pracuje w firmie Twenty Suspension która zajmuje sie tuningiem i regeneracja zawieszeń do wszelkiego rodzaju pojazdów off-road (motocross enduro supermoto itp.) . Myślę ze swoim doświadczeniem w tej dziedzinie mogę pomoc co niektórym forumowiczom. Urodziłem sie w miejscowości Głogów (dolnośląskie) gdzie mamy piękny tor motocrossowy. A to moja skromna osoba
http://power4.pl/
power4susp@gmail.com
power4susp@gmail.com
Witam wszystkich użytkowników forum Quadowego. Jako przedstawiciel profesjonalnej wypożyczalni aut wprowadziliśmy niedawno opcję wynajmu Quadów. Z czasem będziemy się pojawiać na różnego rodzaju zlotach ale już w tym momencie mogę zaproponować tym, którzy nie mają jeszcze własnego 4-kołowca, możliwość dołączenia do terenowej przygody na wynajętym u nas sprzęcie. Wszelkie zapytania pod mailem: warszawa@prorent.com.pl
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie, nie jestem maniakiem quadów,natomiast szukam fachowej porady w zakupie quada który przyda się do przywożenia drewna z lasu na przyczepce z możliwością rejestracji,będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże mi w wyborze quada poradę?!
Jeżeli chodzi o sumę pieniążków jaką mogę przeznaczyć to do około8-9 tyś zł.
mój mail tlk_agro_styl@vp.pl
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Jeżeli chodzi o sumę pieniążków jaką mogę przeznaczyć to do około8-9 tyś zł.
mój mail tlk_agro_styl@vp.pl
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich
Mam na imię Paweł ,mam 33 lata i szukam fachowych porad odnośnie quqadów
Pozdrawiam
Mam na imię Paweł ,mam 33 lata i szukam fachowych porad odnośnie quqadów
Pozdrawiam