Moja pierwsza Bomba, opinie, użytkowanie, spostrzeżenia
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Re: Moja pierwsza Bomba, opinie, użytkowanie, spostrzeżenia
Ważne że Zmora zadowolona z maszyny. Wiele zależy od znajomych co słyszeli i od tych co widzieli, choć słysząc plany poniektórych to może i sam zobaczę prawdziwe drapaki i jak obie ramy sobie radzą........
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Wychodząc z takiego założenia większość z nas nie jeździłaby na quadzie.robertmuszka pisze:Wiele zależy od znajomych co słyszeli i od tych co widzieli,
Głupie gadanie tych co widzieli, słyszeli a bo znajomy mówił i nie poleca a ten poleca i się popsuło ...
Rozum przy wyborze należy mieć swój.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Niekoniecznie musisz inwestować w dystanse. Serynie masz opony 26x8 i 26x10 kup np BH 26x9 i 26x12 poszerzysz pojazd i zyskasz na trakcjiCzoper pisze: Co do poszerzeń każdy który zrobił trochę tras poleca jak najbardziej więc w niedługim czasie wypróbuję i ja wtedy napiszę jakie są różnice ! i czy było warto
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Mowa była o poszerzeniach bocznych Jacku a nie o dystansach
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
A to sie zasugerowałem bo rozmawialiśmy o stabilności Bomby.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
i to jest właśnie net Łukasz się zasugerował bo rozmawiałem z nim o poszerzeniach błotników !!! chodziło o dystanse ! wiec Jacek dobrze się zasugerowałeś (bo poszerzenia błotników już założyłem ) , piwo ognisko i ,, face to face '' wtedy nie ma sugerowania się z tego neta zawsze wychodzą nieporozumienia !! i diabeł netowy miesza nam w naszym towarzystwie dyskusyjnym
Co do CF x8 - poznałem gościa z Iławy i to co on wyczynia na x8 szok quad jedzie wszędzie i w każdy teren !! To rajder jest najważniejszy później sprzęt !! G700 wysiadały w miejsca gdzie jechało X8
Co do CF x8 - poznałem gościa z Iławy i to co on wyczynia na x8 szok quad jedzie wszędzie i w każdy teren !! To rajder jest najważniejszy później sprzęt !! G700 wysiadały w miejsca gdzie jechało X8
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
-
Dokładnie tak jak pisze Piotr, najważniejszy jest kierownik a sprzęt pozwala albo nie pozwala
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Ja zgłupiałem ja zobaczyłem zapis Łukasza o poszerzeniach - bo na zdjęciu Piotr je ma (zresztą jak się nie mylę XTP ma to w standardzie) ale widże że się wyjaśniło....
No Właśnie PIOTR - ŚWIĘTA RACJA !!!!! Chochliki Netowe są okropne
Piotr - sugestia Jacka z zmianą na BH jest wg mnie najlepsza.. zyskujesz fajną gumę i poszerzenie w jednym - sam się przymierzam właśnie do takiej opcji bo fabryczne radzą sobie nieźle na twardej i w piaskach ale do błota.... nie są najlepsze pomimo podobieństwa bieżnika do Zilli
No Właśnie PIOTR - ŚWIĘTA RACJA !!!!! Chochliki Netowe są okropne
Piotr - sugestia Jacka z zmianą na BH jest wg mnie najlepsza.. zyskujesz fajną gumę i poszerzenie w jednym - sam się przymierzam właśnie do takiej opcji bo fabryczne radzą sobie nieźle na twardej i w piaskach ale do błota.... nie są najlepsze pomimo podobieństwa bieżnika do Zilli
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
-
Ja mam właśnie te Big horny 26-10-12 i 26-12-12 radialne dodatkowo na misku od jakiegoś czasu i dopiero teraz mogę chwalić te opony a ich szerokość jak najbardziej dodatkowo wpływa pozytywnie na trzymanie się maszyny na nierownym więc z doświadczenia mogę polecić. swoją drogą Ktoś się kłócić że to nie rozmiar do can ama.
Opony fabryczne nawet w tak zacnym sprzęcie nadają się jedynie pod turystyk i tyle ! BH miałem i wiem ,że to opony ,, pierwyj sort '' ( nawet mam na sprzedaż tyle ,że mniejszy rozmiar ) lekkie dobre w błoto jak i na podjazdy . Poszerzenia błotników założyłem dodatkowo bo w standardzie nie było i na zdjęciu jest oryginalny błotnik bez poszerzeń gwoli wyjaśnienia. Ale sami widzicie na tym przykładzie jak net może poprzekręcać i zawsze warto wyjaśnić pewne kwestie i nie unosić się , no właśnie czym ? Przecież się znamy i nie jeden wyjazd wspólny przed nami jak i nie jeden za nami
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>