Mapy sztabowe Polski

Wszystkie informacje przydatne do jazdy w terenie, czyli niezbędnik quadowego przeprawowca...
Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » pn 22 gru, 2008

zarejestrowałem się ale lipa. Poza ujawnieniem swoich danych niczego ciekawego nie mam :|
Tak jak pisze Mike , zaloguj się i wejdź na stronę , wszystko działa jak trzeba, a jeżeli chodzi o dane , w każdej chwili na Twoją prośbę mogą zostać usunięte z listy.

Pamiętaj, że rejestrując się na stronę uzyskujesz dostęp do wszystkich materiałów na niej publikowanych (niektóre artukuły są dostępne wyłącznie po zalogowaniu) , zdjęć ( niezarejestrowani mogą oglądać tylko pierwsze 10 fotek z każdej galerii a na dzień dzisiejszy na naszej stronie jest ponad 15000 zdjeć związanych głównie z offroadem i sportem motorowym) , masz także dostęp do plików oraz forum. Wybór należy do Ciebie...
3fun - bo quady są naszą pasją

dasilwa

Re: Mapy sztabowe Polski

Post autor: dasilwa » pn 29 mar, 2010

Szukam Sztabówek Ukrainy. Zarejestrowałem się na 3fun.pl ale tam ich nie znałem. Czy ktoś może posiada takie mapy? Z im wcześniejszych lat tym lepiej.

Awatar użytkownika
Krzysztof Wronowski

Post autor: Krzysztof Wronowski » ndz 04 kwie, 2010

Posiadam takowe, zajmują ponad 4 gb danych, jak jesteś z WWy lub bywasz to podjedz z dyskiem do 3fun to ci udostepnie te mapy.
3fun - bo quady są naszą pasją

BASIOR
Quad:: Honda TRX 680 FA Rincon
Imię: Łukasz

Post autor: BASIOR » czw 22 kwie, 2010

Nie mogę pobrać map ze strony jaką podajecie. Jestem zarejestrowany i zalogowany na 3fun i po kliknięciu na odpowiedni link do pobrania map dość długo się wczytuje a później otwiera "http://www.3fun.pl/mapa/" tylko że nic nie ma - biała plama.
Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » czw 22 kwie, 2010

Odezwij się do mnie na PW na 3fun.pl/forum
Wspomogę Cię.
Zapraszam do powitalni.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Poradnik terenowy”