LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Na terenowie opublikowali chyba ostateczne wyniki http://www.terenowo.pl/public_html/NOWO ... wyniki.jpg
Wyszło jeszcze oczko wyżej - co jeszcze bardziej mnie cieszy. I gdyby nie reakcja Bomby na marokańskie paliwo na III etapie... Bez 8 godzin kary za ten etap byłby dopiero szał . Ale cóż, nie ma co gdybać, trzeba pogratulować zwycięzcom i może uda się powalczyć w przyszłym roku.
A co do sobotniej ustawki to nie ma pewności, że odzyskam Bombkę na czas , ale jakiś grizzlak się zawsze znajdzie , więc jestem jak najbardziej za!
Wyszło jeszcze oczko wyżej - co jeszcze bardziej mnie cieszy. I gdyby nie reakcja Bomby na marokańskie paliwo na III etapie... Bez 8 godzin kary za ten etap byłby dopiero szał . Ale cóż, nie ma co gdybać, trzeba pogratulować zwycięzcom i może uda się powalczyć w przyszłym roku.
A co do sobotniej ustawki to nie ma pewności, że odzyskam Bombkę na czas , ale jakiś grizzlak się zawsze znajdzie , więc jestem jak najbardziej za!
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
e no niezłe spotkanko się szykuje ja przez ten październik to jestem tak wyposzczony ze aż nowy pasek napedowy se zapodam a co tam. Tada mam nadzieję że posiadasz takowy na stanie
... inne hobby to tylko wymówka :)
Witam na sobote szykujcie kiełbasę i napoje ,ja też coś niecoś do bibki dołożę ,oczywiście po quadaowaniu .
Dajcie szczegóły to że kiełbaski jasiu i napoje to wiem tylko gdzie i o której. Ja raczej bez latania bo mi dopiero maszyne składają ale może do soboty wyrobią się.
Ale jazda maszyne z tuningowałem na trzy kolory czarny zółty i nowy srebny.
Ale jazda maszyne z tuningowałem na trzy kolory czarny zółty i nowy srebny.
izomoto
Krzychu, gratulacje jeszcze raz, na "Twoim kanale"
coś na otarcie łez wspomnień- fota z naszego wypadu na "tą dużą górkę" fotka tego nie oddaje, ale górka była nieeeeeeeeeezła, a Piroman na niej wyglądał jak większy kamyk
coś na otarcie łez wspomnień- fota z naszego wypadu na "tą dużą górkę" fotka tego nie oddaje, ale górka była nieeeeeeeeeezła, a Piroman na niej wyglądał jak większy kamyk
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Dla pełnej jasności jest to najwyższa góra piasku ( na zdjęciach na terenowie widoczna za pojazdami przygotowanymi do startu w etapie "wydmowym") na którą wybraliśmy się z Roninem jeszcze przed rozpoczęciem etapu. Faktycznie dorwałem się do niej na krechę jak głupi do sera i zabraklo mi 20-30 metrów. Tak więc po wkopaniu się, grzecznie przez kolejne jakieś 10 minut sprowadzałem quada tyłem na dół. Ale siara...
PS. A z tym "większym" kamykiem to żeś pojechał...
PS. A z tym "większym" kamykiem to żeś pojechał...
Wczoraj nie miałem już siły na wklejanie zdjęć i opis ustawki. A jest co wspominać. Jak sięgnę pamięcią to takiej mega ustawki jak wczoraj sobie nie przypominam. Pogoda dopisała (do jeżdżenia genialna, do ogniska mniej, ale daliśmy radę ). Strasznie miło było spotkać się w tak szerokim gronie, więc wszystkim uczestnikom i "gościom" wielkie dzięki za świetną zabawę. Pozdrawiam wszystkich.
Załączam kilka fotek , niestety jakość z telefonu:
Załączam kilka fotek , niestety jakość z telefonu:
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Wczorajszy dzionek był extra ja mam kilka fotek z drugiej części spotkania
... inne hobby to tylko wymówka :)
ja wczoraj też się utopiłem masakra, było extra choć mało pamiętam .Tych ogórków też nie pamiętam. Po powrocie miałem problem z wyjsciem z samochodu .
izomoto
Witam Wszystkich.
Bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie Wszystkim uczestnikom.
Jak zaczęliście podjeżdżać w Motańcu lekko zaskoczyła mnie liczba gadów
Sądząc po ustawianiu się na forum miałem wrażenie, że będzie tylko Piroman z Dominem.
Oczywiście przepraszam za spóźnienie, więcej nie będę
No a druga część dnia potwierdziła tylko, że ta grupa ma potencjał...
Barek Dominika robi wrażenie, co potwierdza uniwersalność naszych pojazdów.
Podsumowując - za......e spędziłem dzionek w za.......m gronie.
Wielkie dzięki Krzysiek za fajną organizację posiadówki i noclegu dla gadziądka.
Dorzucam też kilka pikturesów.
...mam jakieś filmiki, ale chyba nie każdy byłby zadowolony z ich publikacji...
Zatem do następnego, i oby nie było to za pół roku.
Bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie Wszystkim uczestnikom.
Jak zaczęliście podjeżdżać w Motańcu lekko zaskoczyła mnie liczba gadów
Sądząc po ustawianiu się na forum miałem wrażenie, że będzie tylko Piroman z Dominem.
Oczywiście przepraszam za spóźnienie, więcej nie będę
No a druga część dnia potwierdziła tylko, że ta grupa ma potencjał...
Barek Dominika robi wrażenie, co potwierdza uniwersalność naszych pojazdów.
Podsumowując - za......e spędziłem dzionek w za.......m gronie.
Wielkie dzięki Krzysiek za fajną organizację posiadówki i noclegu dla gadziądka.
Dorzucam też kilka pikturesów.
...mam jakieś filmiki, ale chyba nie każdy byłby zadowolony z ich publikacji...
Zatem do następnego, i oby nie było to za pół roku.